Da li neko od vas ikada ucestovao u Secret Santa"eventu" koji organizuje Board Game Geek? Ako jeste kakva su vam iskustva?
Resih da ove godine prvi put probam da iznenadim nekoga i da u isto vreme neko iznenadi mene. Mmmmmmm iznenadjenja

Boris
Moderators: žubor, mladjano bugarce, Zekina banda
Mislim da ima zato i pitam. A ukoliko nije bilo do sada, bice od sadaDzon Vejn wrote:Da li zaista mislis da u Srbiji ima ljudi koji su spremni da poklone ~$50 random osobi, a u zamenu dobiju ~50$ secret giftova od takodje random osobe?
Ja sam se premisljao, da li prosle ili pretprosle godine, ali nisam join-ovao na kraju. Malo mi je bilo glupo, jer ti opet imas wishlistu po kojoj ce ti neko pokloniti, tj. hocu da kazem, nije zaista "iznenadjenje", nego vise lutrija u okvirima sopstvene wishliste.
Tako da se iskreno nadam da NECU dobiti igru sa lsite i da cu se i pored toga lepo iznenaditiTo my Secret Santa. My wishlist is your command![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No seriously, Secret Santa is all about little surprises.
Who knows how many games that I might like did not show up on my radar for this or that reasons.
So please take a look at the list and use it as a guidance of what works for me.
If this is not enough, here we go: What do I like?
Nice looking games , with quality components. Mechanics wise, almost everything with exceptions of auctions/bidding and games with player eliminations . Favorite mechanics: Action Points, Worker Placement, Simultaneous Action Selection, Card Drafting. I'm huge fan of Sci-Fi, Fantasy, Post Apocalyptic, and modern Age, not so found of medieval period. My usual "group" consists of 2-4 players max, we have long passed the time of bigger gathering