WH 40k Spring equinox turnir - Zagreb

Obaveštenja o najnovijim turnirima u Zmaju i prijateljskim klubovima.
Post Reply
igor
Mental midžit

WH 40k Spring equinox turnir - Zagreb

Post by igor »

Dal bi neko isao na jednodnevni izglet tj. turnir?
Link za info o turniru http://www.ums-agram.hr/forums/viewtopi ... =6&t=19755
Cisto da vidimo gde smo (ovo mislim na ljude iz etc tima) i malo da igramo vs drugih. ;)
Kod mene moze jos dvoje u kola (jos troje ako se zguramo - ne bih, al necu odbiti nikoga sigurno)
Tamo i nazad 800km to je oko 6000 za gorovo + putarina. Kontam ne vise od 30e sve zajedno za put po coveku.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Re: WH 40k Spring equinox turnir - Zagreb

Post by Hypodermic »

Noup, ja se stekam za summer arenu, ne ide mi se na jednodnevne turnire ;)
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
RatGod
Strvinar

Re: WH 40k Spring equinox turnir - Zagreb

Post by RatGod »

Ja sam mislio da isto vidim da li bi neko da ide ali ja izgleda da moram da putujem na neko drugo mesto.

Ako se skupi jos ljudi javi mi pa da probam nesto da iskombinujem, jedini problem mi je tj. ono sto mi se ne svidja je 1750 :(
1000 year-old lords of the walking dead? Chosen avatars of the dark gods leading horrible creatures from another dimension? Ancient members of the civilization who created the very world upon which we wage our wars? Bah! We're skittish mutant rats. We've got a bell. And we're going to ring it till your ears hurt bleed. Bitches.
Post Reply

Return to “Turniri i dešavanja: Bez paljenja kartica i prevrtanja stolova od 2003.”