Orkovske sklopocije a bogme i Orki! :D

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

Post Reply
Dark Angels

Orkovske sklopocije a bogme i Orki! :D

Post by Dark Angels »

Zanima me od cega moze da se iskonvertuje neki zanimljiv looted ork vehicle?
Ko odgovori od bilo cega da bog da mu gazgultrakka cuvao decu za 5 evra po satu!:D (whahahahahha)
Salim se naravno.Posto sam posle 150 ofarbanih DA marinaca malo flipnuo od farbanja istih.Kupio sam one orkove iz AoBR-a i sad bih zeleo uz njih da napravim neki looted truck,ili neko lootovano vozilo.Pa ako ima neko neku kreativnu ideju neka pise! :)
Last edited by Dark Angels on Sun Apr 17, 2011 5:29 pm, edited 1 time in total.
hindza

Re: Orkovske sklopocije

Post by hindza »

pogledaj malo po netu, koriste ljudi svašta. od onih vozila za plastične vojnike, s kojima smo se svi i grali ko klinci, pa preko maketa, do plastičnih igračaka-kamiončića koji imaju da se kupe po ovim raznim radnjama za igračke. samo uzmeš lepo to izrazbijaš, ulepiš, dodaš bitze i furaš ;)
ili, uzmi vozila bilo koje druge rase, najbolje polovna, isto tako isečeš, orkifikuješ ih i profitiraš. :)
Smrt fašizmu, Sloboda : Rad - 2 : 0...
milosh

Post by milosh »

Ja sam moj napravio od baal predatora, sa grečinom u power armoru koji vozi ;)
Image
Baneblade

Post by Baneblade »

ja bi se nadovezao na ovo sto je hindza napisao.kinezi su pravo mesto na kome mozes nabaviti stvari za pravljenje orkovskih stvari,par onih kamioncica i eto ti battlewagoni i ork trakovi.zapravo kod orkova je najbolje to sto gw-u ne moras da das ni dinara za vozila.ja sam imao dosta home made orkovskih vozila,ali na zalost vise nisu u zivotu,cak sam i bajkere pravio od lego motora i orkovskih bitseva i to je ispadalo jako dobro.
Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
hindza

Post by hindza »

u, pa da, ja sam skoz zaboravio na kineze. a ako već ideš tamo svrati i do buvljaka, i tamo ima svašta nešto što bi moglo da ti dobro dođe :)
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Hvala na uputstvima!:) kad nakupim malo bitsova,krenucu da se bavim lootovanjem :D
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Imam jos nesto da iznesem kao ideju,ali nisam hteo da otvaram novu temu pa evo ovde da se nadovezem.Zeleo bih da moji orkovi imaju plave ratne sare po faci kao u Hrabrom Srcu (Braveheart-u).Da li je to dobra ideja ili je to vec vidjeno? Cisto me zanima misljenje kolega farbatora :D
milosh

Post by milosh »

To ti je deathskulls klan. Ja ne volim kako se kombinuju plava i zelena ali bi moglo lepo da izgleda.
Image
Rover

Post by Rover »

naime, orkovi(deathskulls posebno) veruju da plava boja donosi srecju na bojishtu i zato chesto nose plave delove odecje i farbaju svoja lica u plavo, neki to radi poput shkota u brave heartu, a neki jednostavno potope celu glavu u bure sa bojom ;)
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Video sam plavoface orkove :) ok slazem se da cela plava faca i nije nesto.A isto se slazem i za to da zelena i plava u mixu nije nesto.Ali sam ja mislio da imaju sare,a ne ono ogromne plave fleke :),a sta mi je jos palo napamet,je i da one njihove "sahovnice" crno-bele,crveno-bele mogu da se rade u bojama kilta.Pa mislim da cu da ofarbam Nobze koje sad radim u tu neku varijantu.....videcemo kad zavrsim kako ce ispasti.
milosh

Post by milosh »

Pazi, ako dobro uklopiš plavu i zelenu ne mora uopšte da izgleda loše. A što se šahovnica tiče ja sam na mojim orkovima (koji su Evil Sunz klan) najviše radio sa kombinacijama crvene i žute, ali sam radio i crveno-crne i crno-bele kombinacije i kada se sve to iskombinuje na orkovima izgleda veoma lepo. Tvoja ideja je dobra samo moraš da je lepo sprovedeš u delo.
Image
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Hvala na podrsci!:) Idem da se bacim na prvih 5 nobova i warbossa pa da vidimo kako ce to da ispadne na kraju
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Srećno sa farbanjem tartana.
Image
"This time, next year, we'll be millionaires!"
Dark Angels

Post by Dark Angels »

http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Deathskulls

Evo na ovom linku sam malo iscitao o Deathskullsima....zapravo svidja mi se njihova organizacija,jer su bas kao sto sam zamisljao orkove,skupljace djubreta i sve sto ne moze da te upuca a puca na neprijatelja je dobra stvar.A i koliko sam razumeo ovaj ogranak orkova je "inzinjerski" orjentisan.Pa samim time se najvise uklapaju u moju zamisao orkova.Naravno necu ih raditi 100% po semi,i ubacicu neke malko drugacije sare.Jer mi se stvarno ne svidja kad im je cela faca plava.
Eto ako sam negde zalutao sa informacijama ili neko ima neki predlog za boljitak,pisite :)
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Hvala ciko!:D
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Evo zavrsio sam prvog Ork Noba iz AoBR-a.E pa ovako kratak izvestaj:
Dugo sam farbao jer sam dodavao neke detalje i probavao neke sheme.Zato mi je trebalo malo duze.Na kraju sam dosao do zakljucka da samo plava na armoru nije upecatljiva,vec veoma lose i "mrtvo" izgleda figura.Zato sam dosao na ideju da platovi armora (ne svi) budu plavi,a armot na cizmi i puska budu crveni(ne cele puske ofarabne u crveno nego par detalja).To je sve po orkovskoj filozofiji-plavo donosi sreci,pa su armori plavi da budu "srecni" armori,a po prici o crvenoj boji (red one goes faster) sam dosao na ideju da produbim filozofiju,ako crvena vozila idu brze,onda i crvene puske pucaju brze! :D Takodje primenjen Orkovizam i na platovima cizama da brze trce. :)
Eto mali izvestaj mog rada.

Btw nek neko objasni kako se attachuje slika sa kompa na temu da bih postovao slike :D
Dark Angels

Post by Dark Angels »

[image][/image]
Dark Angels

Re: Orkovske sklopocije a bogme i Orki! :D

Post by Dark Angels »

ovaj traktor je genijalan! Bravo za sliku! :D i posle Orkovi ne postoje...da da kako da ne :D
hindza

Post by hindza »

Dark Angels

Post by Dark Angels »

...
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”