Aj da se oglasim, bio je sasvim kul turnir (na stranu sto sam pobedio :P), ne mogu da kazem da je bilo lako, u sve tri partije se ginulo za medalju, dve sestice su letele na sve strane (doduse, malo vose na moju, sto jes jes), nije se mnogo trckaralo u krug, generalno do 3. poteza nije bilo modela koji nije bio u Close Combatu
Prva partija protiv Vlade i njegovih Cadwallonaca, igrali se mostovi, pbe armije se peglale vec u drugom potezu, highlighti su ubijanje njegovog heroja od strane zombija na dve sestice, njegovo spaljivanje kerbera od strane malog bangavog Fire Support Impa, i njegov Orge koji je pocistio pola undeadova, dok mu kerber nije presudio, u svakom slucaju, lepo i krvavo, just the way we like it, na kraju su ostala samo moja 3 modela, od kojih je svaki drzo most, tako da 3-0
Druga protiv Mr.Dr.Hrcka i njegovih Alahanaca, igrali se Moon Fragments, ukratko, napeto ko u gacama, highlighti bi bili njegov Knight koji instant killuje kerbera, i moj Specter koji je odgovoran za smrt oba knighta i jednog Falconera, i bio je jedeini preziveli Undead (!!!) na kraju kada je otkucalo i niko nije imao punih 4 fragmenta tako da 0-0
Poslednja partija protiv Brane i njegovih Griffina, igrao se Take the Position (poznatije kao "trecine" xD), bilo je gadno sa obe strane, (zanimljiva cinjenica je da se protivik odusevljava kada Pretorijanci i heroj ubijaju Puppete i Morbid Angele, but whatever rocks your boots xD) highlighti bi bili tandem zombija i Morbid Angela koji krajcuju njegovog heroja, kao i "herojsko" ubijanje Alderana od strane isprebijanog templara, na naravno, te famozne dve sestice

al na kraju smo ga istrebili dovoljno da mu je ostala samo jedna figura na kriticnoj rani, ali sasvim dovoljna da kontestuje trecinu, tako da se zavrsilo sa 2-0
Eto to bi bio report :P