Forgotten Realmsi
- sto mu gromova
Re: Forgotten Realmsi
gulane, druze, prijatelju, brate... kako mozesh da ne volish palachinke?
'aj da prichamo o boraniji, pa da te razumem. ali ovako ne mogu. pazi, ima stvari koje ja ne volim. slatki kupus, boranija, pihtije, kafu bez shecera...
'aj da prichamo o boraniji, pa da te razumem. ali ovako ne mogu. pazi, ima stvari koje ja ne volim. slatki kupus, boranija, pihtije, kafu bez shecera...
Ja kad kazem eurokrem nikada ne mislim na Eurokrem kao takav. Ne volim ga. Kao mali oduvek sam bio za Cipiripi. Sada sam za ove fensi varijante tipa Nutela.
Sto se tice onog cuda sto se reklamira posvud, probao ja, nije lose. Tj. pohvalno je sto ima belog. Poodavno nisam probao neki krem koji ima belo.
Nikada nisam probao rusku salatu u palacinkama... Mada ja obozavam rusku salatu skroz na skroz, verujem da bi mi se dopalo. Jedini problem koji ja tu vidim - kako ruska salata sa svojim majonezom reaguje na toplu (da ne kazem vrelu) palacinku?
Ni ja ne volim pihtije.
Ranije sam bio mrzitelj svega i svacega sto se hrane tice, sada jedem sve. Jedino sto mozda malo manje jedem od svega ostaloga je cvekla, ren, i ostale manje uobicajene salate specificnog ukusa.
Sto se tice onog cuda sto se reklamira posvud, probao ja, nije lose. Tj. pohvalno je sto ima belog. Poodavno nisam probao neki krem koji ima belo.
Nikada nisam probao rusku salatu u palacinkama... Mada ja obozavam rusku salatu skroz na skroz, verujem da bi mi se dopalo. Jedini problem koji ja tu vidim - kako ruska salata sa svojim majonezom reaguje na toplu (da ne kazem vrelu) palacinku?
Ni ja ne volim pihtije.
Ranije sam bio mrzitelj svega i svacega sto se hrane tice, sada jedem sve. Jedino sto mozda malo manje jedem od svega ostaloga je cvekla, ren, i ostale manje uobicajene salate specificnog ukusa.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
-
Izrode :lol:Ja kad kazem eurokrem nikada ne mislim na Eurokrem kao takav. Ne volim ga. Kao mali oduvek sam bio za Cipiripi. Sada sam za ove fensi varijante tipa Nutela.
:lol: jesi li siguran? :lol:Poodavno nisam probao neki krem koji ima belo.
Pihtije, bljak
- opsidiannight
- Чика Дринки
Shunka, pa sve je bolje za jelo ako ima malo "belo".
"This time, next year, we'll be millionaires!"
sve je to u redu, burek, palacinke i ostalo, ali prosto nista nije bolje od govedjeg gulasa sa krompir pireom. jednostavno vr'. :D
zato sto su mi palacinke, samo ipak obicna hrana, a ja u sustini nisam tip koji ne voli bilo sta vec jedem sta mogu, kao sto rekoh bogatije spremljene palacinke i tako neke finije stvari volim, ali i dalje smatram da o tome ne treba da se diskutuje u temi o knjigamasto mu gromova wrote:gulane, druze, prijatelju, brate... kako mozesh da ne volish palachinke?
- Dawngreeter
Kako vi ljudi nemate pojma. Dobro spremljene pihtije su apsolutna sjajnost zavijena u srecu.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
- sto mu gromova
zashto? zashto da ne? vidi, palachinke su mega dobra stvar, i mogu se spremiti na bezbroj nachina. o tome definitivno treba diskutovati. mislim da se slazesh sa mnom.IG wrote:ali i dalje smatram da o tome ne treba da se diskutuje u temi o knjigama
-
Na kratko sam mislio da si ipak normalan, ali sad si me definitivno razuverio :lol:Dawngreeter wrote:Kako vi ljudi nemate pojma. Dobro spremljene pihtije su apsolutna sjajnost zavijena u srecu.
- Dawngreeter
Ih, to si mogao i da me pitas, pa odmah da ti kazem da se ja i normalnost medjusobno ne dodirujemo.
vidis da nije tesko, vidis da mozes! hajde, slobodno nam pricaj o svojoj omiljenoj hrani...IG wrote:zato sto su mi palacinke, samo ipak obicna hrana, a ja u sustini nisam tip koji ne voli bilo sta vec jedem sta mogu, kao sto rekoh bogatije spremljene palacinke i tako neke finije stvari volim
mozda bi trebalo da pisemo kako volimo ovo ili ono jelo po receptu iz neke KNjIGE, mozda ce tako biti lakse IG-u da se otvori... :lol:IG wrote:ali i dalje smatram da o tome ne treba da se diskutuje u temi o knjigama
ma nemam pojma ako cemo vec da offtopicujemo ja bih radije o muzici
Sad bi ti Brat Coa objasnio potanko i detaljno kako je to probati krem sa belim 8)Shunka wrote:Poodavno nisam probao neki krem koji ima belo.
- Slartibartfast
I, ima li predloga za kokos? Izjave klosara kao sto je ovaj Greeter cu da ignorisem.
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
- opsidiannight
- Чика Дринки
Vecina cokoladnih namaza tipa eurokrem i cipiripi su abominacije potekle iz socijalisticke kujne. Ne da je postoji politicki razlog za njihovo stvaranje. Tako nesto nema veze sa pravom stvari. Na zalost Belgija je daleko te smo osudjeni na njih i par uvoznih koji su malo bolji ali i dalje predstavljaju masovno proizveden proizvod.
Sa druge strane, navika je cudo. Ljudi se najvise vezuju za proizvode u kojima su uzivali kao deca. Zato ti kremici i nastavljaju da postoje. Roditelji kupe deci jeftinu poslosticu, dete ko dete voli slatko i uslovnljen si za ceo zivot.
Sa druge strane, navika je cudo. Ljudi se najvise vezuju za proizvode u kojima su uzivali kao deca. Zato ti kremici i nastavljaju da postoje. Roditelji kupe deci jeftinu poslosticu, dete ko dete voli slatko i uslovnljen si za ceo zivot.
jest vala, nego... te lose navike su zez zato ih treba kontrolisati, mislim umjerenost je zlato:)
- Dawngreeter
Potpuno tacno. Zanimljivo mi je da se argument moze prosiriti da objasni popularnost D&D i GW igara... :lol:opsidiannight wrote:Vecina cokoladnih namaza tipa eurokrem i cipiripi su abominacije potekle iz socijalisticke kujne. Ne da je postoji politicki razlog za njihovo stvaranje. Tako nesto nema veze sa pravom stvari. Na zalost Belgija je daleko te smo osudjeni na njih i par uvoznih koji su malo bolji ali i dalje predstavljaju masovno proizveden proizvod.
-
That's not what your mother said last night :lol:Shunka wrote:Poodavno nisam probao neki krem koji ima belo.
- sto mu gromova
roflKo, jel' ja? wrote:That's not what your mother said last night :lol:
OK, ljudi, bio sam svestan koju konotaciju ima belo kada sam pisao post.
Takodje obozavam palacinke sa 'zgusconkom' (bela lepljiva polu-providna masa, proizvodi se od materije organskog porekla koja ima kljucnu ulogu u reproduktivnom ciklusu sisara, ako se neko seca imao sam konzervu toga kod Starca, dok nisam pojeo (na uzasavanje prisutnih)).
Takodje obozavam palacinke sa 'zgusconkom' (bela lepljiva polu-providna masa, proizvodi se od materije organskog porekla koja ima kljucnu ulogu u reproduktivnom ciklusu sisara, ako se neko seca imao sam konzervu toga kod Starca, dok nisam pojeo (na uzasavanje prisutnih)).
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- opsidiannight
- Чика Дринки
Pojeo si semen sisara? Sunka volim te jos vise.
imamo sliku toga shto je pojeo...okachicju kasnije...
inache simka krem je odlichan...ima ukus slichan nuteli...skroz cool
a palachinke mogu biti cool sa shecjerom...
inache simka krem je odlichan...ima ukus slichan nuteli...skroz cool
a palachinke mogu biti cool sa shecjerom...
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
- jorgurt hlebozvak
Palačinke, da bi zadržale pravo da se tako nazivaju, mogu se jesti isključivo sa: džemom od šljiva ili kajsija (preferiram kajsiju), eurokremom (u svim varijantama - eurokrem, nutella, cipiripi...), šećerom i mlevenim orasima. Sve ostalo je samo po nazivu palačinka, u stvari je fensi mrsomuđenje, tj. nije palačinka. Samo da dodam za burek koji je tematski obrađen, ali nisam stigao da komentarišem. Slažem se sa onim ko je konstatovao da postoje samo tri vrste bureka: sa mesom, sa sirom i prazan. Jede se isklučivo vruć sa hladnim jogurtom (punomasnim, 3,2%)
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
a sta mislite o mlincima? ja probao u nekom restoranu i omrsio se ko majka... nikad pre toga nisam ni video ni cuo...
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
"Ne veruj svemu sto mislis."
- Dawngreeter
Moja keva pravi odlicne mlince sa curetinom u sosu od pet-sest topljenih sireva (jedan mora da bude gorgonzola).
- Dawngreeter
Mogu, samo ce morati da saceka sledecu nedelju kad se vrati sa putesestvija.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Gorgonzola pravilno upotrebljena rules.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Ne sporim ja nista o Cedaru. Samo naglasavam specificnost Gorgonzole mmmmmm.
sta su mlinci?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mlinci
sami mlinci nisu ništa spektakularno, ali u kombinaciji sa piletinom/ćuretinom, kad se natope sa "sokom" iz pileta/ćureta...
eee, to je nezaboravno jelo
sami mlinci nisu ništa spektakularno, ali u kombinaciji sa piletinom/ćuretinom, kad se natope sa "sokom" iz pileta/ćureta...
eee, to je nezaboravno jelo
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
sta je bre to?! loj? 8ORover wrote:evo shunkinog Dodatka
dijeta je takodje super stvar
- opsidiannight
- Чика Дринки
Pa Sunka je lepo napisao: "Bela lepljiva polu-providna masa, proizvodi se od materije organskog porekla koja ima kljucnu ulogu u reproduktivnom ciklusu sisara". 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Pa ti vidi sta bi sve moglo biti. :lol: :lol: :lol:
Pa ti vidi sta bi sve moglo biti. :lol: :lol: :lol:
- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
Koje ste vi face... tek sam sada provalio ovu temu, gledam kako se postovi gomilaju i mislim si u sebi :"Sta bre ima toliko da se prica o forgotten realmsima, ko da ispisuju celu gazilionlogiju ispocetka." Pa sam na kraju pukao i pogledao....
Da se nadovezem: podrzavam burek, palacinke preferiram u domacoj radinosti, s cajnom kobasicom i pavlakom i dimljenim sirom, eurokrem bas i ne ljubim (ipak sam ja zubar :D :D ).
I da, probao sam ono grozno Shunkino svojevremeno i ne znam kako neko tako nesto moze da jede. Apsolutno je odvratno, potencijalno ruznije od najmasnijih i najgorih pihtija koje sam u zivotu probao ( a pihtije i boranija zauzimaju extraposebno exalted mesto na mojoj hejt listi hrane).
Sto se mlinaca (je'l tako mnozina?) tice, nemam izgradjen stav.
Ali od ove silne price o hrani, ozedneh. Ja volim pivo uz svoje palacinke i burek. Hladan jelen ako moze, a od skora sam razvio novu, kvalitetnu (i vrlo skupu) naviku da castim sebe killkenyem. 'Bes mi osobu koja me rodila, ako nije bolji mozda i od guinessa... :D :D
Da se nadovezem: podrzavam burek, palacinke preferiram u domacoj radinosti, s cajnom kobasicom i pavlakom i dimljenim sirom, eurokrem bas i ne ljubim (ipak sam ja zubar :D :D ).
I da, probao sam ono grozno Shunkino svojevremeno i ne znam kako neko tako nesto moze da jede. Apsolutno je odvratno, potencijalno ruznije od najmasnijih i najgorih pihtija koje sam u zivotu probao ( a pihtije i boranija zauzimaju extraposebno exalted mesto na mojoj hejt listi hrane).
Sto se mlinaca (je'l tako mnozina?) tice, nemam izgradjen stav.
Ali od ove silne price o hrani, ozedneh. Ja volim pivo uz svoje palacinke i burek. Hladan jelen ako moze, a od skora sam razvio novu, kvalitetnu (i vrlo skupu) naviku da castim sebe killkenyem. 'Bes mi osobu koja me rodila, ako nije bolji mozda i od guinessa... :D :D
- PainBringer
Taman sam i ja hteo da pogledam sta se desava sa tim FR-om, sto se ljudi tol'ko raspisase...