Ork Big Mek Custom

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

Post Reply
Dark Angels

Ork Big Mek Custom

Post by Dark Angels »

Iskonvertovano od Grot tenka i AoBR Warboss-a.Nisam se nista specijalno cimao oko ove figure.Ludi Big Mek i njegov licni vozac.Big Mek 'Eavy Trakka & driver Skilla Wheely. :badger:

Image
Image
Image
Image
Image

Slikano je krs digitalcem.Neki HP (ali svakako bolje nego da je slikano tosterom) ;)

BTW jos uvek je kao WIP jer moram travicu da nabacim na postolje (nestalo tutkala).
vamsi

Re: Ork Big Mek Custom

Post by vamsi »

Interesting indeed :)
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
Orijana

Post by Orijana »

Iskreno, vidi se da `se nisi preterano iscimao`, u odnosu na http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/f/2 ... 47s1sz.jpg koja mi se bash bash dopada, ova deluje kao sistem dry brush/wash/dry brush some more :oops: . Ne znam kako se zove ova skalamocija koju ima na ruci, metalna, za nju si se potrudio vishe, i izgleda super, ostalo nema highlighte (na primer plavi delovi kao da imaju dve boje samo, dok bela kao da je chista bela), generalno fali highlight na figuri. Inache svidja mi se shto je pedantno bojeno samo po meni nije zavrshena figura jer sudeci po tvojim predhodnim radovima koje si postavio moze to dosta bolje :wink:
Mole se pametni da ne popushtaju. Stanje je kritichno!!!
`Za novu godinu hocu da mi kupish neshto za figurice`...``Odlichno, kupicu ti Nitro razredjivach`...
`Izvinite, da li je Vash pas beo tokom CELE godine?`

---------------------------------------------------------------------------------------------------
`Nisam recipijent verbalne perforacije karaktera`.
Orijana

Post by Orijana »

Dupli post.
Mole se pametni da ne popushtaju. Stanje je kritichno!!!
`Za novu godinu hocu da mi kupish neshto za figurice`...``Odlichno, kupicu ti Nitro razredjivach`...
`Izvinite, da li je Vash pas beo tokom CELE godine?`

---------------------------------------------------------------------------------------------------
`Nisam recipijent verbalne perforacije karaktera`.
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Slazem se....:)

Zato sam i napisao da se nisam cimao...vec sam gledao da nadjem neku jako brzu i laku tehniku za farbanje.Iskreno zelim da igram sa mojim orkovima sto pre,a ne da farbam 6 narednih godina armiju ko Dark Angelse....:D :badger:

Ali stoji da cu odraditi jos po neki detalj na njemu.
Olsianon

Post by Olsianon »

Vrlo mastovita konverzija i meni se bas dopada :D
Steta sto nisi imao vise vremena za farbanje, mada generalno i ovako uopste nije lose ispao.
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Pa Orkove sam kupio bas zbog tog konvertovanja! :) Jako zahvalne figure za budzenje i konvert.Slazem se sa vama svima da nije savrsenstvo.Moja ni jedna figura nije kao figure top farbaca,ali su sve moje figure ok za tablu i igru.Doradicu ga jos malo,kada nabavim tutkalo (nikako da odem do prodavnice).Kad dodje jos malo travice na postolje bice lepsi.I jos po koj detalj da se doradi.

Znam samo da sam kozu radio experimentalnom metodom (prvi put sam probao na taj nacin).Naime,prvo sloj Dark Angels Green-a,zatim svako ispupcenje ofarbano u Snot Green i inkovano (lepo zaliveno) sa Trakka Green.Meni nije da se ne svidja ta kombinacija ali nije ni neko ludilo od lepote.Znam da je jako brzo i efektivno resenje za brzo farbanje orkova.Samo cu na bojsima praktikovati Snot Green kao bazu a posle ispupcenja sa goblin green pa na sve to ink.

Uglavnom hvala na vasim savetima i primedbama,uvek su dobro dosle radi popravljanja kvaliteta! :)
teclis

Post by teclis »

sjajna konverzija, vrlo vrlo kreativno. ocekujem jos :)
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Imam jos jednu ludu konverziju...koja ce biti okacena kad se ofarba! :)

Hvala za pohvalu! :)
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”