Znaci sve u vezi naseg puta/smestaja i generalnog troska oko ovogodisnjeg ETC-a.
Kao sto sam poslao Nemanji, evo i ovde jedna opcija koju sam nasao preko druga koji ima firmu za autoprevoz (kombi):
On ima samo jednu opciju za prag i nazad a to je kombi koji je 8+1.
Cena: 70.000 dinara - to ukljucuje sve troskove oko vozaca, kombija, goriva, putarina, itd.. + mi placamo smestaj i jedan obrok vozacu za svaki dan. znaci za npr 5 nocenja i obroka to je jos min 10.000..
Kombi: Mercedesov 2009-to godiste, koza, klima, fotelje (nisu obicna sedista), tv.. Znaci bruka dobar kombi.

Znaci izadje oko 10.000 po coveku komplet. U to moze da ga cimamo po Pragu da nas taksira do eventa i nazad do hostela.
Jedini minus ovde je sto je kombi za nas osmoricu, znaci u slucaju da imamo non-playing couch ovo otpada.
Druga opcija sto sam nasao je autobuski prevoz Beogra - Prag, cena povratne karte je 9.300 dinara, polasci su nedeljom i sredom a povratak petkom i ponedeljkom. http://www.autoturist-ns.com/autobuske- ... ije-ceska/
Treca opcija je iznajmljivanje veceg kombija sa 17 ili 20 mesta, cena i detalji - poslao sam mail pa cekam odgovor. Ako ne odgovore do ponedeljka zovem ih.

Cetvrta je opcija avionskog prevoza i ona iznosi oko 210eura za povratnu kartu, Utorak - ponedeljak. Ali kontam da je ovo ipak skupo.

Sutra cu se malko baviti cenama smestaja pa da i to okacimo ovde da se nadje za poredjenje.
Ako jos neko ima nesto da doda/komentarise - plz do it