Dawngreeter wrote:Novi EVE engine razbija, sto sa sobom nosi potencijalne probleme tehnicke prirode. Ako imas slabu masinu mozda bi bilo pametnije da skines verziju sa starim engine-om.
I ako imas noviju masinu, bolje ti je da skines staru verziju
Ja barem vise volim da mi igra ide "glatko" nego da ima uber grafiku.... e sad to mozda ima i veze sa godinama igranja prvo komodora, pa starih, starih PC igara
(cak poznajem i ljude koji su tvrdili da je PC sranje jer ima vise od 4 boje
)
A dodatno ti je bitno da ti igra ide "glatko" jer smrt u EVEu kosta, te ne zelis da pogines zbog kocenja masine izazvanog boljom grafikom
Slovicu evo ti malog hinta:
0. Nikom ne veruj - ubice te ako mu budes verovao
1. istreniraj SVE learning skillove na 5 i advanced na 4
2. ako nisi uradio 1., uradi sada
3. e onda tek dalje uci nesto (moj savet ti je da sto pre naucis kruzere i njemu relevantne skillove, da bi mogao da predjes na level 2 - koji donosi mnogo vise svega nego level 1... pa kada naucis sve da ti level 2 ide glatko, onda uci battle cruiser i njemu relevantne skillove da bi mogao da radis level 3.... level 4 ce da potraje dok stignes dotle
)
4. probaj da se fokusiras sa skillovima - znaci uzmi jedan aspekt (a predpostavljam da ce to biti PVE (player VS environment) po onome sto smo pricali) igre i to forsiraj dok ne pocnes da imas steady zaradu. Tek onda predji na druge stvari. Ako u startu krenes da se rasplinjujes, neces imati ni jedno ni drugo (sta god to drugo bilo).
5. Glavni hub u igri ti je Jita sistem i u njega ne zelis da udjes - lag je nepodnosljiv. To ti je u caldari svemiru. Mislim da je u gallente regiji Oursulaert hub sistem, a u minmatar regijama je Rens. One 4. ne spominjemo
6. Na
http://www.ombeve.co.uk imas mapu svemira - bice ti korisno kao pocetniku, a bogami i kasnije. Ako nista drugo odstampaj tri regije za gallente.
7. Nemoj ulaziti u 0.4, mozes lako da zagines (dok ne shvatis kako da bezis po nesigurnim sistemima).
8. U 0.0 ako udjes racunaj da si instant-mrtav... i sad i kasnije.
9. Ako se pridruzis nekoj korporaciji OBAVEZNO proveri koliki im je tax rate... ima raznih prevaranata
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!