Gledam ove stvarcice i sad mi nije jedna stvar jasna
Ima kompresora koji imaju 300 cuda i u redu to je prava stvar.
Ali sta fali onim bocama sa komprimovanim vazduhom (koje kostaju recimo 1000 dindzi i manje)? U cemu je razlika?
Voleo bi da mi neko ko se razume detaljno objasni. Shvatam da na kompresoru mozes da regulises pritisak, da ima odvlazivac itd, ali da li je to bitno ako ja recimo hocu da ofarbam space marinca u braon (celog), a onda preko toga da lupim crvenu, i onda na nekim mestima malo svetliju crvenu kako bi dobio neki highlight (drugim recima grubo farbanje). Isto, da li se tako mogu napraviti neke linije na vecim modelima (tipa rhino i sl), uz upotrebu onih traka za zastitu ostatka modela.
Airbrush pitanje (again)
- joggy
- Hronos
Airbrush pitanje (again)
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Re: Airbrush pitanje (again)
Pazi vamo.
Razlika je, otprilike kao između zastavinog punta i golfa četvorke.
P. S. Koliko znam Melekit, Milan i možda Beta su koristili obe stvari.
P. P. S. Daj bre 160 jura pa bog da te vidi.
Razlika je, otprilike kao između zastavinog punta i golfa četvorke.
P. S. Koliko znam Melekit, Milan i možda Beta su koristili obe stvari.
P. P. S. Daj bre 160 jura pa bog da te vidi.

"This time, next year, we'll be millionaires!"
Boce sa komprimovanim vazduhom se trose i nemaju konstantan pritisak. Isto ti je onda kao da koristis bilo koji sprej u boji + obicne boje moras da razredjujes, cistis diznu na aurbrushu itd...Za to sto si naveo, da, moze da ti posluzi - uvek mozes da probas...ali Airbrush ima zezalica tokom rada i kompresor je pravo resenje sto za ucenje, sto za stalni rad, preporucujem ti da narucis od ovih sve http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/p ... ompresori/ - od pistolja/olovke do kompresora - veoma kvalitetne korejske kopije poznatih brendova. Dosta ljudi to koristi i prilicno su zadovoljni koliko sam shvatio :-) Ja imam Iwata kompresor, ali to je potpuno druga prica... Registruj se da pristupis cenovnicima...
- opsidiannight
- Чика Дринки
Ja imam ova http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/p ... 180/0/3144 i za cenu za koju sam ga platio sam zadovoljan.
Nemoj da te đavo natera da uzmeš kompresor bez rezervoara za vaduh. Šest litara ti je dovoljno. Bez odvlaživaša možeš jer češ, pretpostavljam raditi akrilima.
Nemoj da te đavo natera da uzmeš kompresor bez rezervoara za vaduh. Šest litara ti je dovoljno. Bez odvlaživaša možeš jer češ, pretpostavljam raditi akrilima.

"This time, next year, we'll be millionaires!"