Blood Angels
Blood Angels
Prvi Squad od mnogih iz armije s kojom se gnjavim zadnjih godina, taktikalci sa Sergeant-om samoubicom, ali me mrzelo da mu menjam plasmu :-) postovacu ostale slicke kako ih dovrsim...

Re: Blood Angels
Lepo ofarbani Blood Angels taktikalci, strogo po codexu :D
jako dobar paintjob, pogotovo odsjaji od plazma 

crvena boja je mnogo dobro ispala samo moram da kazem da mi se ovo prskanje plazme nikad nije dopalo posto cim toliko prska nesto nije u redu sa oruzjem i druga stvar dekali na shoulderima bi trebalo da su kaplje krvi (u zavisnosi od rednog broja squada druga boja)
Šinko, nije u pitanju "prskanje" plazme, nego odsjaj sa oružja, jerbo sam plasma pistol / gun / cannon švetle...

Lep rad nema sta 

Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
- PeraNekron
Samo sto Blood Angeli imaju crne aquile na grudima, company oznake na desnom ramenu, squad oznake na desnom kolenu, itd itd, ali sta da se radi, to mi sto znamo sve "nepotrebne" stvari...Olsianon wrote:strogo po codexu :D

Elem, super su ispali, pogotovo jer je jako tesko ubosti tu pravu crvenu (ovo znam iz licnog iskustva). Ok je sto sergeant ima chainsword, jer ono sto nas je Ultramarines the Movie naucio je da chainsword radi bolje od svih boltera, heavy boltera, flamera, crozius arcanuma i ostalih cool stvari. :lol: Ako mu das power fist, to vise nije tactical squad, vec marinac sa power fistom koji ima 10 rana. :lol: Moj predlog bi ti bio da im obode postolja obojisu u neku braon, Citadelova Calthan Brown foundation bi bila taman. Nekako lepse istakne figuru (opet iz licnog iskustva).

Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Bas su fno ofarbani..meni se svidjaju.
Vidim ja Pero da cemo morati i iz tebe da isterujemo nekog geeka (squad/company markings geek-a) :lol: :lol: :lol:

Vidim ja Pero da cemo morati i iz tebe da isterujemo nekog geeka (squad/company markings geek-a) :lol: :lol: :lol:
"MISSION SUCCESSFUL! Once again, I...Cato Sicarius..."
hvala ljudi za komentare
@Pera - nemoj to da mi radis, bas gledao da ih sto je moguce vise uklopim :-) jeste to za crne aquile, ali mi je to znaru i podseca na subchapter ravene i na susednu prijateljsku drzavu, a mislim da ih zlatna bas lepo istice - primetio sam uglavnom da ljudi rade zuto ili bleached bone, cak i sam GW... Sto se chapter markinga tice - znam da si fluff genije, ali moji andželčiči su 1'st company, desni shoulder skull, levi krilata kapljica :-) Squad marking sam izbegavao, jer neki nemaju kneepad, pa mi je malo bezveze bilo da im stavljam oznake. posebno sto sam mislio da ih mešam s drugim squadovima, dok sam ih sklapao barem...
---
Samo sto Blood Angeli imaju crne aquile na grudima, company oznake na desnom ramenu, squad oznake na desnom kolenu, itd itd, ali sta da se radi, to mi sto znamo sve "nepotrebne" stvari...
@Pera - nemoj to da mi radis, bas gledao da ih sto je moguce vise uklopim :-) jeste to za crne aquile, ali mi je to znaru i podseca na subchapter ravene i na susednu prijateljsku drzavu, a mislim da ih zlatna bas lepo istice - primetio sam uglavnom da ljudi rade zuto ili bleached bone, cak i sam GW... Sto se chapter markinga tice - znam da si fluff genije, ali moji andželčiči su 1'st company, desni shoulder skull, levi krilata kapljica :-) Squad marking sam izbegavao, jer neki nemaju kneepad, pa mi je malo bezveze bilo da im stavljam oznake. posebno sto sam mislio da ih mešam s drugim squadovima, dok sam ih sklapao barem...
---
Samo sto Blood Angeli imaju crne aquile na grudima, company oznake na desnom ramenu, squad oznake na desnom kolenu, itd itd, ali sta da se radi, to mi sto znamo sve "nepotrebne" stvari...

Odlichno ofarbano :D
Poze i drzanje oruzja si odlichno uradio.
Ovaj squad je meni makar za nijansu bolji od prethodnog.
Poze i drzanje oruzja si odlichno uradio.
Ovaj squad je meni makar za nijansu bolji od prethodnog.
Dobar rad po obicaju i opet nema PF 

Josef Quartjin (Enemy Within):