Bio sam odustao od citanja jer sam u odredjenom trenutku skontao da nikada necu imati dovoljno vremena da ih sve procitam, i pored moje velike zelje. Ali sada se stvar promjenila jer pomocu Textalouda mogu da sve pretvorim u audiobooks i potom ih u sasvim dobrom kvalitetu slusam dok ne radim nista sto zahtjeva vecu koncentraciju tako da sam ponovo poceo da razmisljam o citanju

.
Evo ga i sajt sa infoom o njima,
http://www.o-love.net/realms/fr_books.html a trenutno sam na pola da procitam Exile od Salvatorea, nakon cega ce Passage to dawn biti zadnja knjiga koju sam citao o Drizztu
Potom Cormyr the Novel bih izdvojio kao meni poslije gospodara prstenova najbolju fantasy knjigu koja je pisao Greenwood i Grubb kootvorci Realmsa, koja ima i dva nastavka koja cu nadam se procitati.
Citao sam i prve dvije o Elminsteru, zatim jednu i po iz Shadow of avatar tirlogije, od Avatar 5 knjiga sam citao zadnje tri

, Finders stone prvu i mnogo mi se svidja (takodje autor Grubb) mislim da cu da nastavim, zatim

od Antologija Underdark, Starlight & Shadows prvu tj Daughter of the drow, potom od Songs & Swords prve dvije tj Elfshadow i Elfsong, onda

prvu knjigu iz Lost Empires Lost Library od Cormanthyr, i jos 3-4 iz ne znam kojeg serijala a mrzi me da prelistavam.
Eto, pored ovoga mi je zanimljiv i Pools of Radiance serial koji cu da procitam nadam se takodje.