Space Hulk Blood Angels Terminators
Space Hulk Blood Angels Terminators

Last edited by Olsianon on Mon Sep 12, 2011 12:48 am, edited 7 times in total.
Re: Blood Angels Captain
Zar to nije Sergeant Lorenzo
:lol: :lol: :lol:
Dobar je mada malo taman za moj ukus...

ma sve je ovo divno i krasno,nego daj malo rutavih marinaca da vidim
ja bi mu farbao plast u crno,nekako bi bio ujebaniji tako i izbegavao bi munje na power weapon-ima(ja sam to uvek mrzeo iz dna duse na bilo kojoj figuri)

ja bi mu farbao plast u crno,nekako bi bio ujebaniji tako i izbegavao bi munje na power weapon-ima(ja sam to uvek mrzeo iz dna duse na bilo kojoj figuri)
Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
Dobra fora za power oruzja je jednostavno pustiti razvodnjene boje da se razliju u neku zanimljivu saru.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Neki BA jeste iz SH-adeka wrote:Zar to nije Sergeant Lorenzo![]()
![]()
![]()

rutavi marinci stizu uskoro ...Baneblade wrote:ma sve je ovo divno i krasno,nego daj malo rutavih marinaca da vidim![]()
munje su ok po meni... samo najlosije se vide na samoj fotki
hvalaShunka wrote:Dobra fora za power oruzja je jednostavno pustiti razvodnjene boje da se razliju u neku zanimljivu saru.
Re: Blood Angels Sergeant Lorenzo
EDIT:
Postovao sam malo manju i koliko toliko svetliju fotku, jer sam model nije toliko taman uzivo...
Dok munji nema spasa sprzena je skroz
Postovao sam malo manju i koliko toliko svetliju fotku, jer sam model nije toliko taman uzivo...
Dok munji nema spasa sprzena je skroz

Re: Blood Angels Termos Vlado :D
Kameraden Vladimir :D

Re: Blood Angels
da li je to vlado georgijev konacno resio da se okane pevanja i obuce terminator oklop? 

Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
Re: Blood Angels
o da bilo mu je vreme :lol:Baneblade wrote:da li je to vlado georgijev konacno resio da se okane pevanja i obuce terminator oklop?
Re: Space Hulk Blood Angels Terminators
Termosi Krvavih Andjela iz svemirske olupine :D

lepi su ti ti svemirci,možda su to oni što su ih snimili na fruškoj gori. nego, fow zajednica od tebe očekuje da se angažuješ u drugom pravcu :lol:
Hvala :D!Nemanja wrote:lepi su ti ti svemirci,možda su to oni što su ih snimili na fruškoj gori. nego, fow zajednica od tebe očekuje da se angažuješ u drugom pravcu :lol:
Ove svemirce su snimili kod Grofa Bronze na gajbi :lol:
Bice uskoro i za FoW zajednicu tj za 4 Jahacha Apokalipse odredjena kolichina sklopocija postovana u odgovarajucoj galeriji

radi,radi,samo radi.mi spremamo novu turu 

...
majko mila :lol:Nemanja wrote:radi,radi,samo radi.mi spremamo novu turu