http://gromoomootz.free.fr/open2006/dragon.jpg
Moderator: Moderators
Ma pricaj mi o tome....Znas, Thor the Thundernesto, nisu GW i Rackham jedine firme koje rade figure...
Thor_the_Thundergod wrote:Ma pricaj mi o tome....![]()
Nagledao sam se svakakvih zmajeva, i ima stvarno mnogo dobrih, ali ovde govorim o zmajevima predvidjenim za IGRU! Dakle, Rackham je jedna od retkih firmi (ako ne i jedina) koja pazi i na estetiku i kvalitet igre.
Hail Hitler i tebi...HAIL
OK. Ja recimo preferiram malo izduzenije zmajeve (ali ne GW-ove i ne preterivanja poput japanskih) ali to je samo moje misljenje... Ali FW-ov fire dragon mi se svidja... Ovaj je OK, ali IMO ima i boljih.sto mu gromova wrote:zmaj izgleda savrsheno. izgleda prirodno (ako se taj izraz moze upotrebiti) za razliku od svih ostalih koje sam do sada video. mozda mu je jedini konkurent "forge world"-ov fire dragon.
I Rackham-u i GW-u je sistem igre/igri samo SREDSTVO za prodaju figura. A to su ljudi i iz GW-a i Rackham-a davno rekli. Tako da...Thor_the_Thundergod wrote:...Dakle, ako Rackham kao svoj sekundarni proizvod pravi ovakve figure, zamisli sta bi radili da su im figure prioritet!? Zbog toga tvrdim da su njihove figure MNOGO dobre! A tebi, naravno, niko ne brani da koristis bilo sta drugo.
HAIL
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Mithrilov Smaug ima glavu kao magarac.bojan wrote:A sto se tice zmajeva josh niko nije dostigao kvalitet Ral Parthinih, Mithril-ovog Smauga i Dark Sword-ovih... Znas, Thor the Thundernesto, nisu GW i Rackham jedine firme koje rade figure...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%