Realistic water/still water
Realistic water/still water
Gde se može nabaviti/kupiti flaša ove tečnosti? Znači to je materijal kojeg u tečnom stanju sipate po bazi, da bi se on kasnije stvrdnuo kao plastika i sa kojim je moguće napraviti zanimljive efekte (voda,led) u kojima neki objekat viri iz ili je potopljen u masu, a providi se...
Re: Realistic water/still water
PapirColor knjizara u Beogradu
Valjehov still water ti nece raditi posao za ovo sto bi ti hteo. Puno se skuplja i ne mozes dobiti volumen, bez obzira na broj slojeva koje stavis.
Takodje, valjehov heavy gloss gel se puno skuplja ali moze da posluzi za manje talase i sl.
Ono sto ti treba je dvokomponentna epoksidana smola gde su obe komponente bezbojne. Problem je sto ne dolaze u malim pakovanjima.
Ja sam za baze i sl. koristio dvokompnentni lepak. Ali ne preporucujem ga za bilo sta vise/vece od (malih) baza.
Ovo ispod je 120mm baza sa potrosena dva i po lepka. Prozirno jeste ali nije kristalno providno i ima puno mehurica ali meni to nije smetalo.
Takodje, valjehov heavy gloss gel se puno skuplja ali moze da posluzi za manje talase i sl.
Ono sto ti treba je dvokomponentna epoksidana smola gde su obe komponente bezbojne. Problem je sto ne dolaze u malim pakovanjima.
Ja sam za baze i sl. koristio dvokompnentni lepak. Ali ne preporucujem ga za bilo sta vise/vece od (malih) baza.
Ovo ispod je 120mm baza sa potrosena dva i po lepka. Prozirno jeste ali nije kristalno providno i ima puno mehurica ali meni to nije smetalo.
i treba mi za male baze... ne za diorame...