Hvala drustvo na komentarima

U nastavku cu reci samo moje misljenje sto ne znaci da se branim niti omalovazavam vase kritike i savete.
Za pocetak, svako gleda na razlicitom monitoru, sto je veliki hendikep za bilo kakvo vizualno izrazavanje.
Mislim da su boje na fotkama izgubile malo na saturaciji. Zuta jeste zuca jer sam presao sa GW Yellow Ink-om, ali nije napravljeno cisto zlato, nego ima dosta tamnih delova bas da ne izgleda kao cist i nov, sto bi rekao Kirgan.
Ali, da sam ga radio kao "besni neoprani haotik zaliven krvlju stotine neprijatelja!", ne verujem da bih ga ikad prodao
Ja volim svetliju boju kostiju sa zelenim washem po njima i malo braonkastog.
Maceve i ostala seciva ja ne volim ovako da radim (sto ce reci da mi je ovo prvi put da probam tako nesto), ali je uradjen ovako zbog prodaje, jer vidim da ljudi ovako vole.
Razvucenu kozu sam zamislio da uradim sa jos vise layeringa ka bas svetlijoj nijansi, ali nisam imao vremena.
Krzno...moje vecite rasprave za Zlajom oko realnog izgleda nekih materijala i nerealnog izgleda (citaj highlightovanog) koji se drugima svidja. Jer, koga je briga sto ne izgleda realno ako izgleda lepo na tabli. Sa njim se potpuno slazem, ali nikako da se do kraja prilagodim takvom nacinu razmisljanja i rada
Jos jednom vam se puno zahvaljujem.