Svetsko prvenstvo - Nemacka 2006
Moderator: Moderators
-
Svetsko prvenstvo - Nemacka 2006
Jos malo je ostalo do pocetka, uzbudjenje raste.
Kakve su vase prognoze?
Ko ce osvojiti prvenstvo?
Da li ce nasa reprezentacija (kako god se tada zvala) otici kuci bez i jednog boda?
Kakve su vase prognoze?
Ko ce osvojiti prvenstvo?
Da li ce nasa reprezentacija (kako god se tada zvala) otici kuci bez i jednog boda?
Gubimo od argentine,nereseno sa holandijom i od crnaca gubimo bar 3:0,a ako brazil ne osvoji znaci da je ceo turnir prevara,salim se,verovatno osvaja brazil a samo moze da ih spreci velika kolicina nesrece,a sto se tice nas pa i da sve izgubimo nema veze,uspeh je sto smo i do ovde dosli,a stvarno tezu grupu nismo mogli da dobijemo...po mom misljenju i englezi bi trebali da dobro prodju mislim gerard i lampard...moze li bolje od toga(ne racunjajuci kaku i ronaldinja...)!!!
Andy wrote: Mogao bih da te naucim mnogim stvarima u mtgu.
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
Brazil osvaja, a sa Vladom se slazem oko engleza...
Terry, RioFerdinand, Cole, Lampard, Gerrard, Beckham, Owen, Rooney...
zavidna postava na svim poljima osim naravno golmana. Ali opet, uvek su imali prilicnu rupu na golu u odnosu na ostatak terena (osim mozda Seamana). hehe, cudno se pronouncuje (SouthPark - semen=seaman).
Terry, RioFerdinand, Cole, Lampard, Gerrard, Beckham, Owen, Rooney...
zavidna postava na svim poljima osim naravno golmana. Ali opet, uvek su imali prilicnu rupu na golu u odnosu na ostatak terena (osim mozda Seamana). hehe, cudno se pronouncuje (SouthPark - semen=seaman).
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
-
-
Ako od ovakve Holandije izgubimo, onda bolje da nismo ni dolazili na SP. Holandjani su truba. Sa Argentinom ce biti tesko, ali nije nemoguce da ih iznenadimo, a opet, mozda i popijemo 3 komada. Ne znam odkud ti to da necemo imati problema sa "slonovima", imaju jednu od najboljih odbrana na SP (Ture, Ebue) i Drogbu u spicu. Ovde bi moglo biti 1:0 za njih. Nadam se da gresim, ali to su neke prognoze gledajuci forme igraca pred SP.Ko, jel' ja? wrote:Mislim da ce sa Argentinom biti nategnuto (tipa 1:0 za njih, i to jedva), dok ce nas Holandjani oprati najstrasnije. Obalu necemo imati problema da pobedimo.
To sto odbrana slonovace ima jake igrace nije bitno, posto mi golove dajemo iz prekida. To sto smo primili jedan gol znaci da smo igrali protiv mizernih likova, ne da smo dobri. I na kraju krajeva igra se svetsko prvenstvo i sve je neizvesno i puno iznenadjenja. Setite se Grcke...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Trenutno igramo dobar fudbal [ ako je sinocna 1 prijateljska utakmica nekakvo merilo ] imamo prilicno dobre sanse da prodjemo 1 fazu prvenstva [grupe jelte] S tim da to sto trenutno igramo ok ne znaci mnogo ako samo jednom kiksnemo ;/
I da, bice zanimljivo videti koliko reprezentacija je usvojilo grcki model fudbala. MAda sto rece megabaja nama zapravo i odgovara takva utakmica sa 50+ prekida posto gro golova dajemo iz prekida
I da, bice zanimljivo videti koliko reprezentacija je usvojilo grcki model fudbala. MAda sto rece megabaja nama zapravo i odgovara takva utakmica sa 50+ prekida posto gro golova dajemo iz prekida
-
-
-
-
-
Pa sutra pocinje, najzad docekasmo.
Petak
17.50 Nemačka-Kostarika 2 program
20.50 Poljska-Ekvador 1 program
Subota
14.50 Engleska-Paragvaj 1 prog.
17.50 Trinidad i Tobago-Švedska 2 prog.
20.50 Argentina-Obala Slonovače 1 prog.
Nedelja
14.50 SCG-Holandija 1 prog.
17.50 Meksiko-Iran 2 prog.
20.50 Angola-Portugalija 1 prog.
Toliko za sada :D
Petak
17.50 Nemačka-Kostarika 2 program
20.50 Poljska-Ekvador 1 program
Subota
14.50 Engleska-Paragvaj 1 prog.
17.50 Trinidad i Tobago-Švedska 2 prog.
20.50 Argentina-Obala Slonovače 1 prog.
Nedelja
14.50 SCG-Holandija 1 prog.
17.50 Meksiko-Iran 2 prog.
20.50 Angola-Portugalija 1 prog.
Toliko za sada :D
- sto mu gromova
-
-
Kao sto rekoh, Holandjani su truba, ponajvise zbog ocajne odbrane, kojoj nismo uspeli da damo gol. Steta, jer je ovo bila najznacajnija utakmica. Da smo bar uzeli bod, napalili bi se i ko zna sta bi bilo... ostaje jos teorijska sansa.Ko, jel' ja? wrote:Cudna taktika naseg 'cenjenog' strucnjaka (sudaranje nasih napadaca u protivnickom kaznenom prostoru).
Moram priznati da me je Holandija prilicno iznenadila losom igrom.
Da su na treninzima vezbali da daju gol, nasi bi jos i pobedili