Turnir 21.1.2006.
Moderator: Moderators
Turnir 21.1.2006.
Dakle, ovo izgleda malo s neba pa u rebra, ali pre vrlo kratkog vremena sam se čuo sa ljudima iz Beokon-a, koji su zainteresovani da se pojavimo na konvenciji SF-a. U tu svrhu bi možda bilo lepo da se organizuje turnirčić (6,8, 10 ljudi), a materijal bismo poneli iz Grifona. Ko je za, neka javi. Ukoliko ne skupimo dovoljno interesenata, makar ćemo da napravimo malu prezentaciju Konf-a.
Mesto održavanja je Dom omladine. Vreme mi još nije poznato, ali o tome, kada dođe vreme :D
Mesto održavanja je Dom omladine. Vreme mi još nije poznato, ali o tome, kada dođe vreme :D
Last edited by novot on Fri Apr 21, 2006 11:06 am, edited 1 time in total.
- sto mu gromova
Drago mi je da kolega "sto mu grehova" zeli ako ne da ucestvuje, ono bar da pomogne !
Ajmo Olishka, daj vishe info... koj ti je sad pa taj Beokon ? Kakav SF ? Gde bi se igralo, kako, stolovi,... itd ? Ima li josh neka interesantna informacija ?
Hoche li biti televizije ? (da znamo dal' da se peremo i brijemo il' ne)
Pozdrav Chika Djoka
Ajmo Olishka, daj vishe info... koj ti je sad pa taj Beokon ? Kakav SF ? Gde bi se igralo, kako, stolovi,... itd ? Ima li josh neka interesantna informacija ?
Hoche li biti televizije ? (da znamo dal' da se peremo i brijemo il' ne)
Pozdrav Chika Djoka
papi pauer !!!
"Your Mother Is A Hamster And Your Father Smelt Of Elderberries"
"Your Mother Is A Hamster And Your Father Smelt Of Elderberries"
Dakle, odrzava se u Domu Omladine, otvaranje je u petak uvece i taje do nedelje. Program je izuzetno bogat i raznovrstan *projekcije, izlozbe, predavanja, prezentacije itd. Mi cemo turnircic odrzati od 12 i 30 ili 13h u subotu, pa dokle budu trajale 3 runde. Obecane su mi i neke nagrade za pobednika turnira, samo to jos moram da osiguram, kako ne bi bilo posle nekakvih iznenadjenja. Osim toga, igrace se i Hibrid (Darije vs Ivan, a mozda se ukljuci i Smici). Do sada su se prijavili za turnir Musa, Gligor, Cika Djoka, Truc Mladji, Dule Lignjoslav i Shunka. Pedja Kandic je pod znakom pitanja. Ako ima jos zainteresovanih (jos 2 slobodna mesta), neka se prijave za dan dva, kako bih znao da li nosimo 3 ili 4 table. Pretpostavljam da ce nam biti dodeljen prostor Sent Dzems kluba. Predvidjeno je da imamo i malu farbacku sekciju tamo. Sto se medijske podrske tice, mislim da ce biti reklama na radijima, u stampi, verovatno neka emisijica na BK i B92... Receno mi je da su medijski jako dobropokriveni, a za ostalo cemo da vidimo.
Sta se to mene i 97% ne-warhammerovske, a hobijem zaokupljene populacije tice? To je termin ko i svaki drugi, a veruj mi da ce biti mnogo raznih i zanimljivih stvari, koje niti jedan turnir u WH ne moze da priusti. Uostalom, toliko sam tih turnira do sada pratio, da je red da se malo odmorim.Pendargon wrote:a termin ti je ko prstom u b...lju. TAda se odrzava whm prvenstvo srbije![]()
- jorgurt hlebozvak
Turnir
...a i ne odrzava se Warhammer prvenstvo. Dzaba su krecili. Izvinjavam se, nisam mogao da se suzdrzim. Uzdrzavao sam se od zlih komentara citavih sat vremena.
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
- Dervish the neki
ma, evo, proverih datume ispita i, osim ako me udare kola ili nesto, dolazim sa curcicem.
Verovatno cu povesti mladenove delom-ofarbane wolfene, cisto da imam delom-kao-ofarbanu armiju...
EDIT: a, u koliko poena se sigramo?
--
Dervish the potvrdjujuci
Verovatno cu povesti mladenove delom-ofarbane wolfene, cisto da imam delom-kao-ofarbanu armiju...
EDIT: a, u koliko poena se sigramo?
--
Dervish the potvrdjujuci
There really isn't a polite way to say:
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
When I play doctor, I play to win.
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
Dakle pravila su sledeća:
1. 400 poena, bez sidebord-a (dogovorili smo se da tih dodatnih 50 poena nema)
2. do 200 poena karakteri sa opremom
3. Kuće, ko hoće da koristi (klanovi, laboratorije) može
4. 3 runde se igra, sve su klasične tuče, na celoj tabli (120x 120 cm)
5. Sve funkcioniše po Švajcarskom sistemu, dakle kao i obično
6. ne gledamo na ofarbanost figura (to ne ulazi ni u kakva bodovanja).
1. 400 poena, bez sidebord-a (dogovorili smo se da tih dodatnih 50 poena nema)
2. do 200 poena karakteri sa opremom
3. Kuće, ko hoće da koristi (klanovi, laboratorije) može
4. 3 runde se igra, sve su klasične tuče, na celoj tabli (120x 120 cm)
5. Sve funkcioniše po Švajcarskom sistemu, dakle kao i obično
6. ne gledamo na ofarbanost figura (to ne ulazi ni u kakva bodovanja).
Evo najnovije liste onih koji bi da učestvuju, a potvrdili su svoj dolazak:
1. Musa (Orci)
2. Čika Đoka (Wolfen)
3. Šunka (Wolfen)
4. Dule Kosanović (Dirz)
5. Zulufić (Sessair Kelts)
6. Bojan Donevski (Alahan ili Goblini)
7. Vlada Ćurčić (Alahan)
8. Vukašin (Alahan)
9. Paja (Dirz)
10. Truc mlađi, Vukan (Acheron)
11. Peđa Kandić (Acheron)
12. Derviš Dervišević Ivan (Wolfen)
13. Gligor (Grifoni)
14. Bad (Drune Kelts)
Još očekujemo potvrde o učešću:
15. Dule Lignjoslav-Cvetković (Wolfen)
No i ako se poavi, biće pridodat igračima Hibrida ili će uleteti kao popuna, ako neko u poslednjem času odustane.
Ne zaboravite da će se paralelno sa turnirom odvijati i mala promotivno- rekreativna partija (možda i više njih) Hibrida. Osim toga, biće tu i neki od naših najboljih farbača- Iguman i Zlajone, pa se možda late četkica u prezentacione svrhe.
1. Musa (Orci)
2. Čika Đoka (Wolfen)
3. Šunka (Wolfen)
4. Dule Kosanović (Dirz)
5. Zulufić (Sessair Kelts)
6. Bojan Donevski (Alahan ili Goblini)
7. Vlada Ćurčić (Alahan)
8. Vukašin (Alahan)
9. Paja (Dirz)
10. Truc mlađi, Vukan (Acheron)
11. Peđa Kandić (Acheron)
12. Derviš Dervišević Ivan (Wolfen)
13. Gligor (Grifoni)
14. Bad (Drune Kelts)
Još očekujemo potvrde o učešću:
15. Dule Lignjoslav-Cvetković (Wolfen)
No i ako se poavi, biće pridodat igračima Hibrida ili će uleteti kao popuna, ako neko u poslednjem času odustane.
Ne zaboravite da će se paralelno sa turnirom odvijati i mala promotivno- rekreativna partija (možda i više njih) Hibrida. Osim toga, biće tu i neki od naših najboljih farbača- Iguman i Zlajone, pa se možda late četkica u prezentacione svrhe.
Last edited by novot on Thu Jan 19, 2006 2:56 pm, edited 1 time in total.
Možeš da igraš Hibrid sa njima. Ne bi bilo loše da poneseš figure, barem one sklopljene. Što se kompleta (terena) i ostalog za Hibird tiče, nema potrebe da nosiš svoje, pošto ćemo poneti iz kluba sve što treba. Jedino ako imaš želju da igraš sa nekim tet-a-tet :lol: :lol: :lol: .E. u tom slučaju ponesi sve svoje :lol: :lol: :lol:
OK, nosim svoje figure. Nego mislila sam da bi bilo kul da nadjemo bar 4 igrache pa bi onda sa 2 kompleta "mini turnir" bio gotov u roku od 2 partije. Pobednici iz prve partije se bore za prvo i drugo mesto, a oni shto su izgubili u prvoj partiji igraju za trece! :D
I da, Olivere, za kevu sam se shalila!!!
Ne razumem? :?Jedino ako imaš želju da igraš sa nekim tet-a-tet
I da, Olivere, za kevu sam se shalila!!!
I don't care,
I'm still free,
You can't take the sky from me!
I'm still free,
- lord warrior
- Server Admin
- lord warrior
- Server Admin
Što će na kraju da se desi, jer je Srđan definitivno došao glave onoj našoj rukotvorinilord warrior wrote: Za pocetak, ti bi kupio novu busilicu.

Nego, dolaziš li na turnirčić? Bilo bi lepo da imamo fotografa koji ima malčice drugačiji ugao gledanja :lol:

Šta je to perverzno u igranju tet-a-tet Hibrida 8O 8O 8O Ko zna kakve se tebi misli motaju po glavi 8OHristy wrote:Ah, sad kontam zashto si to napisao! Matori perverznjaku! :lol:

Nego, više je nego evidentno da će biti i taj mini turnir u Hibridu. Čuo sam se danas sa Darijem, pa će on već nešto da smisli na tu temu. Ako ima neko zainteresovan, a ne učestvuje na turniru u Conf-u, neka se slobodno prijavi.
E pa evo da se prva javim! Bejasmo mi na turniru i beshe fenomenalno! Igralo se ceo dan punom parom i moram priznati da mi je danashnji dan bio zaista savrshen, jer sam prvi put bila na ovakvoj vrsti dogadjanja! Zelim da se zahvalim Ivanu na najzanimljivijoj partiji Hybrida i svima ostalima jer su super ekipa, super drushtvo i sa vama nikada nije dosadno! Da se gledamo na josh mnogo turnira a i van njih! :D
I don't care,
I'm still free,
I'm still free,
- sto mu gromova
Eno ti opisa jedne bitke.
Ocekujem od Jorgurta da postuje jos jedan kada dodje na posao.
A sto se ostalih tice, cudim se i ja.
Mozda zato sto smo igrali posle Banga u klubu pa smo stigli da se ispricamo na racun svega sto se izdesavalo...
Ocekujem od Jorgurta da postuje jos jedan kada dodje na posao.
A sto se ostalih tice, cudim se i ja.
Mozda zato sto smo igrali posle Banga u klubu pa smo stigli da se ispricamo na racun svega sto se izdesavalo...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Dervish the neki
woo-hoo!
Evo, ja sam se najzad oporavio posle dva dana nespavanja i putovanja i svega... Jedino sto sam uspeo da uradim do sada je da odlgedam poslednju epizodu galaktike i... pa, nista od tada :P
Dakle, prvo - Jej! Dobar provod, super ljudi, lepe figure, i sve to! Jako mi je drago sto sam vas upoznao, igrao sa nekima, gnjavio ljude i sve to! :D
Jedva cekam da se opet susretnemo i sigramo.
Na zalost, posto je meni taj dan malo mrlja (turnir je poceo negde posle 20+ sati nespavanja za mene), nece biti battlereportova ili necega. Dovoljno da kazem da sam se super proveo igrajuci sa sva tri moja protivnika (Zulufcic, Cika djoka i Decko sa Dirzovima kojem sam, na zalost, zaboravio ime
)
Toliko od mene za sada.
--
Dervish the premoreni
Evo, ja sam se najzad oporavio posle dva dana nespavanja i putovanja i svega... Jedino sto sam uspeo da uradim do sada je da odlgedam poslednju epizodu galaktike i... pa, nista od tada :P
Dakle, prvo - Jej! Dobar provod, super ljudi, lepe figure, i sve to! Jako mi je drago sto sam vas upoznao, igrao sa nekima, gnjavio ljude i sve to! :D
Jedva cekam da se opet susretnemo i sigramo.
Na zalost, posto je meni taj dan malo mrlja (turnir je poceo negde posle 20+ sati nespavanja za mene), nece biti battlereportova ili necega. Dovoljno da kazem da sam se super proveo igrajuci sa sva tri moja protivnika (Zulufcic, Cika djoka i Decko sa Dirzovima kojem sam, na zalost, zaboravio ime

Toliko od mene za sada.
--
Dervish the premoreni
There really isn't a polite way to say:
Pozdrav svima!
Budući da sam danas celo popodne sređivao klub, nisam stigao da se ranije javim.
No, evo i kompletnih rezultata sa turnira:
1. Dušan Kosanović (Dirc) 9 poena +1070
2. Bojan Donevski (Alahan) 9 poena +865
3. Nikola Vujičić-Bad (Drunes) 6 poena +334
4. Miloš Žikić- Zulufić (Seseri) 6 poena +275
5. Pavle Stevanović-Paja (Dirc) 6 poena +61
6. Gligor Daković (Grifon) 6 poena -197
7. Nebojša Hadži-Musić (Orci) 6 poena -220
8. Đorđe Najdanović-Đole (Vulfeni) 3 poena -21
9. Vladimir Matić-Kuriljov- Šunka (Vulfeni) 3 poena -136
10. Peđa Kandić (Sinval elfi) 3 poena -145
11. Ivan Dervišević-Derviš (Vulfeni) 3 poena -183
12. Vladimir Ćurčić (Alahan) 3 poena -310
13. Vukan Truc (Aheron) 0 poena -460
14. Vukašin Simonović (Alahan) 0 poena -827
Čestitke pobedniku, a svima ostalima se zahvaljujem na učešću. Takođe bih se zahvalio svima koji su se sa nama igrali Hybrida (Hristy, Ivan, Darije, Dule Lignjoslav, Smiči, Pera,Srki), zatim farbačkoj sekciji (Iguman, Boki i naravno- sto mu gromova- Zlaji), kao i ljudima iz organizacije Beokoma- Duletu Žici, Pavlu i Milanu.
Mislim da je ovaj događaj, bar što se turnira i zbivanja oko njega tiče, poprilično uspeo. Isto tako bih podvukao da se 100% prijavljenih ljudi, kako za turnir , tako i za Hibrid, odnosno farbanje, pojavilo na ovim dešavanjima. Još jednom vam se svima zahvaljujem i pozivam vas na naredna zbivanja.
Budući da sam danas celo popodne sređivao klub, nisam stigao da se ranije javim.
No, evo i kompletnih rezultata sa turnira:
1. Dušan Kosanović (Dirc) 9 poena +1070
2. Bojan Donevski (Alahan) 9 poena +865
3. Nikola Vujičić-Bad (Drunes) 6 poena +334
4. Miloš Žikić- Zulufić (Seseri) 6 poena +275
5. Pavle Stevanović-Paja (Dirc) 6 poena +61
6. Gligor Daković (Grifon) 6 poena -197
7. Nebojša Hadži-Musić (Orci) 6 poena -220
8. Đorđe Najdanović-Đole (Vulfeni) 3 poena -21
9. Vladimir Matić-Kuriljov- Šunka (Vulfeni) 3 poena -136
10. Peđa Kandić (Sinval elfi) 3 poena -145
11. Ivan Dervišević-Derviš (Vulfeni) 3 poena -183
12. Vladimir Ćurčić (Alahan) 3 poena -310
13. Vukan Truc (Aheron) 0 poena -460
14. Vukašin Simonović (Alahan) 0 poena -827
Čestitke pobedniku, a svima ostalima se zahvaljujem na učešću. Takođe bih se zahvalio svima koji su se sa nama igrali Hybrida (Hristy, Ivan, Darije, Dule Lignjoslav, Smiči, Pera,Srki), zatim farbačkoj sekciji (Iguman, Boki i naravno- sto mu gromova- Zlaji), kao i ljudima iz organizacije Beokoma- Duletu Žici, Pavlu i Milanu.
Mislim da je ovaj događaj, bar što se turnira i zbivanja oko njega tiče, poprilično uspeo. Isto tako bih podvukao da se 100% prijavljenih ljudi, kako za turnir , tako i za Hibrid, odnosno farbanje, pojavilo na ovim dešavanjima. Još jednom vam se svima zahvaljujem i pozivam vas na naredna zbivanja.
- lord warrior
- Server Admin
-
Malo se kasno javljam ali ne mari.
Hybrid je bio super, pogotovo protiv Hristine koja se sve vreme nervirala i optuzivala me da varam :D da bi me na kraju oprala od batina (aberacija iz udarca ubila vremesnog Ambrozija (zid je bio iza njega).
Slazem se sa Hristinom, najzabavnija partija mi je bila protiv nje. To je mozda bila i najzabavnija partija na celom hepeningu (pretenciozno :D ), s tim da je privukla veliki broj posmatraca.
Sve u svemu zabavan dan i super provod sa super ljudima :D
Nadam se da ce uskoro ponovo nesto ovako biti organizovano.
p.s. Rekao sam 'nadam se', a ne 'ocekujem' :D
Pozdrav!
Hybrid je bio super, pogotovo protiv Hristine koja se sve vreme nervirala i optuzivala me da varam :D da bi me na kraju oprala od batina (aberacija iz udarca ubila vremesnog Ambrozija (zid je bio iza njega).
Slazem se sa Hristinom, najzabavnija partija mi je bila protiv nje. To je mozda bila i najzabavnija partija na celom hepeningu (pretenciozno :D ), s tim da je privukla veliki broj posmatraca.
Sve u svemu zabavan dan i super provod sa super ljudima :D
Nadam se da ce uskoro ponovo nesto ovako biti organizovano.
p.s. Rekao sam 'nadam se', a ne 'ocekujem' :D
Pozdrav!
Dakle ovi orci ne mogu ni na forumu da srede svoje redove :lol: :lol: :lol:
Ako se Jorgurte pitaš gde su ti se deli postovi, odgovor je vrlo prost: tamo gde im je mesto- jedan (preuzeti Šunkin- izbrisan- jer je bio na pravom mestu i rad sam da tamo i ostane, t.j. u Izveštajima), a drugi- tvoj, u istoj toj temi.
Dakle da rekapituliramo: Izveštaji sa bitaka (turnirskih, prijateljskih, neprijateljskih itd.) pišu se u temi "Izveštaji", a ono što je vezano za temu Turnir (utisci, komentari, ideje, predlozi itd), pod istoimenu temu.
Još nešto, a to je moj VEELIKI propust :oops: :oops: :oops: , veliko hvala našim drugarima iz Valhale, koji su, em dovukli table i terene, kako bismo mogli da održimo malo masovniji turnir, em došli u velikom broju (njih petoro
) Dakle, hvala Maji, Vladi, Vukašinu, Dervišu i posmatrajućem Iskusinju- Mladenu. Nadam se da ćete na sledećem turniru, kada se malko bolje upoznate pravila, bolje proći sa plasmanom. Doduše i naš prvi pobednik je tu sa vama grejao začelje (Vukan Truc) :lol:
Ako se Jorgurte pitaš gde su ti se deli postovi, odgovor je vrlo prost: tamo gde im je mesto- jedan (preuzeti Šunkin- izbrisan- jer je bio na pravom mestu i rad sam da tamo i ostane, t.j. u Izveštajima), a drugi- tvoj, u istoj toj temi.
Dakle da rekapituliramo: Izveštaji sa bitaka (turnirskih, prijateljskih, neprijateljskih itd.) pišu se u temi "Izveštaji", a ono što je vezano za temu Turnir (utisci, komentari, ideje, predlozi itd), pod istoimenu temu.
Još nešto, a to je moj VEELIKI propust :oops: :oops: :oops: , veliko hvala našim drugarima iz Valhale, koji su, em dovukli table i terene, kako bismo mogli da održimo malo masovniji turnir, em došli u velikom broju (njih petoro

Last edited by novot on Mon Jan 23, 2006 5:39 pm, edited 1 time in total.
Kad mi Oliver dozvoli (kad mu zavrsim zmaja) radim jos nekoliko vucica. Nekog karaktera da se bije, Likaija (hocu i to da probam - veeliki vuk (vucica) sa jos vecom puskom (vecom od veelikog samostrela)), eventualno jos neku predatoricu. Of blood! I Kaeliss radim totalnu rekonstrukciju - guram figuru u aceton ili drugu zlu supstancu za unistavanje nanosa boje i laka, zgulim joj lice i kosu, i opet ih uradim, zatim ponovo ofarbam celu figuru. Nista od toga pre zmaja. Mozda uradim i neke nove karte, sa crtezima namesto fotki (ili ubacim neke bolje fotke).
Sada imam motiv da radim zmaja.
BTW sutra verovatno donosim ofarbanog konja.
P.S. Ko ce mi reci sta dobijam ako vodim Howling Pack?! U knjizi ne pise, tj. nema izmena u odnosu na proslu ediciju...
OK, Olivere. svojom intervencijom izbio si mi kontekst iz posta!
Naime, ovo bi trebalo da je odgovor na Musino komentarisanje mojih taktickih propusta...
Sada imam motiv da radim zmaja.
BTW sutra verovatno donosim ofarbanog konja.
P.S. Ko ce mi reci sta dobijam ako vodim Howling Pack?! U knjizi ne pise, tj. nema izmena u odnosu na proslu ediciju...
OK, Olivere. svojom intervencijom izbio si mi kontekst iz posta!
Naime, ovo bi trebalo da je odgovor na Musino komentarisanje mojih taktickih propusta...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
Evo i ja da se javim sa utiscima. Najveci turnir do sada, i sa najvecim varijetetom armija (mislim da su nam falili samo oba patuljka i devoureri). Minus je bio hronican nedostatak piva (koje je Zulufic sve popio :D :D ).
Mislim da battle reportove necu pisati, jer se uglavnom svode na : Dosli Cypher Lukhan (veliki bitchslapper) i njegovi keratisi i do 2 kruga ubili celu protivnicku armiju. Treba samo izdvojiti herojski poduhvat mojih crosbowwmena, koji su naneli serious ranu kelenu na long rangeu, u kaveru, sa kretanjem. Ostaje zal sto se nismo sreli sa vukovima, jer je Cypher specijalno za njih poneo potion of resilience
Mislim da ce Cypher Lukhan na jedan duzi zasluzeni odmor na havaje, dok se ne pojavi heroj vredan da ga izazove(uspeli su da mu ubiju samo 130 poena trupa u sva tri meca). Na sledeci turnir ce verovatno megawuss Wandyr i Drune.
Cestitke za pravog pobednika turnira -Bodzena, koji je sa zaista neverovatnom listom izvojevao 3 pobede, i za Sunku, koji je igrao super sa jednom sumnjivom listom (ma da li je taj elf zaista devojcica???
8) ), i zamalo otisao kuci sa 6 poena u torbi protiv zlih orkova.
Mislim da battle reportove necu pisati, jer se uglavnom svode na : Dosli Cypher Lukhan (veliki bitchslapper) i njegovi keratisi i do 2 kruga ubili celu protivnicku armiju. Treba samo izdvojiti herojski poduhvat mojih crosbowwmena, koji su naneli serious ranu kelenu na long rangeu, u kaveru, sa kretanjem. Ostaje zal sto se nismo sreli sa vukovima, jer je Cypher specijalno za njih poneo potion of resilience

Mislim da ce Cypher Lukhan na jedan duzi zasluzeni odmor na havaje, dok se ne pojavi heroj vredan da ga izazove(uspeli su da mu ubiju samo 130 poena trupa u sva tri meca). Na sledeci turnir ce verovatno megawuss Wandyr i Drune.
Cestitke za pravog pobednika turnira -Bodzena, koji je sa zaista neverovatnom listom izvojevao 3 pobede, i za Sunku, koji je igrao super sa jednom sumnjivom listom (ma da li je taj elf zaista devojcica???

- Thor_the_Thundergod
HAIL
Ej ljudi, jel ima nekih slika sa tog dogadjaja???
Da vidim kako mi je ispao burazer.... Kad vec nije uspeo da pokaze sposobnosti vodje copora mrtvih, a ono bar manekenske... :lol: :D
Oli, kad ti stize engleska verzija Drune Konjice??????
Reci koliko lice na Death Dealera... original preslikan!!!
HAIL
Da vidim kako mi je ispao burazer.... Kad vec nije uspeo da pokaze sposobnosti vodje copora mrtvih, a ono bar manekenske... :lol: :D
HAIL
Da li nam se to priključio i mlađahni Truc Stariji 8O O, pa dobro nam došao!Thor_the_Thundergod wrote:HAIL
Što se fotki tiče, trebalo je večeras Zlaja da donese disk, ali je naravno zaboravio

Što se Drunske konjice tiče, da, isti Frazrtin Death Dealer. Prve kutjie očekujem uskoro, a u narednom kontingentu stižu iste sa karticama na engleskom! Malo strpljenja