Pošto ima dosta ljudi iz Srbije i okolnih zemalja koji će posetiti ovu manifestaciju, da otvorimo temu na vreme.
Hajde da vidimo ko ide(i plasirani i oni što idu na side event-ove ) šta planirate da igrate, a mi ostali da pružimo moralnu podršku
Koliko ja znam iz Beograda idu AcA i Peđa Vragović sa namerom da osvoje svaki limited side event na kome budu učestvovali, od srede pa na dalje. I ja im želim bolesne seald pool-ove tokom celog takmičenja!
Posto su pojedini vec krenuli put Rima (a neki su uveliko tamo), da im na vreme pozelimo sve najbolje u drevnom gradu. Nadam se da ce svi imati uspeha i da ce uzivati. Srecno svima :D
Puno pozdrava iz rima.
Ovde je super steta sto svi nist obde sa mnom i djukom u bracnom krevetu!
Imamo secret tech za ovo svecko napravili smo novi dek codename:brnmill by johny and pedja koji je izgubio nsto kose u preocesu pravljenja deka:-)
johny je lud a galovc i alexa su se juce zakljucali u sobi i jos nisu izasli posle 13 sati,culi smo samo neke cudne glasove;-)
mare ne brini se tvoje karte nisu pokisle
uopste
:-)
Dan nulti: 3 drafta odigrana 2x split u finalu, 1x izgubio u polufinalu 12 bustera i nisa. Ocena dana 5- Rim je inače pizdarija potpuna, nisam znao da je ovde neka tropska klima ima puno palmi i sličnog "morskog" bilja.. građevine su potpuna pizdarija i jedva čekam ga obiđem malo u ponedeljak ))))) stay tuned
Evo ovako da vam dam mali report sta ko igrs
johmy jund
djuka jund
pedja burnmill
alexa neku kontrolu sa sfingom iz jwara-:)
nzn bice napeto ja cu sada polagano da se spremim pa da krenem na sajt:-)
danas cu probati da izmuljam press akreditaciju pa da mogu redovno da vas obavestavam
odjavljujem si iz rima
46 Telarov ™, Aleksa [SCG] Lost 0-2 vs. Serrao ™, Pedro [PRT]
105 Djukic, Marko [SCG] Lost 0-2 vs. Kuchenbecker ™, sebast [DEU]
109 Glanville ™, Hugh [AUS] Won 2-0 vs. Slankamenac ™, Pedja [SCG]
110 tai, kei leung [HKG] Won 2-1 vs. Jankovic ™, Nikola [SCG]
Srecno svima.
Inace ko hoce da prati svetsko preporucujem da pratite magicprotour na twitteru.
Ko od pedera iz ns-a hoce da gleda prenos u nedelju neka se javi meni / bajgu.
Fiki: nisi gledao
Fiki: guide to strap-on sex?
Fiki: jako je dobro
Whatevaaa wrote:Johnny 3-2
Djuka 1-4
Pedja, aki 2-3
Isao Calaefl 6-0 sa mill dekom
xD
sklonili sa modoa Archive trap xD
skoro svi botovi
1 imao samo po 0.5
uzo sam 16 josh tokom runde 5 kada je pwnovao Juzu xD
kontam prodace se za vishe od 0.5 xD
US National champion Charles Gindy DQed for fraud. This also means the defending champions are eliminated from team competition.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maneater wrote:US National champion Charles Gindy DQed for fraud. This also means the defending champions are eliminated from team competition.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sibule, ovaj neki tvoj a?
Whatevaaa wrote:Srecno svima.
Inace ko hoce da prati svetsko preporucujem da pratite magicprotour na twitteru.
Ko od pedera iz ns-a hoce da gleda prenos u nedelju neka se javi meni / bajgu.
Aj u nedelju neki draft pored tog gledanja, hocu i ja da se igram...
Bogami, posle odgledanih videa, i onih bolesnih JUND JUND JUND JUND JUND JUND dekova, odusevio me lik sa zeleno belim spilom... http://www.youtube.com/watch?v=Vj2beiO01q4
cestitke nasima, ma koji rezultat je dobra stvar, jer ono sto sam ja video od igraca, bruka koji su to proovi...