K Tau I airbrush setup
Moderator: žubor
K Tau I airbrush setup
Zdravo, zainteresovan sam za kupovinu povoljnih Tau empire minijatura, kao I airbrush sa kompresorom. Sto se minijatura tice sve dolazi u obzir, orginali, printovi Ili kinezi, ukoliko je odgovarajuca cena. Za airbrush sa kompresorom sam pored kupovine zainteresovan I za preporuke. Hvala
Re: K Tau I airbrush setup
Ovo ti je best buy varijanta za nov kompresor.
https://www.alexandar-cosmetics.com/pro ... i-bezuljni
Ako hoces polovni, gledaj da ima tank od min 6 litara. Ima na kupujemprodajem, samo ces morati malo da rovaris po oglasima i "pecaš" povoljnu priliku.
Ako nisi ranije radio sa airbrushem, preporučio bih nekog jeftinog kineza za max 30-35 evra sa kupujemprodajem. ja sam isto sa tim poceo.
https://www.alexandar-cosmetics.com/pro ... i-bezuljni
Ako hoces polovni, gledaj da ima tank od min 6 litara. Ima na kupujemprodajem, samo ces morati malo da rovaris po oglasima i "pecaš" povoljnu priliku.
Ako nisi ranije radio sa airbrushem, preporučio bih nekog jeftinog kineza za max 30-35 evra sa kupujemprodajem. ja sam isto sa tim poceo.
Hvala na preporuci.
Prosao sam kroz jedan teemu airbrush, sa USB kompresorom. Ne znam da li je do mog neiskustva, Ili do opreme, ali I boje koje su za airbrush bi brzo zapusile sistem. Par puta sam ga rastavio, I na kraju pokvario onu rucicu koja pusta boju. Sve u svemu poucno iskustvo.
Na alatu ne treba stedeti.
Prosao sam kroz jedan teemu airbrush, sa USB kompresorom. Ne znam da li je do mog neiskustva, Ili do opreme, ali I boje koje su za airbrush bi brzo zapusile sistem. Par puta sam ga rastavio, I na kraju pokvario onu rucicu koja pusta boju. Sve u svemu poucno iskustvo.
Na alatu ne treba stedeti.
Da budem iskren, mislim da je najverovatnije do neiskustva.Ti sa USB kompresorom su single action airbrushevi. To znači da kad pritisneš triger odmah kreće i vazduh i boja. Ne postoji regulacija pritiska i koliko je meni poznato, oni su na donjoj granici potrebnog pritiska čak i kad je baterija sveža i puna na 100%. Uz sve to, trebalo bi da možeš sa njima da odradiš prajmer, zenital hajlajt i druge poslove koji ne zahtevaju preciznost.
Možeš li da mi kažeš na koji način si razređivao boje pre nego ih sipaš u airbrush?
Možeš li da mi kažeš na koji način si razređivao boje pre nego ih sipaš u airbrush?
Koristio sam Vallejo air colors, a citadelove bih drasticno razblazio vodom, pola pola. Uzeo sam I Vallejo paint thinner, Ali nisam stigao da testiran, pokvario sam ga u dva dana.
Primovanje je islo ok, bar u pocetku.
Svakako bih kupio neki noob friendly airbrush,
Dobro je da si se javio, pronasao sam kompresor po specifikacijama koje si mi preporucio, da li mozes samo da mi potvrdis da je to Taj pre nego ga porucim.
Hvala
Primovanje je islo ok, bar u pocetku.
Svakako bih kupio neki noob friendly airbrush,
Dobro je da si se javio, pronasao sam kompresor po specifikacijama koje si mi preporucio, da li mozes samo da mi potvrdis da je to Taj pre nego ga porucim.
Hvala