Posto se prvi put pojavljujem ovde verujem da je red da se predstavim, makar ukratko:
33 su mi godine (za koju nedelju), zavrsio sam pravni fakultet (i magistrirao), ali radim kao trener mladjih kategorija u “OKK Beograd”. D&D igram od svoje desete godine, manje-vise bez prekida, ali polako uvidjam da bih mogao da potrazim novu grupu pored ove sa kojom do sada igram.
Voleo bih kada bi nasao nekoga ko D&D-u prilazi iz istog ugla kao i ja – zabavan hobi u kom stvarno mozes da se pomalo izgubis i u drustvu (role-play) i kada si sam (kada pronadjes savrsen feat za svog lika). Nekoga (ili idealno vise njih) ko je (koji su) prelezao (-li) “decje bolesti” i shvatio (-li) da su i role-play i powergaming nerazdvojni elementi zabave i da je jedno bez drugog trulo i da ne vodi nicem konstruktivnom.
(Molim vas da se ovo ne degenerise u u JOS JEDNU raspravu o RP vs. PG ! Samo sam izneo svoj stav, kome je isti blizak i razumljiv, nadam se da ce stupiti u kontakt sa mnom, kome nije, neka zaobidje thread.)
Trazim, kao sto sam rekao, novu grupu, bilo grupu koja vec postoji koja bi prihvatila jos jedno (volim da verujem) kvalitetno pojacanje – bilo da se oformi nova grupa. Vis-à-vis druge mogucnosti: Mozda bi trebalo da se razmisli o tome da se sastavi grupa DM-ova (jer nema dobrog igraca bez iskustva sa druge strane screen-a), a svi znamo da DM-ovi vole da igraju i da im to cesto jako nedostaje.
Toliko za sada. Questions ? Comments ?
Moj e-mail je: [email protected]