Olsianon Miniatures Painting
- Duc d' Elchingen
Re: Flames of War Gallery/WW II Figs
a kad će moći da se preuzmu Francuzi?
Sutra mogu hochkisi i panhardi, a u subotu samoue i oni sci-fi reno traktori za artiljerijuDuc d' Elchingen wrote:a kad će moći da se preuzmu Francuzi?

- Duc d' Elchingen
vidimo se u jutarnjem terminuOlsianon wrote:Sutra mogu hochkisi i panhardi, a u subotu samoue i oni sci-fi reno traktori za artiljerijuDuc d' Elchingen wrote:a kad će moći da se preuzmu Francuzi?
DogovorenoDuc d' Elchingen wrote:vidimo se u jutarnjem terminuOlsianon wrote:Sutra mogu hochkisi i panhardi, a u subotu samoue i oni sci-fi reno traktori za artiljerijuDuc d' Elchingen wrote:a kad će moći da se preuzmu Francuzi?
WIP Totenkopf Panther A Platoon

WIP Totenkopf SPA Wespe

i ponovo ufotkanLEHR Puma Platoon

WIP Totenkopf SPA Wespe

i ponovo ufotkanLEHR Puma Platoon

FRA Somua S-35 Tank Platoon

und 12.SS Panther A Platoon

und 12.SS Panther A Platoon

odlicno,somue su posebno do jaja,majku im ovi francuski tenkovi uopste ne izgledaju lose.jos neki char b da padne,ne bi bilo lose.
Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
Charovi se ocekuju uskoroBaneblade wrote:odlicno,somue su posebno do jaja,majku im ovi francuski tenkovi uopste ne izgledaju lose.jos neki char b da padne,ne bi bilo lose.

Dobri ti ovi tenkici.
A i fotke su much, much better

Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Hvala druzevamsi wrote:Dobri ti ovi tenkici.

Nesto ruskog oklopa 
T-34 obr 1942

T-34 obr 1942

ajmo malo ss-a
ciji su ovo tenkovi?

Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
- Duc d' Elchingen
sledeci u galeriji su tvoji das rajhovciBaneblade wrote:ajmo malo ss-aciji su ovo tenkovi?

bice tu i mikaanovih ew sklopocija
Banetovi panzeri 

- Duc d' Elchingen
sexy, sexy deutche look
Airbrush je iz raja izasaoDuc d' Elchingen wrote:sexy, sexy deutche look

Olsianon wrote:Banetovi panzeri
u vrag te odnio,ovo jebe!
cek ss panzergrenadire da zavrsimu vrag te odnio,ovo jebe!

Nesto Mikaanovih EW sklopocija 

Work in progress
Banetovi SS Scout Platoon

ende.

Work in progress

ende.
NIGGA PLEASE!!!da li ce biti neke travuljine na bazama za dzipice?Olsianon wrote:Nesto Mikaanovih EW sklopocija
Work in progress
ende.
O da nije to jos full zavrseno, malo hajlajta na svimvagenu i baza da se ozemlji i zatravi ili zazbuni malko i to je toNIGGA PLEASE!!!da li ce biti neke travuljine na bazama za dzipice?

SHUME BUKUR mladshi Cvijeticu,SHUME BUKUR!!!ono sto mi je interesantno je evekat kamuflaze u odnosu na baze zato sto ss-ovci zaista deluju stopljeni sa okolinom,sto je retko kod fow pesadije.
Drago mi je da ti se svidjajuBaneblade wrote:SHUME BUKUR mladshi Cvijeticu,SHUME BUKUR!!!ono sto mi je interesantno je evekat kamuflaze u odnosu na baze zato sto ss-ovci zaista deluju stopljeni sa okolinom,sto je retko kod fow pesadije.

Igore, par pitanja u vezi onih izuzetnih Jagdpantera:
-šema je veoma neobična(i boje i oblik šare)-da li je istorijska i odakle je?obožavam da pronalazim takve raritetne kamuflaže.
-koje si boje koristio?može mali tutorijal?
Stvarno jedan od najboljih i najoriginalnijih radova koje sam u skorije vreme video
-šema je veoma neobična(i boje i oblik šare)-da li je istorijska i odakle je?obožavam da pronalazim takve raritetne kamuflaže.
-koje si boje koristio?može mali tutorijal?
Stvarno jedan od najboljih i najoriginalnijih radova koje sam u skorije vreme video

Hvala Nemanja
!
A sada....

Gore na slici je poslednja finalna verzija Jagpanthera, šema na ovom modelu mi je bila inspiracija za moju koja nije istorijski tačna.
Što se boja tiče slika ispod

Za gusenice sam koristo Vallejo German Grey
Za metalne delove samo koristio Vallejo Gunmetal i hajlajt istih sa Citadelovom Boltgun Metal.
Mali tutorijal:
1. jagdpanther airbrašovan u crno (vallejo matt black 950)
2. ceo model je airbrašovan sa gunze dark yellow
3. zalepio sam maskol trake dijagonalno paralelno po jagdpantheru praveći slične debljine razmake gde ću da...
4. airbrašujem vallejo beige brown
5. nakon 15min sušenja uklanjam maskol trake i ostaju lepe dijagonalne bež šare
6. farbam gusenice u german grey
7. farbam alate i ostale skalamerije na jagdu uključujući i posadu u crno
8. drvene delove farbam sa light brown
9. metalne delove alata sa boltgun metal
10. izduvnike tj auspuhe farbam sa cavalry brown
11. vošujem model sa mixom badab blacka I vode 50:50
13. drajbrašujem ceo model sa green ochre
14. gusenice drajbrašujem sa us flat earth
15. posadi farbam lica sa vallejo flat flesh, vošujem lica sa citadeloviom ogryn flesh
16. napokon lepim dekale
Nadam se da će ti ovo koristiti
!

A sada....

Gore na slici je poslednja finalna verzija Jagpanthera, šema na ovom modelu mi je bila inspiracija za moju koja nije istorijski tačna.
Što se boja tiče slika ispod

Za gusenice sam koristo Vallejo German Grey
Za metalne delove samo koristio Vallejo Gunmetal i hajlajt istih sa Citadelovom Boltgun Metal.
Mali tutorijal:
1. jagdpanther airbrašovan u crno (vallejo matt black 950)
2. ceo model je airbrašovan sa gunze dark yellow
3. zalepio sam maskol trake dijagonalno paralelno po jagdpantheru praveći slične debljine razmake gde ću da...
4. airbrašujem vallejo beige brown
5. nakon 15min sušenja uklanjam maskol trake i ostaju lepe dijagonalne bež šare
6. farbam gusenice u german grey
7. farbam alate i ostale skalamerije na jagdu uključujući i posadu u crno
8. drvene delove farbam sa light brown
9. metalne delove alata sa boltgun metal
10. izduvnike tj auspuhe farbam sa cavalry brown
11. vošujem model sa mixom badab blacka I vode 50:50
13. drajbrašujem ceo model sa green ochre
14. gusenice drajbrašujem sa us flat earth
15. posadi farbam lica sa vallejo flat flesh, vošujem lica sa citadeloviom ogryn flesh
16. napokon lepim dekale
Nadam se da će ti ovo koristiti

hvala za tutorijal, dobio sam nekoliko korisnih ideja :D
što se tiče kamo šeme, postojala je veoma slična.mislim da su boje identične, samo oblik šare nije pravilan.neki tipovi imaju čak jedan takav restauriran.
što se tiče kamo šeme, postojala je veoma slična.mislim da su boje identične, samo oblik šare nije pravilan.neki tipovi imaju čak jedan takav restauriran.
Banetovi germani 

Final SS Das Reich Panzergrenadiers

i jedan wallpaper

Final SS Das Reich Panzergrenadiers

i jedan wallpaper

- Duc d' Elchingen
očekujemo ih posle mini turnira u sekciji Market :lol:
hmmmmmmmmmm,to i nije tako losa ideja...prodam njih i pocnem rusku tenkovsku...hmmmmm
Duc d' Elchingen wrote:očekujemo ih posle mini turnira u sekciji Market :lol:
OVO JE PSIHOLOSKI RAT :lol: !!!Baneblade wrote:hmmmmmmmmmm,to i nije tako losa ideja...prodam njih i pocnem rusku tenkovsku...hmmmmm
evo ja se prijavljujem za ona 2 jagdpanthera :lol:
- Duc d' Elchingen
pali brate kupujem ja đuture
A sada malo UK EW sklopocija :D

ende.

ende.
charovi odlicni,mnogo lepi tenkovi kao i pj.....ALI ENGLEZI,prosto ma koliko dobro da su ofarbani ovi tenkovi su nesto najruznije sto sam video u svom zivotu.najodvratnija mi je ova bubasvaba sa 3 tureta,pa onda ovi mali tenkovi,ali su zato dajmleri lepi.sve u svemu kewl kao i obicno.
- Duc d' Elchingen
Nisi video Matildu IBaneblade wrote:charovi odlicni,mnogo lepi tenkovi kao i pj.....ALI ENGLEZI,prosto ma koliko dobro da su ofarbani ovi tenkovi su nesto najruznije sto sam video u svom zivotu.najodvratnija mi je ova bubasvaba sa 3 tureta,pa onda ovi mali tenkovi,ali su zato dajmleri lepi.sve u svemu kewl kao i obicno.
Big uglies :lol: :lol: - ali ce stati na crtu bilo kom shvabovu veoma brzo