Pitanje za Duleta Kamenova naseg distributera

Sve o ovoj kartičnoj igri...

Moderator: Moderators

xclub

Re: Pitanje za Duleta Kamenova naseg distributera

Post by xclub »

Samo se VI smejte, ali jedini nacin da promenite stanje je da se sami igrate casuala, i da tako pravite igrace...

Od silne buke koja se digla, Vi niste mnogo uradili, ali ste pokrenuli lavinu, koja ce zadati probleme Duletu, bas tamo gde ce ga najvise boleti, u NSu...

Videcemo koliko ce jos NS biti pod kontrolom Duleta...

I znate onu, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje...
Image
xclub

Post by xclub »

Dzon Vejn wrote:Koliko sam se ja smorio na poslu, kad citam cak i teme koje me ne interesuju 8O 8O 8O .

Ako ste nezadovoljni Kamenovim, jel ste razmisljali o tome da se skupi vas 5, 10, 100, 500.000, koliko god da vas ima, da jedan uzme visa karticu (sto moze bilo ko da uradi ko je 18+... valjda ima barem 1 takav, majku mu), i da zajedno narucujete? Poznavajuci nase biznismene, cene su verovatno takve da ce vam se vise isplatiti da platite i carinu i PDV i burek i jogurt postaru.

Ili se skupi istih tih 5, 10, 100, 500.000 ljudi i podeli mesecno pare za neki prostor u kome bi posle mogli vi da organizujete te turnire o kojim pricate?

Neka je pola kvalifikovanih iz BGa.... sa 10 EUR po coveku bi mogli da imate neki prostor van centra grada.

Cisto eto... ideje od nekoga ko se mnogo smorio na poslu, pa je cak otvorio i teme koje ga ama bas ne interesuju :geek:
Dzon vidi u cemu je stvar... Dule drzi sve fnm karte, organizuje turnire, daje nagrade, o cemu on sam odlucuje, dosta je unistio scenu, svojom prevelikom moci... Zato bi trebalo da se u ovom trenutku neko izbori, za tour organisera, za prostor Srbije, koji ne bi bio ujedno i prodavac...

Mogu da se naruce karte, ali ne mogu da se igraju zvanicni turniri bez Duletovog odobrenja... A to stvarno lose utice na celu MTG scenu, osim u NSu gde je sve podredjeno DUletu...
Image
Snake

Post by Snake »

Nije problem u turnirima mi bi smo ih organizovali i bez njega, nego je problem u tome shto je on glavni distributer i da mi igramo neke turnie van njegovog kluba, fazon je shto sve nagrade potichu od njega, bilo iz prve, druge ili tretje ruke... Sve njemu ide u korist... A predlagati ljudima da igraju casual je isto tako kao predlozhiti da igraju svi turnirski i zajebu casual, jer je tu jedino prava char MtG-a...
Image
So Damnation sucks where Wrath of God blows, but both of them rock
Aman wrote:Marvo citaj pravila, mrzi me da brisem vase male pogane postove...
kisici decacima
po guzici devojcicama
xclub

Post by xclub »

Priznajem da nisam igrao posten turnir u MtGu vec osam godina (u jbt kako vreme leti), pa mozda je moja poruka bila malo neozbiljna, ali nemojte posmatrati sve kroz jednu prizmu, ako nesto u ovom trenutku ne moze, okrenite se drugim stvarima...

Evo srz moje izjave, bolje se bavite casual delom Magica, sa neprijavljenim turnirima u Sigilu, nego da se nervirate sto ne igrate turnire koji su od strane nekih ljudi kontrolisani, jer ce to doneti do ishoda da neki ipak pristanu na takve uslove, a samim tim i da ''izdaju'' ostale igrace, i polako ali sigurno dolazi do neprijateljstva izmedju igraca, pa samim tim i drasticnog smanjenja scene MTga....
Image
Roderick

Post by Roderick »

Ne mozemo igrati "divlje" turnire do besvesti. Nije neki osecaj. Chupa organizuje T2 ili draft svakog petka i to je ok, igra se nesto. Svi su relativno upoznati sa pravilima, ako ne onda se diskutuje sa ostalim igracima radi saglasnosti *tako da nema svadje, nema potrebe za sudijom*. Do sada je bilo ok ali opet, nista od toga ne omogucava ambicioznom delu zajednice da ide u inostranstvo i predstavlja nasa zemlja na nekom vecem turniru (i usput zaradi neku kinta). Ja licno nemam neku zelju da igram kao pro, ali isao bi makar ako nista drugo da vidim grad u kome se igra.

Moramo rachunati na Ricka i Sigil i dati mu malo vremena da se organizuje. Dule ostaje problem jer ocigledno ne zeli da se odrekne prava kao distributera ko je bi Rick rekao bih, mogao da preuzme?
Image
Krle
Prince of Belgrade

Post by Krle »

Eh kolko wi imate slobodnog vremena da razglabate propale teme
“The events which transpired five thousand years ago;
Five years ago or five minutes ago, have determined
what will happen five minutes from now; five years
From now or five thousand years from now.
All history is a current event.” -Dr. John Henrik Clarke (sic)
d00m1n80r

Post by d00m1n80r »

Roderick wrote:Moramo rachunati na Ricka i Sigil i dati mu malo vremena da se organizuje. Dule ostaje problem jer ocigledno ne zeli da se odrekne prava kao distributera ko je bi Rick rekao bih, mogao da preuzme?
Ricka ne interesuje da to radi. On samo zeli da ima klub gde se ljudi druze.
Roderick

Post by Roderick »

Pa kakva je onda ono price da ce preuzeti magic (odnosno kupovati robu) i pokusati da nabavi bar promo karte? Ja verujem da ako bi Dule izgubio pravo, Rick bi ga bez problema prisvojio.
Image
SerbZmaj

Post by SerbZmaj »

Trla baba lan da joj prodje dan...
Pera-Beast

Post by Pera-Beast »

SerbZmaj wrote:Trla baba lan da joj prodje dan...
This post has been reported to moderators.

Report reason :
:lol: :lol: :lol:
Standard Champs 2006
Dani Fantazije 2007
Legacy Championship 2007
Locked

Return to “MtG: Opšta rasprava”