Sa kitanovićem (koji je izgubio od trep snare + baci 13 karata..)

deck je sulud 16 zemalja nijedna karta skuplja od 3cc...
sa ovim se pobeđuju PTovi:)
Moderator: Moderators
ahahhahahhahah koji smehotres, sto je najgore te karte mozes skupiti na draftu(malo teze fetch, mislim zbog rariteta, ne zbog draftovanja) ali je kombinacija boja w/g uzasna jer je removellessGalovic wrote:slažem se ja bih stavio 2 oxa umesto 2 busvekera... mada sui busvekesi dosta sik....
kaze mi bajgo da ga je lik soknuo u 3 potezu!!
1 mana 11 gari sto kad je ekvipovan ima dabl strajk
2 mana advečring gir ekvip, napad za 2
treci potez fes, pop feca, herou i 99 dablstrajk zavrsava partiju
loooooool!
Sikeri su bili mega moćni:Whatevaaa wrote:Kolko su dobri ti blood seekeri? Mislim u tom decku ocigledno valjaju ali inace?
Vampire's bite?
Ja bi ubacio ally package u main, a scorpione ubacivao po potrebi ako naletis na veci agro deck.
dosta je zajebanWhatevaaa wrote:Kolko su dobri ti blood seekeri? Mislim u tom decku ocigledno valjaju ali inace?
Vampire's bite?
Ja bi ubacio ally package u main, a scorpione ubacivao po potrebi ako naletis na veci agro deck.
Chuck Norris wrote:dosta je zajebanWhatevaaa wrote:Kolko su dobri ti blood seekeri? Mislim u tom decku ocigledno valjaju ali inace?
Vampire's bite?
bravo za deck, bas mi se svidja!
Ovo je znaci najbolesniji deck koji smo ikada imali.
Ja ga generalno izbegavam i mislim da je igriv u jednom od ova 3 slucaja:Kolko su dobri ti blood seekeri?
pa tesko ce ga ko shvatiti, a i malo je prevelik :DBB wrote:Chuck Norris wrote:dosta je zajebanWhatevaaa wrote:Kolko su dobri ti blood seekeri? Mislim u tom decku ocigledno valjaju ali inace?
Vampire's bite?
bravo za deck, bas mi se svidja!
Aleksa gde je Isus?
Da, realno baloth nije bolji pik od disfigure ali ponekad treba isprobati nesto drugacije za promenu.BB wrote:Nisam postovao zadnja tri drafta, jer sam svaki put igrao BR...
Ovaj draft je bio Zendikar Swiss 3:0
dd fan wrote:Da, realno baloth nije bolji pik od disfigure ali ponekad treba isprobati nesto drugacije za promenu.BB wrote:Nisam postovao zadnja tri drafta, jer sam svaki put igrao BR...
Ovaj draft je bio Zendikar Swiss 3:0
I super ti je ovo ispalo, samo si trebao staviti 1 ili 2 islanda vise jer ovako sa samo 3 vuces island na svakih 13 karti sto znaci tek u 6. potezu u proseku tako da gubis bolesno otvaranje sa umara raptorima i survivalistima...
lol, 2 do 3 bi bilo okWhatevaaa wrote:Davno nisam video goru mana bazu :D
Trebao si 4 vise islanda makar
Chuck Norris wrote:i kako je radio ovaj deck?
pa znas kako se kaze, marsh casualties :D of the top ofcBB wrote:Chuck Norris wrote:i kako je radio ovaj deck?
Pa dobar je, jako je bio agro
samo sam izgubio od 2xgeopede i 2xstep linx
Galovic wrote:ko bre? jel mene pitas?