Gloss lak

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

Post Reply
PeraNekron

Gloss lak

Post by PeraNekron »

Koji gloss lak bi ste mi preporucili? Happy colour matt je skroz ok, nisam siguran za gloss. Bitno je da je u spreju, jel'te, imam GWov u bocici, ali ono nanosenje cetkicom mi ostavlja tragove, bas aljkavo deluje. :?
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
bojan
WH rulesmaster

Re: Gloss lak

Post by bojan »

PeraNekron wrote:Koji gloss lak bi ste mi preporucili? Happy colour matt je skroz ok, nisam siguran za gloss. Bitno je da je u spreju, jel'te, imam GWov u bocici, ali ono nanosenje cetkicom mi ostavlja tragove, bas aljkavo deluje. :?
Za kosu.
Bez zezanja.
Izlakirao sam sisterke za prosli turnrir, ni jedna se nije ogulila.
Povremeno malo prsnes i to je to.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
PeraNekron

Post by PeraNekron »

A jel daje onaj lepi shiny efekat, bez da izbledi posle par meseci?
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Izbledi.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Ali kad izbledi, onda jos malo prsnes, recimo na svakih 6 meseci. Beats all others...
Image
ImageImageImageImageImage
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Uzeo sam Happy Colour gloss lak. Prezadovoljan sam. Brzo se susi, nice and shiny efekat, i stiti samo tako. Slucajno sam i testirao : metalni flayed one mi na terasi ispao iz ruke. Pao na beton, odskocio par puta....nije mu nista, nije se cak ni raspao. :D
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Dobro nije resio da sa terase odskoci do prizemlja, da vidi da li moze da deepstrikuje u pravom svetu :-D.
Image
ImageImageImageImageImage
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”