BATTLETECH minijature, by me...
-
BATTLETECH minijature, by me...
Napokon sam se setio da postavim slike Battletech minijatura koje sam obojio do sada. Ogromna većina su originalne minijature od Catalyst Game Labs, uz nekoliko 3d printova.
Rurik's Raiders
Lyran Guards
Knell's Corsairs
Rurik's Raiders
Lyran Guards
Knell's Corsairs
-
-
Re: BATTLETECH minijature, by me...
Svidja mi se kako je ofarban, a jos umetnicki uradjena fotka. chef's kiss
-
Veliko hvala za podrsku, tvoja Lyran Guards je posluzila kao inspiracija, malo promenjena posto gledam da meni bude lepo, lore i onako ne znam pa ne marim za lore accurate .
-
Siva klanovska pošast je stigla na Periferiju. Ko će stati na put Clan Wolf-u ..er.. Clan Smoke Jaguar-u?
-
Clan Jade Falcon Gamma Galaxy
-
Pojačanja su na putu
Sjajni su. Daj života ti recept za ove mesec baze, i sculpt i boje, presjajna ideja! Kradem sigurno.
Jesu li ovi Lyran Guard contrast/speedpaints? Ako da, koje boje, koja podloga?
Trenutno imam ofarban Griffin i Vindicator iz Beginner Box-a, plus dva UrbanMech-a. U procesu sam farbanja AGOAC kutije, 4 plava, 4 crvena i jednog Clan Wolf Beta Galaxy star-a.
Postujem slike kada bude gotovo, nadam se sledeće nedelje. Da znaš da si mi bio inspiracija
Jedva čekam da stigne Kickstarter, da ofarbam i neko vozilo.
Jesu li ovi Lyran Guard contrast/speedpaints? Ako da, koje boje, koja podloga?
Trenutno imam ofarban Griffin i Vindicator iz Beginner Box-a, plus dva UrbanMech-a. U procesu sam farbanja AGOAC kutije, 4 plava, 4 crvena i jednog Clan Wolf Beta Galaxy star-a.
Postujem slike kada bude gotovo, nadam se sledeće nedelje. Da znaš da si mi bio inspiracija
Jedva čekam da stigne Kickstarter, da ofarbam i neko vozilo.
Smrt fašizmu, Sloboda : Rad - 2 : 0...
-
Standardno vrhunski rad @BritkaKandza, top!
Moon base sam i ja pokusao da ukradem ali pezuspešno. Namackao Cracke paint i uronuo klikere da formiraju kratere, ali previse tecno u pocetku a previse krto kasnije da lepo ispadne. Cekam recept
Moon base sam i ja pokusao da ukradem ali pezuspešno. Namackao Cracke paint i uronuo klikere da formiraju kratere, ali previse tecno u pocetku a previse krto kasnije da lepo ispadne. Cekam recept
-
Za mesecevu povrsinu baze sam koristion Astrogranite technical boju. Na mestima gde su krateri koristio sam isto Astrogranite, ali nanesen u debljem sloju, i onda oblikovano alatima za dotting (pogledati kod lokalnih kineza).
Desava se da krater pocne da gubi oblik dok je boja jos sveza, pa mu se vracam jos par puta dok ne pocne boja da dovoljno susi i on pocne da drzi zeljeni oblik.
Plava jeste uradjena uz pomoc Talassar Contrast boje. Talassar je razredjen u razmeri 1:1 sa Contrast mediumom, i koristio sam ga kao wash preko Vallejo Magic Blue osnove.
Bela je klasik tehnika, svetlo sivi primer washovan Nuln Oilom, i onda overbrush belom preko panela, i na kraju obicno nanosenje bele, da bi bas ispalo belo.
Last edited by BritkaKandza on Sat Aug 24, 2024 6:11 pm, edited 1 time in total.
-
Kao sto sam napisao u odgovoru Hindzi, koristio sam Astrogranite teksturnu boju za mesecevu povrsinu, krateke sam oblikovao od iste boje dotting alatima (ima ih kod kineza za par stotina dinara), samo naneseno jos deblje, da ima dovoljno materijala za oblikovanje.Taurunumac wrote: ↑Thu Aug 22, 2024 12:03 pm Standardno vrhunski rad @BritkaKandza, top!
Dok teksturna boja ne pocne da se susi, krater ce polako da gubi oblik, tako da se obicno vracam jos par puta da ga vratim u zeljeni oblik.
Naravno, kad se teksturna boja osuci, ofarbam u svetlo sivu, nanesem razredjen Nuln oil wash, i kad se on osusi onda drybrushujem preko toga istom svetlo sivom bojom, i na kraju drybrush belom bojom.
Pretpostavio sam da je ili neka teksturisana pasta, ili prvo krater od greenstuff-a, ili nečeg sličnog, pa tekstura preko. Super, hvala za info, jedva čekam da probam
Plan mi je da, kada završim ovaj batch, odradim jednu šumsku camo temu ili tako nešto, pa jednu urbanu, pa ću onda videti da probam taj moonscape i posle neku močvaru, pa pustinju.
Evo i mojih prvijenaca:
I jedan WIP:
Plan mi je da, kada završim ovaj batch, odradim jednu šumsku camo temu ili tako nešto, pa jednu urbanu, pa ću onda videti da probam taj moonscape i posle neku močvaru, pa pustinju.
Evo i mojih prvijenaca:
I jedan WIP:
-
Svidjaju mi se.
Mislim, Griffin GTFO, ne trebaju nam prljavi dracovi ovde.
Svidja mi se kako Vindicator izgleda, uvek me dobro sluzio u pocetnim etapama Battletech PC igre.
Jedva cekam da vidim ove ostale kad ih zavrsis. Kako si izvukao tanke crvene linije na Beta Galaxy mekovima?
Da ne zaboravim, ako bi mogli da otvorite svoje teme ovde u kreativnoj sekciji? Ovako postoji samo moja tema i ispada da samo ja radim Battletech ovde na prvi pogled.
Malo psiholoskog ratovanja nije na odmet. Da kad neko otvori ovaj podforum i vidi vise BT tema, pa ce da kaze "vidi ove budale, sta li rade?"
Mislim, Griffin GTFO, ne trebaju nam prljavi dracovi ovde.
Svidja mi se kako Vindicator izgleda, uvek me dobro sluzio u pocetnim etapama Battletech PC igre.
Jedva cekam da vidim ove ostale kad ih zavrsis. Kako si izvukao tanke crvene linije na Beta Galaxy mekovima?
Da ne zaboravim, ako bi mogli da otvorite svoje teme ovde u kreativnoj sekciji? Ovako postoji samo moja tema i ispada da samo ja radim Battletech ovde na prvi pogled.
Malo psiholoskog ratovanja nije na odmet. Da kad neko otvori ovaj podforum i vidi vise BT tema, pa ce da kaze "vidi ove budale, sta li rade?"
Dobra ideja za nove teme
Crvena linija je Mephiston red, ako se dobro sećam Citadel small layer brush i onda random izvlačenje. Gde pogrešim, ide opet base coat, da se sakrije, pa ponovo. Ništa spec u principu.
Crvena linija je Mephiston red, ako se dobro sećam Citadel small layer brush i onda random izvlačenje. Gde pogrešim, ide opet base coat, da se sakrije, pa ponovo. Ništa spec u principu.
Koliko ljudi skuplja i igra ovo kod nas? Video sam startere u Spaniji i premisljao se da kupim, ali sam bio u fazonu da niko ne igra ni ovde ni tamo, jer nikada nisam video nekoga da igra.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!