Elem:
The road - postapokalipsa, onako, interesantan prikaz iz ugla "good guy". Pojedini delovi mogu biti pomalo teski nekima. Ko je igrao fallout nece naci nista novo

Blood creek (ili town creek, posto nije svugde isto nazvan) - posto bas ne gledam filmove, ne bih mogao da kazem sa sigurnoscu, ali mi se cini da bi ovo valjda trebao da bude horor? Onako... Tema je naci istrazivanje parapsihologije. Osam nekih naci naucnika koji su poslati da istrazuju vikinske runestones u USA. I onda te runestones rade razne stvari. Lep za odmaranje mozga (barem meni).
Men who stare at goats - Kakav bullshit od filma... ovo mi cak nije pomoglo ni mozak da odmorim :D. Kao neki USA likovi su istrazivali parapsihologiju (pogledom u zivuljke mogu da ih ubiju), ali se ceo film nista ne desava. I kraj je isti takav - nista se nije desilo :D.
Hurt locker - Video dobre ocene na IMDB, pa reko' ajd da pogledam, mada sam po kratkom opisu vec predpostavio o cemu se radi. USA specijalci u Iraku, koji se bore sa bombama i njihove patnje tamo; kad su krenula slova samo sam se zapitao: "Sta ste koji k**ac tamo trazili?". Predpostavljam da je ovo fenomenalan film za prosecnog USA gradjanina.
2012 - Lepi specijalni efekti i to je otprilike to. Vrlo plitak film (predpostavljam da je za takvu publiku i namenjen), koji prikazuje jedno vidjenje sta ce nam se desiti 21.12.2012.
Nostradamus 2012 - Dokumentarac. Onako, interesantno za pogledati, cisto da bi se videlo kako razni ljudi tumace razne stvari. A i radi malo opste kulture. Moglo je i bolje od ovoga (dosta toga se ponavlja over and over again), ali je svakako bolje od 2012 recimo :D.