Moderators: TheSerbianRaven, Rick, Dzon Vejn
kao što ti je netko već rekao u drugoj temi, probaj nažicat par drugara da zajedno s tobom probaju ovakve igre igrati, bilo bi dobro da još jedan grad u Srbiji/općenito na balkanu ima kakvu-takvu hobi zajednicuDreamOmen wrote:Čitao sam o svima njima i ranije i od svih Cygnar i Legion of Everblight mi zvuče najinteresantnije. Ali problem mi je što nemam sa kim da ovo igram, tako bi možda mogao da ih sakupljam, ali to je sveIzgleda da u mom kraju nema hobby klubova
Da li si iz Beograda? Ako jesi, iz kog kraja Beograda? Ja imam Dosta stvari za Everblight, a nekoliko ostalih igraca ima Cygnar, tako da ces moci da vidis mnoge modele uzivo i saznas sta i kako rade. Ako zelis, mogu da organizujem demo partiju.DreamOmen wrote:Čitao sam o svima njima i ranije i od svih Cygnar i Legion of Everblight mi zvuče najinteresantnije. Ali problem mi je što nemam sa kim da ovo igram, tako bi možda mogao da ih sakupljam, ali to je sveIzgleda da u mom kraju nema hobby klubova
Nisam iz Beograda, ali ako jedan dan odlučim da ovo i sakupljam, možda dođem da se razmenimoDa li si iz Beograda? Ako jesi, iz kog kraja Beograda? Ja imam Dosta stvari za Everblight, a nekoliko ostalih igraca ima Cygnar, tako da ces moci da vidis mnoge modele uzivo i saznas sta i kako rade. Ako zelis, mogu da organizujem demo partiju.
Sad kad se za 2-3 tjedna otvori Grenadier, imam dojam da će se opet početi intenzivnije igrati.Verterdegete wrote:Da li se ovo i dalje organizovano igra (i gde) ? Imam neotpakovan Cygnar starter, a zao mi da ga prodam.
e, a gdje igrate? da znam, kad budem u BG-uZekina banda wrote:U principu se igra. Cak je u toku liga. Shunku je u principu najlakse nahvatati za partiju
Nije novi klub, vec prodavnica. Bez prostora za igruZekina banda wrote:Igra se u novom Zmaju, kao i kod RIka u kancelariji posle radnog vremena
Verovatno ce se igrati i u novom klubu (ako je tacna dezinformacija da ce da bude na Slvaiji)
Sto se light warbeast-ova za Orboros tice, Gorax je prilicno vazan deo brojnih turnirskih armija - jer ima sjajan animus. Druidi su takodje vrlo vazna jedinica, zbog njihove anti-magic aure, ali i ostalih kul osobina (pre svega mogucnosti da pomeraju modele kada ih pogode Force Bolt-om, a i generalno nerviraju Cryx igrace :D). Warpwolf-ovi su jako dobri, tu dileme nema. Isto tako, Kromac the Ravenous je, uz epic Morvahna-u, verovatno jedan od najboljih warlock-a za Orboros. S obzirom da te zanimaju Tharn jedinice i Lord of the Feast, moci ces da sklopis Kromac-ovu Tier listu (opisana je u armijskoj knjizi za Orboros). U svakom slucaju, modeli koje si nabrojao su vise nego dovoljni da se sjajno zabavis i igras kako prijateljske, tako i "ozbiljne" partije.Mandragoran wrote:Pozdrav svima! Za warmachine sam cuo i pre, ali sam ostao pri warhammeru. Medjutim, kakav bih ja to prijatelj bio ako bih milosha pustio samog u vojevanje ovih bitakaElem, koliko sam do sada citao i upoznavao se sa pravilima, cini mi se da ovaj sistem, ali i broj figura, brzina odigravanja partija- meni bas odgovaraju. Kao i mnogi, za armiju iliti frakciju sam se odlucio na osnovu lepote modela :D u pitanju je Circle Orboros 8-)
Ja cu sada nalupati ono sto sam odabrao, a vas molim da mi skrenete paznju ako sam mnogo omasio(shvatio sam da u sustini mozes da kombinujes sve i svasta i da nema 'pogresne' liste)
dva warlocka: Kaya the Wildborne (ona je u tom pocetnom setu, zar ne?) i Kromac the Ravenous
od light warbeast-ova mi se bas nista ne svidja :/ eventualno ti dvoglavi kucici-vukovi. Argusi.
e a sada heavy :D dva satyr-a (Gnarlhorn i RipHorn ) i sva tri Warpwolf-a.
units:
Druids of Orboros sa atacmentom
Tharn Blood Pack
Warpborn Skinwalkers sa alfom
Tharn Ravagers (mozda saman ili ciftan sa njima)
solos:
Blackclad Wayfarer
Tharn Ravager White Mane
Lord of the Feast
To je sve sto mi se svidja, naravno krenuo bih od tog pocetnog seta, pa polako..Moze li se igrati sa miksom gore navedenih?