Wulfrik The Wonderer

Locked
vamsi

Wulfrik The Wonderer

Post by vamsi »

Image

Comments are welcome :)
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
Kirgan
Ser

Re: Wulfrik The Wonderer

Post by Kirgan »

Za moj ukus previse svetlo previse cisto i koza previse roze :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Zeleni lim je fenomenalan, jako je lepa boja kostiju (mada ja volim da su vise pozutele), ali sto kaze Kirgan previse cist stil za ovakvu figuru. To je besni neoprani haotik zaliven krvlju stotine neprijatelja!
Takodje zuti metal bi mogao biti zuci a NMM na macu ekstravagantniji.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Meni se samo ne svidja koza i plast. Ostatak figure mi je fenomenalno ofarban. Koza je isto lepo obojena, ali za moj ukus, pogresnim bojama. Onaj krzneni plast pozadi bi mogao da dobije jos koju nijansu na brushu ;). Zelene povrsine i drveni delovi su bas bas lepo uradjeni.

Super farbas, bas mi se svidjaju figure koji si pokazivao do sada ;).
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
vamsi

Post by vamsi »

Hvala drustvo na komentarima :)
U nastavku cu reci samo moje misljenje sto ne znaci da se branim niti omalovazavam vase kritike i savete.

Za pocetak, svako gleda na razlicitom monitoru, sto je veliki hendikep za bilo kakvo vizualno izrazavanje.
Mislim da su boje na fotkama izgubile malo na saturaciji. Zuta jeste zuca jer sam presao sa GW Yellow Ink-om, ali nije napravljeno cisto zlato, nego ima dosta tamnih delova bas da ne izgleda kao cist i nov, sto bi rekao Kirgan.
Ali, da sam ga radio kao "besni neoprani haotik zaliven krvlju stotine neprijatelja!", ne verujem da bih ga ikad prodao :)

Ja volim svetliju boju kostiju sa zelenim washem po njima i malo braonkastog.

Maceve i ostala seciva ja ne volim ovako da radim (sto ce reci da mi je ovo prvi put da probam tako nesto), ali je uradjen ovako zbog prodaje, jer vidim da ljudi ovako vole.

Razvucenu kozu sam zamislio da uradim sa jos vise layeringa ka bas svetlijoj nijansi, ali nisam imao vremena.

Krzno...moje vecite rasprave za Zlajom oko realnog izgleda nekih materijala i nerealnog izgleda (citaj highlightovanog) koji se drugima svidja. Jer, koga je briga sto ne izgleda realno ako izgleda lepo na tabli. Sa njim se potpuno slazem, ali nikako da se do kraja prilagodim takvom nacinu razmisljanja i rada :)

Jos jednom vam se puno zahvaljujem.
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
Olsianon

Post by Olsianon »

Odlicno ofarbano.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

tehnichki je super ofarban, ali se slazem sa shunkom da bi trebalo vishe da izgleda kao "besni neoprani haotik zaliven krvlju stotine neprijatelja!"
vamsi

Post by vamsi »

Uz veliko izvinjenje sto ponovo smaram clanove foruma, postavio bih ponovo slike Wulfrika, zato sto predhodne nisu dobro prikazivale boje (to sam uvideo posle Shunkinog komentara da vise voli zutije kosti).
Ponovo sam fotografisao i mislim da je sada dosta pribliznije, mada i dalje zavisi od individualnih monitora.

Image

Image
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Sad je i koza malo bolja...
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Jes' bolji.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Rover

Post by Rover »

odlichno je odradjeno...ali i dalje mi je ova koza na sthitu nekako...previshe chista, mislim kao da je ubio choveka, a posle proveo 5 dana sa venishom u rukama. Ostatak figure mi se jako jako svidja...
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Ma to je Psiho ubija ljude na tusiranju salu na stranu saglasan sam sa Roverom :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Dr. Nick Riviera MD

Post by Dr. Nick Riviera MD »

Vamsi super si ga odradio ali ta koza na stitu bi trebalo da izgleda malo tamnije:)I ako nista drugo neka mrlja od krvi ili takav neki detalj da se doda:)
"Seriously honey, I can prescribe anything." :-)
"If you want to have an exclusive surgery with me,dial 1-800-DOCTORB.Note the extra B is for BARGAIN"
Don't worry you won't feel a thing:-)

Image Image
vamsi

Post by vamsi »

E necu - njemu je baba oprala kozu pre nego sto ju je razvukao na stit :p

Image
Dr. Nick Riviera MD

Post by Dr. Nick Riviera MD »

Ma te babe su cudo :lol: :lol: :lol:
"Seriously honey, I can prescribe anything." :-)
"If you want to have an exclusive surgery with me,dial 1-800-DOCTORB.Note the extra B is for BARGAIN"
Don't worry you won't feel a thing:-)

Image Image
Locked

Return to “Kreativna sekcija”