I stvarno mislim da bi nam mozda trebao neki sticky sa zakazivanjem bitaka...

Moderators: TheSerbianRaven, Rick, Dzon Vejn
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Dogovoreno.... jos neko?Bathory wrote:Subota od 5 do nekih 8, pola 9 bi mi odgovarala......
Veoma.... planiraj obavezno nesto laganije da obuces, jer dole ima milijardu stepeni. Druga pogodnost je mnogo bolje osvetljenje i jako, jako lep teren specijalno napravljen za warmachinejoggy wrote:ispravite me, kod rika je barem toplije :lol:
avatara nisam uzeo, a devout mi stoji upakovan u poklonuBathory wrote:avatara i devouta, ako si uzeo, donosis ti...
Sve ostalo donosim ja (zapravo sve sto dalibor i ja imamo, vise dalibor, manje ja...)
Ako zilote donosis bez isusa sa krstom nemoj ni da izlazis iz kuce (i to donosim, naravno). I iz nekog mog iskustva, nije lose maximizovati jedinice
Ah vidim da je megabaja u zilotima.Odlicno!
edit br.2: Ova kombinacija za 350 poena deluje veoma veoma dobro. Mogao bi sa tvojim starijim i debljim bratom (i njegovih 88 WoW likova) da probas u 350 poena. A za 500 bi mogli protiv Steve i plavaca....
edit br.3:imam Avatara, ali u 25677 delova, tako da bi mogli da proxujemo, ako ne stignem (a necu) da polepim sve delove...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%