Ajde da i ja napravim jednu sličnu listu neofarbanih figura. Možda to bude podstrek za farbanje. Dakle tri armije su u pitanju:
1. Lizardmen - moja prva armija, ujedno i armija na kojoj sam se učio farbanju pa kvalitet ofarbanih figura varira od očajnih prvih radova do nekih sasvim solidnih poslednjih figura. Kada se sve sabere čitava armija je na solidnom table top kvalitetu, medjutim postoji još nešto ne ofarbanih figura ali i nekih stvari koje hoću da doradim. Za ovu armiju (po pravilima 8. edicije mogu da napravim listu od 8k poena, po staroj ediciji i 10k).
Farbanje: (nešto od ovoga je već ofarbano ali sam odlučio da skinem farbu i radim od nule, nešto nije ni prajmovano)
Chakax
Tiktaq'to
Slann (skinuti boju pa ponovo farbati)
Saurus Oldblood
Saurus warrior (jedan saurus kojeg mi je dao Histerični, poslednji od 60 komada)
20 skinkova koji će biti posada četiri nova stegadona
salamander (skinuti boju pa ponovo farbati)
9 goniča za salamandere/razordone (skinuti boju pa ponovo farbati)
Dorada:
20 Templ gardista (treba dodatno posvetliti kožu, ponovo farbati krljušt, štitove, doraditi zlatne delove i šlemove od lobanja...)
8 Cold One Riders (ovo su mi najstarije ofarbane figure koje još nisam prefarbao (sve skinkove koje sam radio pre njih sam prefarbao) tako da im treba generalno renoviranje i mislim da će to da bude prva stvar koju ću raditi kada završim sa još nekoliko figura orkova za 40k)
Ukupno: 35 figura (farbanje) + 28 figura (dorada)
2. Orks - Ostalo je još nekoliko figura do 2000 poena ofarbanih i to je ono što trenutno radim. Medjutim ostaje još ne ofarbanih figura u vrednosti od 3000 poena.
2x Ork Warboss iz AoBR
Big Mek KFF (iskonvertovati i ofarbati)
Wazdaka (iskonvertovati i ofarbati)
13x Ork Nobz (3 upravo farbam)
3x Nobz on bikes (upravo farbam)
8x Burna Boyz
12x Tankbustas (5 metalnih a ostali su Boyzi sa rokit launcherima)
55 Ork boyza (30 sa shootama, 3 sa big shootama, ostatak C&S)
Trukk
2 grečina (upravo farbam)
10x Stormboyz
Zagstruk
6x Deffkopta
Deff Dread
3x Killa Kans
Looted vagon
Squigoth
Grot tenk
Ukupno 122 modela
3. Skaveni - armija koja ne znam kada će doći na red za farbanje (možda za pet godina

). Ovde sam kupovao samo nove modele i to samo one koji mi se svidjaju
Sveukupno 250-ak modela. 4x IotB set + svi novi metalni karakteri + 2 kutije stormvermina (40 komada) + top, katapult, abominacija i doomwheel. Plus treba iskonvertovati još i zvono, furunu, po još jedan top i katapult...