Пријатељи спрта и крвавог фудбала добро вече.
Са нама, у студију, је вечарас нова млада нада крвавог фудбала.
Молим аплауз за Мрчо Сифредија
Дибро вече Мрчо, добро дошли у студио 6.
- Хвала, хвала, боље вас нашао.
После успешне позоришне каријере и великих успеха независне продупције у остварењима ''Узми ме страга'' и ''Нежни, набрекли рогоња''
одлучили сте да се професионално посветите љубави из младости, крвавом фудбалу.
- Па да, увек ме је, поред глуме у независној продукцији, привлачио спорт. Такорећи још од кад сам се отелио.
Заиста, сигурно је ваше детињство било испуњено потешкоћама због порекла. Мислим, мајка вам је крава а отац?
- Оца никада нисам упознао, али ми је мајка рекла да је био јако нежан човек и увек у журби.
Занимљиво. А како сте почели да се бавите спортом.
- Као теле сам био слабашан и комшијска деца би ме задиркивала и гађала циглама сваки дан. Нисам могао то више да трпим па сам
почео да радим на себи и развијам се кроз спорт. То је било мало бекство из окрутне стварности. У то време сам имао само спорт
и позоришну књижевност за своје другове.
Да, ваше учешће у позоришту је подигло доста незадовољних критика, може се рећи пуританских.
- Већина људи још увек није довољно еманципована да би могла разумети да и ми Минотаури имамо осећања и потребе. Још увек им није јасно да можемо осетити љубав.
Да, заиста су пуританци неки позоришни критичари. Ипак, и поред свих проблема, представе су биле добро посећене док их свештенство није анатемисало и протерало из земље.
- Право зборите, то је иначе и разлог моме повратку у спортске воде. Решио сам да ''смирим страсти''
и професонално се посветим крвавом фудбалу. Ове сезоне ћу наступити у првој постави Хаос патуљачког тима као најновије појачање.
Верујем да вам успех, као и упретходној професији неће побећи, те да ће се за Вас и ваша спортска постигнућа чути нашироко. Реците нам још само, док имамо времена, под којим бројем ћете наступити за Хаос Патуљачки тим.
- Носићу прегачу са бројем 69.
До следећег виђења пријатно и хвала Мрчо.