Tyranid Pyrovore

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

Post Reply
vamsi

Tyranid Pyrovore

Post by vamsi »

Prvi Tyranid koga sam uradio, naruceno, jel'te :)
Znam da je standardna color shema, al eto, da bacite oko i ubacite koji komentar.
I naravno, ako bi neko da glasa, eve ga link, i unapred hvala :)
http://www.coolminiornot.com/270693

Image
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
milosh

Re: Tyranid Pyrovore

Post by milosh »

Videh ga i uzivo i jako lepo izgleda. Moj predlog je da na carapacu bude jos jedan highlight, onako bahato svetao, ovako kada se gleda izdaleka ljuska izgleda previse jednostavno.
Image
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

jako lepo, vamsi. Po mom ukusu... :applause: :applause:
Image
ImageImageImageImageImage
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Bas je lep. Steta sto postolje nije dobilo neki detalj vise, mada je i ovako super ;).

Pazi dobio si 10. E sad, ti razmisli da li je dobro da se na forumu nadje neko uputstvo za slikanje i nastavi takva praksa, ili da ocene krenu da padaju :P.
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Petar

Post by Petar »

Dzon Vejn wrote:...Steta sto postolje nije dobilo neki detalj vise...
Ne diraj ga u postolje, osetljiv je :P

Salu na stranu, svidja mi se :D Poseticu te na coolmini :mrgreen:
Shunka wrote:...Veliki pop. Ali u sustini nije narocito opasan. Sasvim dobro radi u svom coporu...
Dellamorte

Post by Dellamorte »

Svaka cast! stvarno fenomenalno --cista 10ka
meni se bas i svidja sto je po kolor semi :))
..we have purpose
-----------------------
ako pobedish u olimpijadi za retardirane ,to ne menja cinjenicu da si i dalje... :commisar:
vamsi

Post by vamsi »

Hvala vam svima na gledanju i komentarima, kao i na ocenama :)

Dzone Vejnu, na zalost, morace da pocne da opada, bar dok ne uradim taj tutorijal, pa nek se posle vrati :)
Zaista trenutno nemam vremena, a voleo bih da obuhvatim svaki detalj koji mi padne na pamet.
Hvala ti na 10ki, mada je ne zasluzuje, ali posto ima tamo neki koji mi redovno daju keceve (pratio sam) ovo mu dodje kao neki balans. Najvise bih voleo kad bi svi davali realnu ocenu.

Puno pozdrava do Tervigona, kad se ponovo gledamo.
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”