Ko sto naslov kaze:
Koliko ima zainteresovanih za igranje Conf - a po 3.5 pravilima na Uprising - u?
Naravno LoS je po 3.0 pravilima, a mozemo ubaciti jos po koje pravilo da bi se ogranicle mogucnosti nekih jedinica:
Npr.: Strelci mogu na Str pomocu bull's eye - a da dodaju maksimalno trenutnu vrednost Aim - a.
Neka se javljaju samo oni koji su sigurni, jer cemo opravdanja prihvatiti samo ako su napisana od strane cukundede solunca, i sl. (naravno ako dodje do poslovne zajebancije veceg kalibra i to je opravdano).
Pozz
Conf na Uprising - u
Moderator: Moderators
-
Starac rece da je OK, sto se mesta tice.
Sto se pravila tice, uzeo sam uobicajna po kojima igramo i ubacio jedno ogranicenje koje je Vaske pomenuo da su ovi Decord -a uveli da strelci ne bi bili prejaki (iako mi odgovara da azure hunter napuca nekog sa 15+ snagom , to nije uredu je on kosta svega 29 pts).
Naravno tema i postoji da bi se oko svega dogovorili.
Sto se pravila tice, uzeo sam uobicajna po kojima igramo i ubacio jedno ogranicenje koje je Vaske pomenuo da su ovi Decord -a uveli da strelci ne bi bili prejaki (iako mi odgovara da azure hunter napuca nekog sa 15+ snagom , to nije uredu je on kosta svega 29 pts).
Naravno tema i postoji da bi se oko svega dogovorili.
-
-