Bio bih ti zahvalan ako bi mogao da mi ga doturis nekom prilikom!Ko, jel' ja? wrote:Inace, odgledao sam i Rushmore. Dobar film, bas mi se svideo.
Film koji ste poslednji gledali?
- bojan
- WH rulesmaster
"You have been fired!"Ko, jel' ja? wrote:True lies (svarci je car :D )
Odgledaj i "Komandos" sa istim - zabava garantovana.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
-
- bojan
- WH rulesmaster
Znaci ti si jedan od ljudi kojima se ne svidja "Plan 9 From Outher Space"...teclis wrote:Nothing (2003)
...Nikad nisam gledao gluplji film...

CYNIC, n.
Ne. pogresno si me razumeo... Ja imam izdefektiran smisao za humor pa mi se samim tim i svidja film (bez obzira sto je glup ko k****)... Nego jednostavno film je bas onako za zlatnu malinubojan wrote:Znaci ti si jedan od ljudi kojima se ne svidja "Plan 9 From Outher Space"...teclis wrote:Nothing (2003)
...Nikad nisam gledao gluplji film...

- Rat with a tool
Poslednji film koji sam gledao bi bio bas "Plan 9 from outer space"
i nije los film, malo oni efekti izgledaju smesno, ali ipak je to film iz 50ih, a poseban smek filmu daje ona scena sa Lugosijem koja se ponavlja nekoliko puta.
i nije los film, malo oni efekti izgledaju smesno, ali ipak je to film iz 50ih, a poseban smek filmu daje ona scena sa Lugosijem koja se ponavlja nekoliko puta.
Al su super ovi Izvori Magije, em nisu plagijat, em su bolji od originala!
- Rat with a tool
Pa pazi, to mi je nekako film za jedno gledanje i to kad zelis da ubijes jedno posle podne, tako da nije previse za kritikuSkobra wrote:"par nelogicnosti" - bogami ti si bas blag kriticarRat with a tool wrote:Danas sam odgledao ''28 nedelja kasnije''. Nije lose u principu, ima par nelogicnosti, ali je film stvarno kulj.

Zašto bi "zombie flicks" morali biti brainless?
Cijela ta macabre situacija i apsolutno pretjerivanje u gadarijama su plodno tlo na kojima se mogu izgraditi pametne i duhovite poente. "Shawn of the Dead" i "Brainded (Dead/Alive)" su meni primjeri zombie filmova koji rade i na drugoj razini.
Cijela ta macabre situacija i apsolutno pretjerivanje u gadarijama su plodno tlo na kojima se mogu izgraditi pametne i duhovite poente. "Shawn of the Dead" i "Brainded (Dead/Alive)" su meni primjeri zombie filmova koji rade i na drugoj razini.

"I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy."
- Slartibartfast
-
- opsidiannight
- Чика Дринки
Dzejmi
Ko se ne lozi na teta Dzejmi, nema pojma.
Ko sto rece Kenny: "Nema smajlija koji balavi".
Ko sto rece Kenny: "Nema smajlija koji balavi".

"This time, next year, we'll be millionaires!"
-
- Slartibartfast
- Rat with a tool
"We heard Ian Curtis killed himself again in your bed" - Thursday - Ian Curtis
Joy Division ftw!
Kad sam se vec dotakao teme filmova o "priblizno mrtvima"...je l' neko odgledao "I am Legend"? Nema vise ljudi na planeti, on jedini covek koji je ostao, svuda unaokolo vampiri, cisti leseve iz svog dvorista i ostala ludila. Nahvalise film na netu...mada je meni sumnjiv takav film, jer igra Will Smith.
Joy Division ftw!
Kad sam se vec dotakao teme filmova o "priblizno mrtvima"...je l' neko odgledao "I am Legend"? Nema vise ljudi na planeti, on jedini covek koji je ostao, svuda unaokolo vampiri, cisti leseve iz svog dvorista i ostala ludila. Nahvalise film na netu...mada je meni sumnjiv takav film, jer igra Will Smith.
- bojan
- WH rulesmaster
A da li si ti kojim slucajem procitao istu knjigu ili odgledao stariju verziju folma sa Charlijem Hestonom? A ti ono kao volis WoD?Rat with a tool wrote:...Kad sam se vec dotakao teme filmova o "priblizno mrtvima"je l' neko odgledao "I am Legend"? Nema vise ljudi na planeti, on jedini covek koji je ostao, svuda unaokolo vampiri, cisti leseve iz svog dvorista i ostala ludila.
Will Smith je najbolji deo tog filma i zaista je super odradio svoju ulogu. Problemami nastaju u svemu ostalom, jer iako su se drzali knjige uspeli su da dosta toga zabrljaju (da ti sada ne spoilujem gde tacno).Nahvalise film na netu...mada je meni sumnjiv takav film, jer igra Will Smith.
Anyway film vredi odgledati.
CYNIC, n.
- Rat with a tool
Gleadao trejler u bioskopu (kada sam gledao ono sr**e od Beovulfa
). Nisam shvatio da ga progone vampiri 8O No, zaintrigiralo me je. Mozda ga i odgledam, ako budem imao vremena...

Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
-
Eto i ja odgledah Beowulfa.
Ono je strasno.
Znao sam da ne vredi ocekivati nista dobro od price... Ali film ne izgleda nimalo impresivno!
Doduse, prva polovina filma je zabavna - neko se ludo zjebavao pisuci to...
Ono je strasno.
Znao sam da ne vredi ocekivati nista dobro od price... Ali film ne izgleda nimalo impresivno!
Doduse, prva polovina filma je zabavna - neko se ludo zjebavao pisuci to...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Barrel Dragon
Ja sam nacuo da je film prilicno dobar ako se ne uzme u obzir cinjenica da su sjebali kraj te nisu opravdali naslov filma...Barrel Dragon wrote:I am legend.
JAo Vilu Smitu, mnogo je i ovaj sat koji sam utrosio da skinem ovaj film!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Barrel Dragon
Pa opravali su naslov filma u potpunosti.Shunka wrote:Ja sam nacuo da je film prilicno dobar ako se ne uzme u obzir cinjenica da su sjebali kraj te nisu opravdali naslov filma...Barrel Dragon wrote:I am legend.
JAo Vilu Smitu, mnogo je i ovaj sat koji sam utrosio da skinem ovaj film!
radnja - vec vidjeno 1001. put. Na kraju se vijori americka zastava i nada se radja!!! :-&

- bojan
- WH rulesmaster
Radjena po knjizi pa se zali piscu knjige sto je istu napisao krajem '50ih...Barrel Dragon wrote:...radnja - vec vidjeno 1001. put...

Ppa ti lepo finansiraj neki film pa ce se vijoriti srpska...Na kraju se vijori americka zastava i nada se radja!!! :-&

CYNIC, n.
- opsidiannight
- Чика Дринки
Uboo sam
Ubo sam "I Am Legend". Dobar je, cak su glavni sponzori: GM, Aple, ... vrlo suptilno ubaceni u film. Dovoljno suptilno da ne smetaju.
Truncicu je patetican, na zalost nisam citao knjigu pa ne mogu da ocenim uspesnost dramatizaceje iste.
Sve u svemu, dobar je film, dobro je i Vil Smit odglumio. Mozda padne i oskar za najbolju musku ulogu, imam osecaj da ce za nesto da ga dobiju.
P.S. Sta ce koji moj Black Bird na nosacu aviona?????
Truncicu je patetican, na zalost nisam citao knjigu pa ne mogu da ocenim uspesnost dramatizaceje iste.
Sve u svemu, dobar je film, dobro je i Vil Smit odglumio. Mozda padne i oskar za najbolju musku ulogu, imam osecaj da ce za nesto da ga dobiju.
P.S. Sta ce koji moj Black Bird na nosacu aviona?????

"This time, next year, we'll be millionaires!"
-
- Slartibartfast
The Man From Earth
Jako dobar film - ceo se desava u jednoj kuci. Grupa profesora se okuplja da pozdravi kolegu koji se seli, a on im otkriva da je zapravo kromanjonac, 14000 godina star. Sledi jedan jedini, dugi razgovor izmedju naucnika koji svaki na svoj nacin pokusava da dokuci prirodu takvog postojanja, njene implikacije i posledice. Fascinantan na momente.
Doduse, ako ste hriscanin, jako se lako mozete uvrediti, ili kako vec.
Jako dobar film - ceo se desava u jednoj kuci. Grupa profesora se okuplja da pozdravi kolegu koji se seli, a on im otkriva da je zapravo kromanjonac, 14000 godina star. Sledi jedan jedini, dugi razgovor izmedju naucnika koji svaki na svoj nacin pokusava da dokuci prirodu takvog postojanja, njene implikacije i posledice. Fascinantan na momente.
Doduse, ako ste hriscanin, jako se lako mozete uvrediti, ili kako vec.