Zlobne Glasine iz Engleske
Zlobne Glasine iz Engleske
Posto je hobby materijal related ipak u ovu sekciju http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 37058.page pa ce se videti sta je u pitanju "im sure its all just a small misunderstanding" 

Goal i have no goal Fraulein i just want eternal war "Major Montana Max"
"Après moi, le déluge"
"Après moi, le déluge"
Re: Zlobne Glasine iz Engleske
Pa ako nastave sa ovom forom, razmotricu da promenim kompletnu paletu. Posto su mi vec ukinuli neke koje sam dosta koristio (i sad naravno ne mogu da zavrsim sve figure da izgledaju BAS ISTO kao njihovi drugari iz unita
).

I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
- opsidiannight
- Чика Дринки
Idioti bez imalo mozga. Još uvek ronim suze za starim tuševima. Super su novi al su i stari bili dobri za štogod.

"This time, next year, we'll be millionaires!"
čitajući razne forume, izgleda da se ljudi slažu da bleached bone i još neke boje nisu batalili, već da je u pitanju ili dopunjavanje zaliha ili menjanje šifre artikla usled novih bočica.
a što se tiče starih boja, a naročito wash-eva (pošto dosta ljudi kuka kako su stari bili bolji), oni mogu da se naruče ovde http://www.blackhat.co.uk/coat_darms/paintcolours.php . što se tiče procedure, cene itd. nisam uopšte obratio pažnju, ali mislim da je to to
a što se tiče starih boja, a naročito wash-eva (pošto dosta ljudi kuka kako su stari bili bolji), oni mogu da se naruče ovde http://www.blackhat.co.uk/coat_darms/paintcolours.php . što se tiče procedure, cene itd. nisam uopšte obratio pažnju, ali mislim da je to to

Smrt fašizmu, Sloboda : Rad - 2 : 0...
S obzirom da se dobri stari Bleached Bone u poslednjih 15-ak godina toliko promenio na gore (da, onaj iz sredine 90-ih je bio drasticno drugachija nijansa i kud i kamo kvalitetnija) i nije neka shteta. Uvek imate odlichan supstituent u vidu Vallejo game color bone white, ref.72.034
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.