To si ti reako ne jaKo, jel' ja? wrote:Sto? Hteo bi nesto drugo da mu stavis u sta? :lol:Hypodermic wrote:...ali necu da mu stavljam reci u usta :D

Moderator: Moderators
Otidni ti na Bascarsiju i uverices se da je burek iz te pekare losOkrim Al Bager'i wrote:Ne samo da je mnogo dobar, nego je i odlican.Ko, jel' ja? wrote: tesko cu da poverujem da si jeo mnogo dobar burek, to je mit.
Ako oces da se uveris idi u pekaru Andjelko u kaldrmisanom delu balkanske...
А што онда дајемо онолке дукате? Прошли пут је за мање злата било и ране и жена?novot wrote:Necete da pravite svinjac, tako da hrana,mrvljenje i ostalo ne dolaze u obzir. Ko je gladan ili popije vise, uvek ima obliznju pekaru, pecenjaru itd. Kada budes sam cistio i drzao svoj klub, onda dopusti sta god te volja.
Tako ti je to kad potapas moje brodove...jorgurt hlebozvak wrote:Kad sam alav, pa sam potopio jedan brod od 8 poena i zaradio cela 4. To me upropastilo.
Sto se tice Zulufica on je nula na nuli + drustveno koristan rad (izgleda moja vojska nikad ne prestajePretpostavljam da je kompezovao bar 2% Zulufiću za grog. Ili će mu to otplaćivati u narednih sto godina, beskamatno naravno.