Izvajan slem DA Space Marinca
- Dark Angels
Izvajan slem DA Space Marinca
Pre 2 meseca sam zavrsio kacigu-slem od marinca.Zeleo bih da ga pokazem ovde u kreativnoj sekciji,ali me zanima kako se slika postuje?Da li ima neka fora preko foruma ili bih morao da uplooudejm slike negde pa da bacim link?

Last edited by Dark Angels on Fri Apr 29, 2011 1:03 am, edited 1 time in total.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Re: Izvajan slem DA Space Marinca
Otvori nalog na photobucket-u, uploudul i tako iskopiraj link ka slici u valjda img formatu te to kopiraj u postu na forumu. srecno

"This time, next year, we'll be millionaires!"
- opsidiannight
- Чика Дринки
Otvori nalog na photobucket-u, uploudul i tako iskopiraj link ka slici u valjda img formatu te to kopiraj u postu na forumu. srecno

- Dark Angels
http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... ce110f4cc3
Evo link za FB album sa slikama slema,pa koga zanima neka baci pogled!:)
Slobodno komenatrisite
Evo link za FB album sa slikama slema,pa koga zanima neka baci pogled!:)
Slobodno komenatrisite
Ali, ovaj, ali, to uopste nema proporcije marinackog slema!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Dark Angels
Shunka.uzmi u obzir da mi je ovo 2 rad sa glinom i gipsom...
Prvi rad je bio arhaicni zamak koj je ostao na fakultetu.A drugi je ovaj slem.I ok slazem se da nije u srazmeri!:) Ali bilo je zajebano uraditi ovo....

Apsolutno se slazem deluje da si malo izomasivaoShunka wrote:Ali, ovaj, ali, to uopste nema proporcije marinackog slema!

Verujem da je bilo zajebano uraditi al nije poenta da je zajebano uraditi i omasiti vec pogoditi stvar kako valja doduse ako se ispravi verujem da ce to izgledati mnogo boljeDark Angels wrote:Shunka.uzmi u obzir da mi je ovo 2 rad sa glinom i gipsom...Prvi rad je bio arhaicni zamak koj je ostao na fakultetu.A drugi je ovaj slem.I ok slazem se da nije u srazmeri!:) Ali bilo je zajebano uraditi ovo....

Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Meni se sviđa. Odiše artističkom ekspresiom nadrealizma želje za nasilnim služenjem ljudskom rodu otelotvorenom u lik besmrtnog imperatora. Narvno, to je lažni imperator al šta je tu je.
P. S. Pošto je to DA šlem primetna je i vešto prikriveni ton senzibilnosti kojom odiše taj red SM.
P. S. Pošto je to DA šlem primetna je i vešto prikriveni ton senzibilnosti kojom odiše taj red SM.

Moj drugi rad sa glinom i gipsom bio je bolji!
Sala naravno.
Samo hrabro teraj dalje!
A cime se zanimas pa radis sa glinom i gipsom?
U smislu sta studiras i to?
Sala naravno.
Samo hrabro teraj dalje!
A cime se zanimas pa radis sa glinom i gipsom?
U smislu sta studiras i to?
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
Pa upisao sam Scenografiju,za sta sam shvatio da mi se ne svidja pa preshao na Graficki dizajn.A vajanje sam imao kao predmet jedan semestar...sto je sranje! :/
A moram da dodam,ne sad da se vadim ili sta vec,radio sam to na faxu,jer da sam kuci radio pola kuce bi bilo u belom prahu i sranje na sve strane.Jedan veoma prljav posao ako mene pitate.Gips leti na sve strane,glina se lepi po svemu....ALI je zabavno!:) Tako da cu verovatno sada kad sam "naucio" kako se radi,pokusati nesto u selu gde mogu da zalivam gipsom na sve strane
Tako da je bilo malo zajebano raditi jer gomila ljudi se vrzma,na svakih 5 minuta neko skoci sa pitanjem jel to stoorm trooper iz SW-a.A po meni,slem je izduzen,a posto je prof morao da odobri izlivanje slema,nije dao da bude sabijen,tj ne tako duguljast.Pa sam ja bio u fazonu ajde brate sta god samo da nabacim slem na policu i da budem srecan!:D
Tako da hvala na pohvalama,a i kritikama svakako!Sledeci koj budem radio,bice bolji-obecavam,i verovatno nece biti DA,ko zna....
A moram da dodam,ne sad da se vadim ili sta vec,radio sam to na faxu,jer da sam kuci radio pola kuce bi bilo u belom prahu i sranje na sve strane.Jedan veoma prljav posao ako mene pitate.Gips leti na sve strane,glina se lepi po svemu....ALI je zabavno!:) Tako da cu verovatno sada kad sam "naucio" kako se radi,pokusati nesto u selu gde mogu da zalivam gipsom na sve strane

Tako da hvala na pohvalama,a i kritikama svakako!Sledeci koj budem radio,bice bolji-obecavam,i verovatno nece biti DA,ko zna....

- opsidiannight
- Чика Дринки
Ali, SM šlemovi su dizajnirani da budu liv iz dvostranog kalupa. Bože!

Nisi se mnogo usrecio, umesto da budes beo od gipsa bices crn od graficke boje.
Uostalom, verovatno si i sam shvatio dosad.
Ja sam u jednom trenutku ozbiljno razmisljao da pocnem da lakiram nokte u crno.
Uostalom, verovatno si i sam shvatio dosad.
Ja sam u jednom trenutku ozbiljno razmisljao da pocnem da lakiram nokte u crno.
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
Samo ti zezaj Shunka!:D
Pa ovaj i jeste bio 2delni kalup...al jbg kad ti neko ne daje da lijes sta zelis vec sta moze...tu je malo problem.
Pa ovaj i jeste bio 2delni kalup...al jbg kad ti neko ne daje da lijes sta zelis vec sta moze...tu je malo problem.
Zapravo bio sam ozbiljan.
Meni je grafika zamalo dosla glave. U smislu dlaka je falila da padnem godinu zbog nje. Izvukao sam se sa sesticom.
A onda sam na cetvrtoj godini pomisljao da je uzmem kao izborni predmet. I pomalo mi zao sto nisam.
Idi bre otidjosmo u offtop.
Da, slem. So yeah...
Meni je grafika zamalo dosla glave. U smislu dlaka je falila da padnem godinu zbog nje. Izvukao sam se sa sesticom.
A onda sam na cetvrtoj godini pomisljao da je uzmem kao izborni predmet. I pomalo mi zao sto nisam.
Idi bre otidjosmo u offtop.
Da, slem. So yeah...
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
Aha....pa znas kako,mi ovde radimo u Adobe paketu na kompu,Photoshop i Illustrator za sad.A i moram priznati da nije lako...
Cekaj, prebacio si se na trecoj?
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
ja sam prva godina 

Cekaj cekaj na kom si onda faksu?
Kada na prvoj godini grafickog dizajna se bavis grafickim dizajnom, umesto crtanjem, grafikom, kaligrafijom i slicno? Mislim kakav je to nacin?!
Kada na prvoj godini grafickog dizajna se bavis grafickim dizajnom, umesto crtanjem, grafikom, kaligrafijom i slicno? Mislim kakav je to nacin?!
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
Megatrend....nisam mogao na akademiju...
Ma iskren da budem ni meni tu dosta stvari nije jasno...kao prva je opsta godina..

Ma iskren da budem ni meni tu dosta stvari nije jasno...kao prva je opsta godina..
Megatrend FUD dakle... Could be worse 
No dobro, kazu ljudi da im je graficki dizajn jedan od najozbiljnijih smerova.

No dobro, kazu ljudi da im je graficki dizajn jedan od najozbiljnijih smerova.
rekurzivno glupilo
- Dark Angels
daj boze da jeste......a sad su poceli da se kurce kad su dobili akreditaciju.Sto se mene tice ima izuzetnih profesora al ima i debila...