Inquisitor Coteaz
-
Inquisitor Coteaz
Evo posle duže vremena konačno i ja da okačim neku sliku ovde.
Dugo mi se vukao polu urađen, sigurno godinu dana. Skoro sam ga doradio, prefarbao neke delove i konačno završio.
Nadam se da vam se sviđa
Ako želite da glasate http://www.coolminiornot.com/282784
Hvala.
Dugo mi se vukao polu urađen, sigurno godinu dana. Skoro sam ga doradio, prefarbao neke delove i konačno završio.
Nadam se da vam se sviđa
Ako želite da glasate http://www.coolminiornot.com/282784
Hvala.
Re: Inquisitor Coteaz
Cuj svidja :D!
Odlichan je!
Svaki detalj si ofarbao odlichno!
CMON: cista 10tka!
Odlichan je!
Svaki detalj si ofarbao odlichno!
CMON: cista 10tka!
Svaki NMM je odličan, glava je vrhunska, čekić sjajan. Jedino što si možda mogao krzno (ili šta god da je) na ramenima da uradiš nekom drugom bojom, možda braon. Kada se gleda od pozadi odličan je kontrast sa plaštom, ali kada se gleda od napred nekako se stapa sa oklopom. Ali i uz to celokupan utisak je odličan.
lep je, ali cekic mi nekako odudara malo suvise ja svetlo-plav...
Bicu zao - u konkurenciji sa vecinom drugih Ivanovih radova prilicno je prosecan.
Otherwise - da, kul je.
Otherwise - da, kul je.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Ne bi da ulazim u tehniku i načune farbanja. Što se toga tiče dobar je...
Osim krzna koje bi trebalo da bude malo različito i od oklopa, a ne samo od plašta...
Ali, moj utisak je da previše liči na nešto između obrijanog/ošišanog Space Wolfa i Grey Knight-a, umesto na velikog Inkvizitorskog baju...
Uopšte mi ne odaje mi utisak da je Inkvizitor. Da ne znam da je to čika Koteaz, ne bi imao blagu ideju šta treba da bude...
Osim krzna koje bi trebalo da bude malo različito i od oklopa, a ne samo od plašta...
Ali, moj utisak je da previše liči na nešto između obrijanog/ošišanog Space Wolfa i Grey Knight-a, umesto na velikog Inkvizitorskog baju...
Uopšte mi ne odaje mi utisak da je Inkvizitor. Da ne znam da je to čika Koteaz, ne bi imao blagu ideju šta treba da bude...
Ja se ne razumem ko je ko i ko na koga treba da lici, tako da ja samo posmatram tehnike farbanja.
Licno - mislim da je odlicno ofarbano! Video sam ga, doduse nedovrsenog, uzivo i cekao da vidim kako ce izgledati na kraju i nemam nikakvih zamerki.
Sto se tice krzna i oklopa, vidi se da su razlicite nijanse iako je intezitet isti, tako da meni ne smeta. Ali ako bas mora, jedan sloj crnog wash-a sa glaze-om na krznu bi mozda resio problem
Licno - mislim da je odlicno ofarbano! Video sam ga, doduse nedovrsenog, uzivo i cekao da vidim kako ce izgledati na kraju i nemam nikakvih zamerki.
Sto se tice krzna i oklopa, vidi se da su razlicite nijanse iako je intezitet isti, tako da meni ne smeta. Ali ako bas mora, jedan sloj crnog wash-a sa glaze-om na krznu bi mozda resio problem
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
- PeraNekron
Super je sve tehnicki, taj vas NMM i sve ostalo. :D
Ali izbor boja....'ajde plast i oklop, i zlatne djindjuve i ostali neseser, to je ok. Ali krzno i malj si bas omasio.
Cool je inace.
Ali izbor boja....'ajde plast i oklop, i zlatne djindjuve i ostali neseser, to je ok. Ali krzno i malj si bas omasio.
Cool je inace.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Odlican
Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
-
Hvala na komentarima
Čekić zaista odudara, previše je jaka ta plava. Koristio sam baš šerpa plavu a mrzelo me da menjam posle.
Krzno sam hteo da uradim u nekoj pastelnoj zelenkastoj, međutim to mi nije najsrećnije ispalo pa sam tu nešto vošovao, pa je rezultat ispao sumnjiv.
Malo sam i orla odradio onako na brzinu, nisam se previše potrudio.
Čekić zaista odudara, previše je jaka ta plava. Koristio sam baš šerpa plavu a mrzelo me da menjam posle.
Krzno sam hteo da uradim u nekoj pastelnoj zelenkastoj, međutim to mi nije najsrećnije ispalo pa sam tu nešto vošovao, pa je rezultat ispao sumnjiv.
Malo sam i orla odradio onako na brzinu, nisam se previše potrudio.
da, da... siguran sam da je mogao da se zali eklesiarsima zbog napadne boje cekica, koja se ne slaze sa ostatkom autfita...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Pa sta je ovo Ivane mislim stvarno :P. Za kaznu si popio komentar sa desetkom ko ti kriv kad tako farbas
Vodka! That's a child's drink, why am I drinking this stupid drink, oh and why am I on a traffic island?