Evo recimo moju Forsaken hroniku vodim trojci igraca.Najradije se secam sesije kad su usli u Wound :D Centar Wounda bio je smesten u jednoj zgradi gde su vrseni eksperimenti i vivisekcija zivotinja."Ziva" zgrada, put koji cine male odvratne celjusti, krv po zidovima...ceo paket!E sada, njih nista od toga nije isprepadalo, vec prosto istripovalo...i onda cuvena scena kada se na jednom prozoru pojavio i kriknuo majmunchitj bez ociju i odrane koze! :D Poskakali su nevidjeno i do kraja sesije su se brecali na sve! Jedan od igraca se cak tripovao nesto kad se vracao kuci :lol:
U kasnijim sesijama sam sve vise izvaljivao da se plase tih iznenadnih scena i izvesne doze nepoznatog.
To se barem odnosilo na dvojcu.Treci igrac je u ovakvim scenama bio poprilicno hladan.Tek sesiju-dve nakon ove sam primetio da je lik tesko podlozan nekim efektima koji izazivaju paranoju.Sesija kada su se vratili iz akcije izvidjanja teritorije Pure copora, lik se toliko izparanoisao oko moguceg napada!

Sto se mene licno tice, isto sam tako nekad paranoican i mnogo me tripuje nepoznato. Recimo kad je moj Toreador nasao u svom haven-u dokaze da mu je neko tumarao po sobi dok je spavao.....JAOJ!!!!! Znaci totalna panika, histericno cimanje i sl :oops: