morkin wrote:Коју би Андроид апликацију препоручили за прегледање форума?
Forum se jako lepo skalira na manjim ekranima, tako da je prilcno funkcionalan iz androidovog browser-a.
U buducnosti mozda podesim da radi sa Tapatalk-om.
novot wrote:Novi postovi su plavi, a stari sivi.... Ako mislish na glavnim stranama, onda da, malo su manje vidiljivi, to stvarno stoji.
Ispravljeno, ponovo su crveni.
Sve boje su podlozne promeni, medjutim to nije toliki prioritet.
novot wrote:Da, grad bi bilo bolje zameniti nekom lepom fantasy vinjetom, koja bi se prostorala sa obe strane, ali tako da se crtez bash jasno i lepo vidi. Mislim da Dzon Houv ima takvih radova, a verujem i drugi autori
Slazem se, ovo je prva lepa slika na koju sam naleteo, a postavio sam je vise da testiram kako ce uticati na opterecenje.
Ako neko ima neki predlog za slicicu neka mi javi,
medjutim, mora biti visoke rezolucije (1920x1080 ekrani su manje-vise standard) i treba da ili bude pod Creative Commons licencom, nekom slicnom koja nam dozvoljava koriscenje iste u nase, nekomercijalne, svrhe, ili da imamo pisanu dozvolu autora.
Uskoro cu azurirati prvi post, ali ukratko, sada za vikend cu verovatno srediti permisije (ukidam svima pristup svemu, pa idemo ispocetka), posle toga verovatno sledi sredjivanje prosilver teme (koliko mi moje poznavanje css-a dozvoljava).
Sto me potseti, umesto ovog plavog pravougaonika pri vrhu gde stoje logo i naziv, mozemo isto da stavimo neku slicicu ili neki pattern? Nemam nistaspecificno na umu, ali se treba i time pozabaviti. Takodje, ne bi bilo lose i ikonice ispred naziva foruma i tema da zamenimo nekim lepsim.