p.s. davljenik se i za slamku hvata

Moderator: žubor
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
iskreno se nadam da hoceSkobra wrote:Mislid da ce praviti razliku sto ja vec imam karticu sa chipom?
p.s. davljenik se i za slamku hvata
Sve je to lepo, ali nishta konkretno ne kaze za Paypal. Back door je naravno Moneybookers- ljudi van nashe zemlje ga bash mnogo ne vole, ali je bolje od zurenja u ekran i uzdisanja za buducim vremenima kada ce Paypal (receive money) da dodje. Radi sasvim pristojno, ljudi koji ga imaju trenutno upload-uju sredstva, podizanje sa rachuna je u roku od dana, nekada dva, od momenta kada stigne notifikacija da je transfer moneybookers/bankarki rachun obavljen... Ako nekome trebaju dodatne informacije, pitajteSammael wrote:http://twitter.com/#!/smarkovic
samo ako imas nesto sto vredi preko 50$, sve ostalo je cimanje za male parice. jbgMladizmaj wrote:Jel ima neko mogucnost da prodaje stvari preko eBay-a ? Verujem da bi mnogim ljudima znacilo (a sigurno znam da bi meni ) da se otarase starog magica ili nekih igri koje im sede kuci i skupljaju prasinu, pa cak i za neku odredjenu proviziju tog nekog ko bi imao mogucnost da nesto prodaje na e-bay-u. Ako neko moze da mi pomogne na ovu temu bio bih mu zahvalan.
Ne budi na kraj srca- ja se cimam i za 10-12$ - ono shto ti je u pochetku JAKO vazno je da nabiflash shto je moguce vishe pozitvnih feed back-ova, kako bi ljudi stvarno ozbiljnije pocheli da kupuju od tebeAman wrote:samo ako imas nesto sto vredi preko 50$, sve ostalo je cimanje za male parice. jbgMladizmaj wrote:Jel ima neko mogucnost da prodaje stvari preko eBay-a ? Verujem da bi mnogim ljudima znacilo (a sigurno znam da bi meni ) da se otarase starog magica ili nekih igri koje im sede kuci i skupljaju prasinu, pa cak i za neku odredjenu proviziju tog nekog ko bi imao mogucnost da nesto prodaje na e-bay-u. Ako neko moze da mi pomogne na ovu temu bio bih mu zahvalan.
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
Tako je. I Hrvatskoj je trebalo 2 godine da dobije status da mogu i uplate da se primaju.Zekina banda wrote:Bio juce clanak u Bolikiti. Na sajtu pejpala se pojavio spisak zemalja koji u septembru ulaze u pp, a medju njima i Srbija. Ondak su oni to demantovali, da bi novinari od ministarstva ili nb dobili informaciju da su pripreme u zavrsnoj fazi te da se ocekuje za mesec - dva. Po svemu sudeci ce u pocetku moci samo da se placa.
Slazem se 100%novot wrote:Da, ali se ja NIKADA ne bih kockao da pravim lazni nalog i da posle rizikujem da kao prodavac ostanem i bez Paypal-a i bez Ebay naloga, ako jednog dana krenu da verifikuju ispravnost istog...