Prijavite se na
http://doodle.com/dp52ucvt39u96eyh
(ime i čekirajte datume koji vam odgovaraju za turnir).
Nadam se da cemo se druziti sto pre

Prijavljeni za sada:
1. Nikola
2. Hertz
3. Mikaan
4. Nemanja
čekamo da se javi 5. , a ja ću nabaviti 6. :D_+1_ wrote:Nadamo se da ce sledeci turnir biti ove ili sledece subote (29.3 ili 5.4.), organizatori su rekli da ce turnir biti zakazan cim nas se sakupi šestoro (minimum).
Prijavite se na
http://doodle.com/dp52ucvt39u96eyh
(ime i čekirajte datume koji vam odgovaraju za turnir).
Nadam se da cemo se druziti sto pre
Prijavljeni za sada:
1. Nikola
2. Hertz
3. Mikaan
4. Nemanja
_+1_ wrote:Moze, ali nemoj da si pesimista :D Fali nam samo jedan :D
Mikaan wrote:Pedja, Antic, Misa, Nevenko, Mago (mada je jedan od poslednje dvojce verovatno peti)?
Daj da igramo u svakom slucaju ....
za tebe u 11, za ostale 11.15 :lol:Mikaan wrote:Pa i ja sam igrao samo 2 puta do sada.
btw u koje vreme pocinjemo sutra - standardno u 11h?
a šta mislite o petku popodne/predveče?Surfer wrote:Kada ce neki turnir? I da li moze nedeljom, subotom radim?
Dajte da probamo da krenemo u 18h. Igrace i Mago. Probacemo Pedja i ja zajedno da ucestvujemo, jer ja necu moci da ostanem do kraja. Cekamo da se oglase Badtaste i Herr Antic. Dajte ljudi da letimo :D_+1_ wrote:Onda definitivno petak? I kad da pocnemo, da nije 19 prekasno, mozda 18:30 ako vec ne mogu svi da stignu u 18h?![]()
Ajde molim vas bar to da definisemo da bi ljudi mogli da planiraju i da se prijave... (nova tema za turnir nije na odmet)
Potencijalni ucesnici:
1. Surfer
2. Nemanja
3. Mikaan
4. Hertz
5. ja
? Dorijan (?)
_+1_ wrote:Pa ako su moji proracuni tacni, trebalo bi da nas bude 7, i onda mozes ti taman da budes taj neparni koji ce da preskoci prvo kolo i dobije 5 poena
1. Surfer
2. Nemanja/Peđa
3. Mikaan
4. Hertz
5. ja
6. Mago
A sta je sa Dorijanom jel potvrdio? Nije mi njegov odgovor na temi delovao bas nesto odredjeno..
Pocnite prvu u 18:30 pa ti Nemanja igraj prvu a Pedja druge dve. Ja cu probati ranije, ako ne pocinjem svoju u 19h i posle susizemo raspored :DNemanja wrote: OK, krećemo u 19h. Ja u toj varijanti neću moći da dođem ili ću se pojaviti baš na kratko.