lancici
lancici
sitni lancici - gde ih mogu kupiti?
cuo sam od ljudi u bizuterijskim radnjama, al ako neko zna gde bi mogao da nadjem takvu?
cuo sam od ljudi u bizuterijskim radnjama, al ako neko zna gde bi mogao da nadjem takvu?
- Dark Angels
Re: lancici
Mislim da ima neka prodavnica "bize" tamo u trznom centru kod Nusiceve (znas na sta mislim i guess).Doduse ja nisam prolazio tamo davno tako da ne znam da li postoje jos uvek.Znam da ima isto neka prodavnica,mislim da je "Dve Smizle".Oni su imali tako nesto.
Nije neka pomoc,al za pocetak orjentir! :P
Nije neka pomoc,al za pocetak orjentir! :P
Imaš poprečnu ulicu iz Nemanjine (oko VIP-ove prodavnice, jedna gore ili dole) gde imaš radnju sa lančićima i sličnim džidžbidžama, ali onim jeftinim plastikanerima, Dve šmizle su preskupe ako ti treba za hobi.
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

- Dark Angels
Niko nije pricao o ceni...a sad ako imas da das 50 evra za tenk,onda imas i nekih 5 za malo lepsi lancic! 

Pa ostane ti 50 evra za tenak zato što ne daješ 5 po 5 evra nepotrebno na razne strane.

ionako bih ga ofarbao, tako da mi taj estetski deo nije ni bitan. vazno je samo da je sitan, tj. da je odgovara toj warhammer razmeriDark Angels wrote:Niko nije pricao o ceni...a sad ako imas da das 50 evra za tenk,onda imas i nekih 5 za malo lepsi lancic!
- Dark Angels
Ma zezam se malo ljudi....
Po principu skupim hobijem se bavimo! 
E da,pitao sam drugaricu jednu,na kojoj sam video ogrlicu koja je povezana sa jedno 10ak sitnih lancica-al bas bas sitnih,rekla je da je uzela na buvljaku za nekih 500 din.Mislim ogrlica ti ne treba vec samo poskudas lancice.Pritom lancici su duzine od po 20ak cm.

E da,pitao sam drugaricu jednu,na kojoj sam video ogrlicu koja je povezana sa jedno 10ak sitnih lancica-al bas bas sitnih,rekla je da je uzela na buvljaku za nekih 500 din.Mislim ogrlica ti ne treba vec samo poskudas lancice.Pritom lancici su duzine od po 20ak cm.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Kreneš od Slavije ka železičkoj. Prvi ćošak levo. Suturen na deset metara od raskrsnice. Sve džidžabiže koje si ikada želeo!

"This time, next year, we'll be millionaires!"
Ja sam kupio od cigana na pijaci par lancica za po 30ak dinara, uvek oni imaju nekoliko takvih tezgi ili na betonu.
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Ova prodavnica je zatrpana raznoraznim lančićima (i raznim drugim džidžama) otprilike po toj ceni.

hvala vam ljudi na informacijama 
edit: bio sam ono sto su cika drinki i numero uno preporucili i prezadovoljan sam izborom koji nude. ako neko zeli da zna tacna adresa je Kralja Milutina 51

edit: bio sam ono sto su cika drinki i numero uno preporucili i prezadovoljan sam izborom koji nude. ako neko zeli da zna tacna adresa je Kralja Milutina 51