Olsianon wrote:uskoro ce biti i par tvojih tuDuc d' Elchingen wrote:opet farbaš aviončiće...
...pa da, jedino meni ne farbaš
Olsianon wrote:uskoro ce biti i par tvojih tuDuc d' Elchingen wrote:opet farbaš aviončiće...
Ček, ček, zar ti ne beše onaj što sam farba svoje sigračkice???Nemanja wrote:...pa da, jedino meni ne farbaš
Charli je usamljen, treba mu drustvo dakle :lol:Baneblade wrote:vi ste svi zreli za robiju!
Eh koliko ja igrackica imam...,ma ustvari ja to skupljam za sina :lol:deka wrote:Ček, ček, zar ti ne beše onaj što sam farba svoje sigračkice???Nemanja wrote:...pa da, jedino meni ne farbaš
Hvala :DMikaan wrote:Cool
Potrudio sam se, koliko god je to moguće u ovoj mikro razmeri tj 1:144Hertz wrote:Odlično si istakao panele i uradio tragove izduva.
Hvala :D !Nemanja wrote:super su ,to mi je omiljena kamuflaža
Vallejo Model Color PASTEL BLUE 70.901 pozicija 63, ima je u Goldsvortijevoj cena 250din.Nemanja wrote:koju si vallejo plavu koristio?
Hvala Kamerad :DMikaan wrote:sta reci - \:D/
Hvala!Baneblade wrote:odlicno,prijatno me je iznenadilo sto je kv1 maskirni,mislio sam da ces ga u zelenu.
Hvala kamerad Hertz!Hertz wrote:Kakva su prijatna promena kamuflažni finci.
Vrlo lepo, a posebno mi se dopadaju one dve kupole sa zastavama. Pravljene?
KV-1 su stvarno hit. \:D/
A tu je i kraljevski tigar 8-)
Tog ludog finskog warriora Mikaan uredno čuva :lol:TomZG wrote:Jako lijepo. Nadam se da će uletjeti i kakva Finska pješadija ili topništvo na ovu listu. Imali su nekog ludog warriora koji svašta radi sa svojim AT topom.
t.
Pa to je gotova stvar, sem ako se Bane ne predomisli :lol: !!!Nemanja wrote:strašno, bruka
oni jednostavno moraju biti moji :D
TomZG wrote:Savršeno!
Mislio sam na stranici napraviti nagradnu igru za najbolje obojani tenk, ali vidim da ti samo mogu poslati nagradu :D
Nagradna igra će ipak biti jer ima odlično obojanih modela.
t.
Olsianon wrote:Malo sam doradio gusenice pantherima i ponovo ufotkao svoje panzere 8-)
Hertz wrote:I opet
Sturmtiger je odličan. Nemam nijednu zamerku
proizvođač je RevellNemanja wrote:koja je ovo razmera,odlično izgleda Me