Confrontation - Izvestaji

Sve o Rackhamovim fantazijskim igrama (Confrontation, Hybrid, Rag'narok i Cadwallon)

Moderator: Moderators

slayer king

Post by slayer king »

Da ta muta na MOV moze biti nezgodna, nije Agiar uopste los on je meni uvek licio na neku sisu.Dule je definitivno odlepio prvo Sesari, sad Merinovi fanatici....... :evil: :twisted:
Image
opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Ja sam uz izvesne napore uspeo da izgubim od ovog malog (kakosezove) sto mu Ivan farba Aheronce...
Prvu partiju sam ga dobio, jer su ga kocke izdale najstrasnije, pre svega, i opet moram da priznam da sam se razocarao u naivnost svoje liste (skoro ista kao turnirska samo je umesto jedne Predatorke Sentinelka, i za razliku u bodovima Hunterka postane ninja-apprentice)...
Drugu partiju sam, ovaj put samo zahvaljujuci kocki (jer sam krenuo bezglavo u juris), zamalo dobio. Elem, Agijarka se nalazi okruzena sa 3 Heavy Centaura i Sephirothom (prvu rundu tuce, kada je izginula vecina Vucijica, je propustila jer je pala Fear). Ali, dobijem inicijativu, napravim im neke rane... Sephiroth baci keca na master strike, ostali ne mogu da me probiju jer sam popio napitak. Druga runda tabanja, opet dobijem inicijativu, zveknem Sephirotha master strike-om, ubijem ga, jednog Centaura sto bese kritican takodjer ubijem, trecem napravim neku ranu. Onda preostala dvojca da se svete, ja ocekujem da cu opet ostati netaknut, i sve tako do poslednjeg napada (i to udara onaj ranjeni)... Kad ono 6,6. Da nije bilo toga dobio bih.
Zakljucak - vrlo je zlo kada Vuciji dobijaju tacticall roll.
E, da, posle su izasli Kelti u pratnji dve male Fang Warriorke na Perinu Svetu Inkviziciju. Sacred weapon je uglavnom podbacivao, tj. vecina Perinih roll-ova na tri kocke bila je ili 1,2,3 (najgori moguci), ili nesto sa 5,6 (sto je uvek bilo dovoljno da me ubije)... Bacio je jednom i 6,6 na dve kocke (kada je trebalo da otrsi kriticnu Fianu :) )... Na kraju je jadna Virae jadna ostala sama protiv Acheliusa i Darkness Huntera. Ja imam Survival Instinct na 3, Darkness Hunter radi damage cancellation sa isto toliko ali na dve kocke. :cry:
Zanimljivost je da Achelius nijednom nije uspeo da "upali sikiru" iz prvog pokusaja. Osim na kraju kada se Pera setio da bi mogao odmah da baci dve kocke.
=> Ne mogu zene na Svetu Inkviziciju. Glupe francuske sovinisticke svinje :) !
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
slayer king

Post by slayer king »

Pa verovatno ti nije bio najbolji dan , ja nikad nisam izgubio od tog klinca , zapravo mi je samo jednom ubio figuru(keratisa sa kerberom).Ali pazi kad sam ja izgubio od onog Balderovog ortaka sto tek pocinje da igr.Ja njemu kreno da objasnjavam pravila kroz igru, on vodio moj zli tebanski Dirtz, ja Mid/nor, e onda su dosli Minja , Truc i Dule ljiga i poceli da ga poducavaju manckinisanju, tako da je Mid/nor ostao da lezi masakriran , ali se larva pokazala kao pravi megabaja i dominator i zaklala Dazijatisa na 6,6 :twisted:
Image
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

@shunka: pobedio je zahvaljujuci super ofarbanim figurama :lol:
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Ko, jel' ja? wrote:@shunka: pobedio je zahvaljujuci super ofarbanim figurama :lol:
Ne, ne - pravilo kaze sto je figura lepse ofarbana manji joj je zivotni vek na bojnom polju...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

@slayer
Citaj malo pazljivije.
Nije mi cilj da izmaltretiram klinca koji ne zna da igra.
Naravno, da je turnir, ne bih se ustrucavao. Eto, npr. Baldera sam pregazio na najgluplju mogucu foru. Ali to nije bilo zabavno ni meni ni njemu.
A kocke su me htele samo tako. Tj. njega nisu... U dve instance njegov *jako lepo ofarbani* Wolfen Zombie stavlja obe kocke u napad, i baca dva keca (jednog po jednog, tj. razmahao se u prazno :) ). Kerber (takodje lepo ofarban) je zato imao srece. Bio je klepljen suncobranom po glavi od strane moje Prowlerke, ali se regenerisao na laku ranu iz kriticne...
Sephiroth the Reaper je bio nesrecan od pocetka do kraja. Nije nista znacajno uradio i neslavno je poginuo. Nije sve u lepoti...
rekurzivno glupilo
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

... ima nesto i u kockicama. :D
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

the seed of drune cheese
Ja Druine protiv megamanchinskog dirz tebe slayer kinga
Wandyr sa sekirom, 3 veterana, 3 obicnjaka, 3 wraitha, krava, soulsnacher bez ista i, tatatata, stone of blood, od sada poznat kao"what hte f..ck", "Orbital bombardment", ili najbolje, "ajde nepar"...
postavka nebitna, aktivira se soulsnacher, kresne stone, NEPAR! pogodimo: rezultat: 2 keratisa na seriousu, jedan na kriticnoj, jedan crosbowmen na kriticnoj, drugi na seriousu, jos jedan keratis na lakoj i daisy na seriousu. Dirz resava da se povuce pred nadolazecom drunskom posasti.
Mozda cu da ga probam jos koji put, ali mislim da je isuvise cheesy, mozda i vise od rekurentnih konja
Image
ImageImageImageImageImage
Minja

Slayeru nije bio dan...

Post by Minja »

Dakle, Slayeru danas nije bio dan. Pre te partije sa supermunchkin Drunama
susreo se i sa Tetka Gorgonom i njenom pratnjom! Bilo je tuzno...
Prvo su mu strelce aposlutno izdominirali Dracynran kentauri sa svojim
harasment zezalicama, onda je pao mana recovery sa tek prizvanim
elementalom (bez' Kayle dok ti noge nisu usran***!), da bi se na kraju
odvazio da napadne zombi vuka svojim Desiatis klonom. Rezultat: njegova
najjaca figura je zavrsila u bekstvu sa sve kriticnom ranom. Vuk je, isto,
zaradio kriticnu, ali tu je taj regeneration....Za to vreme tetka Gorgona je
automatski prizvala 5 papeta (ta kuca Brisis je sasvma OK), i punila zalihu
mane za Wave of Death (magija koja udara snagom njenog powera plus
po +1 za svakog living-deada na 10 cm od nje!).
To je nekako bilo previse za mladjahne Keratise (i ostale), pa su krenuli
da beze nazad u Theben, da se pozale velikom Dominatoru! :)
Do novog susreta, tetka Gorgona papa svezu dirzetinu i razmislja kako
je svet bez veze...pa Acheron samo zeli da svi budu besmrtni! No, dobro...
Arrogance, my friend, arrogance! :-)
slayer king

Post by slayer king »

Pa sad je veliki ( da te ispravim) Kreator poslao Arkeona Sanata da vrati Acheronu milo za drago, tqako da cemo uskoro revansh :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Vidim svasta sam ja propustio...
rekurzivno glupilo
Minja

Post by Minja »

Dakle, taj revans...to bi bilo sasvim OK! :)
Inace, vidim da Dominator nije spavao (od brige, naravno!) sve do
ranih sati! Tz, tz, tz, tz... Nadam se da nije odlucio da kazni Kaylea
za onakav slab performance! :)
Da li bi utorak bilo OK za Dirz?
slayer king

Post by slayer king »

Ma nema frke , nije ga tukao , ali ja mogu samo u subotu u utorak putujem :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Dobio sam danas tvog burazera.
Smorio je sve zivo i mrtvo.
Poruci mu malo da oladi sa Confrontom. Isao naokolo i pricao sta sve moze da uradi njegova nova mega-lista... Prozivao Truca sto nije hteo da igra sa njim... Na kraju je izmolio mene...
Sve u svemu dobio sam ga, ali cisto na srecu. Dve nindze ubile svaka po jednog Huntsmana na 6,6...
Posle se zalio kako je to jer je proskovao figure (mojim figurama)...
rekurzivno glupilo
Minja

Post by Minja »

Onda ce biti u redu kada se vratis... U subotu imamo dogovor za
tucu sa brodicima i oblokavanje grogom! :)
No, dobro...ima dana...
slayer king

Post by slayer king »

Pa ja dolazim na grog , pa cu mozda malo da cukam brodice( ako uspem da izvuce burazerovu flotu) :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Igrao sam u subotu sa Aheron klincem (valjda cu stvarno jednog dana zapamtiti kako se zove)...
Izlaze Kerber (sjajno ofarban), Wolfen Zombie (sjajno ofarban), Sephiroth the Rapper (koji ce valjda biti sjajno ofarban?) i tri proksovana kentaura.
Sa druge strane izlazi - *trube i fanfari* - Twilight Hills! Isakar the Watcher + Fianski warstaff, 2 Fiane, 2 Fangice, 2 Greatfangice, Predatorka of Blood, Hunterica i nindza. Disciplina - 7. 6 ozbiljnih boraca, mala vucica, nindza i 4 Fiane... Na 6 velikih leseva. Sa disciplinom 0.
Kazem ja njemu - ne moze to tako, cek da izvedem nesto drugo, ovo je previse zlo.
A on ce - "Neka, igramo."
Ja se slozim ocekujuci brzu pobedu.
Nindza napravi Wolfen Zombiju ozbiljnu ranu.
Frayevi se slazu ovako - Predatorka i Sephiroth, odmah pored kentaur, Watcher i Fiana, jos dva para kentaur-Fiana malo udesno, i na kraju ranjeni Zombie protiv Fangice.
Greatfangica pala Fear, pa stoji i mrko gleda, kao i Fiana muzicarka.
Tuku se prvo Watcher, Fiana u routu i kentaur.
Nasa inicijativa. Tuce prvo Fiana. Ne probije (u keca).
Pa Watcher - laka rana (u keca).
Udara kentaur, Fiana se odbrani, Watcher counteruje - ozbiljna rana.
Udara Watcher - kriticna.
On po nama jos jednom. Fianu potera na kriticnu, i na Watcher - 5,6 - smrt.
Tuku se Rapper i Predatorka. Moja inicijativa. Sephiroth prospe napitak po sebi u pokusaju ispijanja istog. Zazveknem ga - ozbiljna rana. On mene - 5,5 - smrt.
Tuku se Fangica i Zombie. Dobijem inicijativu. Udarim ga - 1,1 - stun. On mene - 4,6 - smrt.
Dva kentaura ubiju dve Fiane bez narocitih posledica.
Sledeci krug - on dobije disciplinu.
Prvo kentauri. Jedan potera preko ivice table (igrali smo na pola, turnirski) Fangicu, Greatfangicu i nindzu (bacao sam dvojke i keceve).
Drugi potera drugu Greatfangicu.
Kerber potera Hunterku (preko ivice).
Sephiroth jos jednu Fianu.
Ostaju dve Fiane (jedna kriticna) da se biju sa 6 groznih leseva.
I Greatfangica u routu.
Predajem partiju.
rekurzivno glupilo
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Nja-ha, tukli te lesevi :-)... Usput, nisam siguran da watcher moze da vodi war staff od fiana, mislim da negde pise da war staf mora biti od ljudi tvojeg naroda, ali nemoj da me drzis za rec...
Image
ImageImageImageImageImage
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

U pravilima za pack pise da "they mutualy benefit of each other's Leadership capabilities".
Provericu u knjigi.
Sta smo naucili - sledeci put Watcher stavlja dve kocke u odbranu, pa onda counteruje...

Gledao sam u citap, ne pise nista.
Dakle, radi!
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Joj Shunka kako bre samo ti uspevas da gubis od tog klinca , pa jel si ti video kako on vodi Sephirota ccccc.......valjda ce biti bolje :P
I ja mislim da pravila kazu da Alied karakter ne prenosi Leadership na fightere osnovne rase :twisted:
Image
jorgurt hlebozvak

Zmije

Post by jorgurt hlebozvak »

Shunka,

Ne hvalis se kako smo te Pedja i ja odrali sa kaobajagi ophidijancima?
Prica sledi. Izveo Shunka 10-12 Kelata. Jedno pet fiana, 4 velika varvarina, nekog malog lika za kojeg do kraja nismo utvrdili sta tacno radi i jos smesnijeg tipa na kamenu. Koji trci 40cm. Ali ne trci 41 cm. To ce se pokzati kao presudno. Pedja izvodi "Ofidijance". Aberaciju koja glumi Sidona maga sa predmetom koji przi snagom koja je tri puta veca od razlike izmedju ulozenih mana i mana koje je ulozio protivnik da ublazi bolove. A Sidon moze da ulozi najvise 5 mana. Posto nismo znali da li se counter-uje kao kod bacanja magije, dogovorili smo se da je dovoljno da se samo zrtvuje odredjeni broj mana. Plasticno postolje 5x5cm glumi Vortirana. Dva papirna postolja predstavljaju archere i 5 morbid puppeta se pretvara u Slave-ove. Dobijamo disciplinu. Archer kriticno ranjava jednu fianu. Drugi ako sam dobro zapamptio, ranjava jos nesto. Cekamo. Shunka salje tipa na kamenu da utrci medju zmije i gi pobije. E, tu se zajebo. Fali nesto manje od 1cm. Staje tacno ispred Archera. Dobijemo disciplinu ponovo. Osurimo tipa na kamenu i ostaje samo nadgrobni kamen (ploca). Kelti su veoma blizu. Barberiani me brinu. Dvojica ulecu u Slave-ove. Ali sreca prati hrabre. Ozbiljno ranjavamo jednog varvarina. Drugi ipak ima srece i ubija jednog roba. U medjuvremenu, onaj artefakt radi ko` svajcarski sat. Delje redom, jer Shunka ne kontrira, pa bijemo snagom 15. I pored nekoliko keceva koje dobijamo kada ne treba, smanjuje se brojno stanje Kelata. Nema Asteriksa i Obeliksa da im pomognu. Aspiriniks se uspavao i nije skuvao carobni napitak. Robovi se sa Fianama igraju SM igrica. Vortiran drzi varvare kod sebe, dok ne stignu i robovi da ih okruze i izmaltretiraju. Nema vise Kelata.
Pouka: Shunka, ne zatrcavaj se sa tipom na kamenu u zmijsko leglo ako nemas podrsku ostalih i ako nisi poneo protivotrov. Narocito ako igras protiv papirnih postolja. Ona su veoma gadna, mozes se gadno poseci na papir. :lol:
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Da, veliki Evnuh Elementalist je mislio da moze da se sjuri na vaseg strelca jasuci na velikom Kamenu Lakoce i da ga par puta zazvekne svojim kopljem koje udara teoretski beskonacnom snagom (dokle god bacas 5 i 6), ali eto pogresno sam procenio za taj 1 cm...
Ali partiju sam izgubio zato sto - varvarin pao Fear kad je trebalo da trci i bije Vortirana, i Fiana ne moze da ubije bednog roba (Stavise rob ubije Fianu)!!! S'ygma je preskup za to sto radi, kao i Evnuh, uostalom, ali prethodni je bar nesto uradio :) .
@ Slayer King
Izgubio sam tako sto je mali bacio 5,6 kada je trebalo, a ja gomilu keceva kada nije trebalo. I dobro je sto je tako. Meni nije problem da gubim od ljudi, i nije mi zanimljivo da izdominiram klinca. Nikad ne bih poverovao da ta partija moze tako da se zavrsi (moj poraz prakticno u 2. krugu), tako da je potencijalno dosadna partija ispala jako zanimljiva.
Sto se tice warstaffa, mi smo u kuci i nismo Allies no se smatramo istim narodom, i narocito pise da se to odnosi i na Leadership. Sto sam i napisao ovde. So do not doubt me.
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

E samo jos ja da pitam kako si nabio Watcheru Leadership
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Pa to je njegov copor, i gde je njegov copor tu je i on. I ima Leadership. Po pravilima za copore Vucijih. Kao da nikad protiv tebe nisam izveo Watcher sa Leadershipom...
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Mozda ali se nesecam, mislio sam da samo sisa sa kroasanom ima Leadership/x :twisted:
Image
novot

Post by novot »

Molim cenjene clanove ovog dela foruma da ne vredjaju protivnicke armije, da ne bih naprasno postao nasilno-brutalan :evil:
slayer king

Post by slayer king »

Ma nisam ja nista lose mislio, to sam ionako prvi put cuo od Shunke :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Pobeda Sesara!!!
Jedva...
Ostala je Virae na kriticnoj rani.
U toku partije bacala je svoj Survival Instinct na 3 ukupno 10 puta (Dule je brojao), i pala jednom. Kada ju je zveknuo Formor. Koji je brzo nastradao.
Uopste, kocke su divljale u moju korist (Dule je bacio kolicinu keceva koja je eventulano nadmasena u ranijim partijama koje je izgubio od mene). Fiana je sama samcata ubila citavog Formora (dvaput ga udarila u glavu). Veliki drunski Darth Mu-Mu je umro na dve sestice, tako sto je bio tucen snagom za 4 manjom od njegovog RESa... Wandyra su sa sobom povukli u grob Druid i dve Fiane (tacnije prvo mu je Druid dao po glavi i poterao ga na kriticnu ranu (i bio surovo ubiven), a onda su dve ranjene Fiane pred smrt skocile na njega i zadale mu smrtonosni udarac, nakon kog je on presao pet koraka i pao mrtav). Jedino gde je Dule imao srece je sto je mackica poginula na 6,6 nakon sto je posle mnogo, mnogo pokusaja pala Survival Instinct...
Virae je ostala netaknuta do poslednje runde kada se tukla sa poslednjim Formorom na kriticnoj rani.
Jedino mi je zao sto se Danu Warriori (na ciju sam ofarbanost jako ponosan) nisu nimalo proslavili, naime, jednog je pojeo Formor za dorucak (nije se spasmovao), a drugi se jeste spasmovao kada ga je udarila krava, mada popio je ipak kriticnu ranu, nakon cega je neslavno poginuo u drugoj rundi.
Dve Fiane su poginule u startu, i odmah dosle jos dve. Svijda mi se i taj Reinforcement.

Na izvesnom papiru okacenom na klubskoj oglasnoj tabli dodata je jos jedna crtica. To se nije desilo od aprila...
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

A nehvalis se , sta si uradio Arkeonu,
E pa , izaso cika Arkeon Sanath( Luck) , sa 4 Keratisa, 3 Be klona, 3 Dawn wariora, 3 strelca i 3 pileta.Strelci polako krenuli da pucaju po Virae, i uspeju da je udare ali stalno bacaju 3,1 ili 1,1. I kad se priblizise Kelti pilici se zalete, dvojica u Danu wariore i jedan u fianu.Fiana ubije jednog pesta , zavrsi na kriticnoj rani , drugi pest umre i ostavi Danu wariora spazmiranog na ozbiljnoj rani a trece pile pukne i zakolje drugog Danu wariora.Sledeci potez strelci malo pucaju , ali nista nerade, kriticna fiana baguje cika Arkeona, jedan Be klon se zalece u Virae, jedan u fianu, tu dodje jos neko da bije klona(valjda Spasm) i on se usere(zabranicemo keceve protiv Shunke), keratisi naprave gangbang na Barbarian gianta(hvala bogu nije fierce) i macka uleti na strelca. Be klon kod Virae ostane na kriticnoj nista neuradi , ali baguje , mackica ubije strelca i ode da bije Keratisa bez droge, udari ga ona , otera ga na ozbiljnu ranu ,Keratis nju , na +1 ,5,5 , zgazi mackicu(tako joj treba kad izlazi iz Virae-ine aure), keratisi polome dzina i tad je Shunka predao. :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Zakljucak - strelci ne treba da pucaju na Virae (jer prakticno nista nisu uradili za tri runde pucanja) vec na nesto ranjivije (npr. Fiane, koje se vracaju, doduse, ili Danu warriore).
Kada Virae i Spasm ne mogu da ubiju jednog jadnog B-klona (dvaput se nesretnik odbranio bacajuci 5 i 6, dvaput ja bacio keca, i tek na kraju smo ga izudarali ali nije vredelo, samo kriticna), to znaci da nemam vise sta da trazim na bojnom polju.
BTW pomenuti Spasm se spazmirao i nije popio od pileta nista do stuna... Za razliku od kolege koji se nije spazmirao i zato je umro.
Definitivno sam istrosio svu srecu na Duleta.
Note meni - varvari trce 25 cm, a ne 25,5.
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Samo stun a :? ......izvinjavamo se, sledeci put cemo nekoga grdno da napucamo sa 9 pucaca, i svakom novom bitkom sve vise cenim pilice, bilo bi lepo kad bi izveo neki Sesasrski swarm, posto je nas u novoj listi 18 :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Kako da swarm izvedem kada Starac nije dobio kutiju sa veteranima?!
Mada Dule rece da ce mi pribaviti neke Warriore...
Hm...
Nesto cemo vec sklopiti. Mozda nekih 16-ak figura...
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Sta fali swarmu od 16 figura , ja uvek mogu da ti pozajmin Haos maruredere, koji dosta lice na kelte :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Haos Marauderi su mi jako ruzni i ne zelim ih. Swarm od 16 figura ne deluje nimalo impresivno kada protivnik ima 18 figura. Pri cemu ti verovatno imas pucace, ja ih sigurno nemam.
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Haos marauderi su super samo sam ja moje jako ruzno pofarbao, a ja cu cisto da bude zanimljivije izvesti 11 figura :twisted:
Image
Ota

Post by Ota »

Swarm od 16 figura ne deluje nimalo impresivno kada protivnik ima 18 figura. Pri cemu ti verovatno imas pucace, ja ih sigurno nemam.
Ma veruj mi da jeste kada ih predvodi deka Kelen sa cirka 12-tak na RES. ni petsto strelaca mu ne pomoze u tom slucaju.
Vibrae i fiane nisu lose, ali samo ukoliko ides u kupatilo "da ga bacis u nesvest". Drugacije su preskupe za neko "swarm-ovanje". I batali nesretne danu-e a povedi Dzinove sa sobom.
Djenrale uzalud te traze,
cuvaju te sve bozije straze.
slayer king

Post by slayer king »

@Ota
Kelen je jako cool karakter ali sa mojih 10 pucaca koje mogu bez problema mogu da izvedem , on ce popiti bar 3 lake rane(4,4 i vise je uvek rana), Shunka je vodio dva Giant barbariana i macku kao udarace , a Danu wariori su korisna stvar posto lako postanu Spasmi (snaga 10, res. 6, )tako da su super za svojih 24 poena :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Ota wrote:Ma veruj mi da jeste kada ih predvodi deka Kelen sa cirka 12-tak na RES. ni petsto strelaca mu ne pomoze u tom slucaju.
Vibrae i fiane nisu lose, ali samo ukoliko ides u kupatilo "da ga bacis u nesvest". Drugacije su preskupe za neko "swarm-ovanje". I batali nesretne danu-e a povedi Dzinove sa sobom.
Kelen i Dzinovi lepo rade.
To je vise puta provereno. Secamo se tvojih uspeha na tamosnjem turniru.
Ja sam u pocetku hteo da izvedem nesto totalno drugacije. Zato sam se i opredelio za Virae. Ali sam ipak odustao od prvobitne namere, i pribavio sebi i 4 Dzina.
Danu Warriori se meni licno svidjaju... I dobri su dokle god se spasmuju, a nije mi problem da se kockam.
U nekoj buducnosti, kada budem kupovao jos Sesara, verovatno da cu uzeti i cica Kelena. Ipak je on njihov najbolji karakter.
rekurzivno glupilo
slayer king

Post by slayer king »

Pa ni Bragh nije mali jos sa onom novom forom da postane Eteral :twisted:
Image
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Do kasno u noc veliki se boj vodio...
Sa jedne strane udruzene vucije vojske Lignjoslava i Srkija, predvodjene Baronom Ozonom i Bojanom Donevskim, a sa druge moja Sesarska rulja (Fiane, dva Barbariana i dva Danua), Lionesa sa dva viteza, i cak 4 Perina Grifonca (Echelius, Pretor, i dva Executionera).
Pobedile su sile Sudbine putem bacanja boljih kocaka.
U prvoj rudni mi prilazimo, oni nas cekaju, Baron izlece i ubija puskom jednog Executionera, i Vitez Alahanski se zalece i ubija jednog vuka crnogorca (brat njegov postace docnije poznat kao heroj nacije).
Druga runda - slazu se tuce: na levom krilu Fiane maltretiraju neke Greatfangove, Vitez pomaze jednoj od Fiana, pored se uhvatili u kostac Giant Barbarian i Predatorka of Blood (drugi Dzin je pao Fear), drugu Predatorku je napala Lionesa, drugog Viteza mlate Watcher* i veliki, zli i grozni Crveni Trol (proksovan doduse, zelenim Trolom). Heroja nacije (Fang crnogorac) tuku Fiana i Pretor, jos jednog Greatfanga (ukupno ih bese 6) tuku Fire Elemental (Echeliusov) i Fiana, i poslednjeg tuku Executioner i Echelius licno.
Ovde sreca krece da nas izdaje.
Prvo da Vitez i Fiana otrse Greatfanga. Ali ne. On prezivljava na kriticnoj rani i ubija Fianu. Od tog trenutka skoro sasvim nemamo srece na kocki.
Watcher ubija Viteza na 6,6.
Nastavlja se u Lionesu. Ona je dobila inicijativu, pa je jos Predatorki nanela laku ranu... Ali gine na 6,6 odmah zatim.
Ostatak je vise-manje tragikomican, samo se oduzio.
Sve Fiane osim Gwenlaen i verne joj standardasice ginu u ovom krugu.
Nekako, na jadevite jade, uspevaju do kraja partije da poginu svi Greatfangovi. Oni koji su preziveli prvi nalet Fiana docekali su dva besna Danu Warriora (doduse prvi je odmah poginuo od udarca u glavu i keca na spasm rollu) i Gwen koja im je presudila podstaknuta novim gnevom povodom ubistva svojih sestara (ubila je dva kriticna vuka).
Ali vec u trecem krugu masovno padamo Fear, cak se i mocni Echelius usrao pred velikim, zlim i groznim Crvenim Trolom.
Heroj naroda, svoju prvu borbu sa Fianom i Pretorom zavrsio je tako sto je ubio Fianu, ozbiljno povredio Pretora i ostao netaknut. Znacajno je doprineo presudjivanju Pretoru i Echeliusu. Na kraju se tukao protiv Viteza, gde je zaradio kriticnu ranu, ali presudio je i njemu...
Sve u svemu, jako, jako neslavno po nas...
Ali bilo je zabavno.

*Zbog kamena na postolju Trola mi smo naivno mislili da Watcher nece nikuda...
rekurzivno glupilo
Locked

Return to “Confrontation”