i OPET je bio watchtower (odnosno watchbrdo)! xD
Generalno se sve resilo velikom zurkom na brdu

Moderator: teclis
zvuci kao da je bilo bas zanimljivo do krajaAkooll wrote:Ludacka partija, napeta do poslednjeg trenutka... plague odnosi pola vojske undeadova u prvom potezu, u drugom pola skavenske i jos malo undedovske. Misscast ponovo na lordu, sva sreca samo puko znanje magija i caster lvl, skaveni se drze do poslednjeg! i na kraju izvucen neresen rezultat, 160 poena za vampire :P i ofc celu partiju vraceno samo 7 kostura od svega :D win! orks orks orks orks :P ali dobra partija na kraju skaveni su mi postali omiljen protivnik za sad :D
Ja sam MilosBeartato wrote:Darkova Imperija protiv Markovih guštera - 570 za Guštere!
Definitivno neefikasna lista sa moje strane protiv guštera, kao i loše taktičke odluke doprinele su da do petog poteza Marko pokupi šta je stigao.
Prva partija gde kocke nisu bile faktor haosa i uništenja :D. Mada se može reći da su u određenim trenucima bile na strani guštera(slann uspe da dozove još 3 kocke i izjednači magičnu fazu / charmed shield izneveri kapetana na pegazu od obične otrovne strelice itd.)
Odigrali Igor i ja sinoc. Dobra partija. Igrali smo onaj scenario po dužini stola tako da nije bilo mnogo manevarskog prostora ali je zato bilo optrčavanja oko stolaNa kraju 1314 poena za mene.
Bilo bi super kad bi i ljudi iz ostalih grupa uspeli da zavrse preostale partije ove nedelje -> grupa 1 ima jos 5 partija (od toga No 1. ima jos 3 neodigrane partije) a grupe 3 i 4 imaju po tri neodigrane partije. Nije ostalo jos mnogo - ajmo ajmo!Jagos wrote:Cestitam momcima iz grupe 2 sto su odigrali sve partije!
Thx - da si u nasoj partiji ti bacio 5+ AS u poslednjem potezu da spasis sfingu na 1 rani, sad bih ja tebi cestitaoteclis wrote:Cestitam vladi na prvoj poziciji.
Jel moze snimak partije Teclis/Kirgan, ili battle report? To ce biti kraljevska zajebancijateclis wrote:Kirgane (vrv) igramo se, kraljevi pustinje se raduju da pokazu Archaonu ko je kralj :D
samo da dobijem Mindrazor i na konju sam :Dvladamex wrote:Jel moze snimak partije Teclis/Kirgan, ili battle report? To ce biti kraljevska zajebancijateclis wrote:Kirgane (vrv) igramo se, kraljevi pustinje se raduju da pokazu Archaonu ko je kralj :D
5.55% sanse, verovatnoca je na tvojoj strani :-)teclis wrote:samo da dobijem Mindrazor i na konju sam :Dvladamex wrote:Jel moze snimak partije Teclis/Kirgan, ili battle report? To ce biti kraljevska zajebancijateclis wrote:Kirgane (vrv) igramo se, kraljevi pustinje se raduju da pokazu Archaonu ko je kralj :D
Nije tačno!Dellamorte wrote:Demoni vs Imperija - pobeda za demone 995pts
partija odlicna..u 5-om krugu KoS na tri kockice baci irr i eksplodira,a epidemije i dalje ziv :D
najgori scenario po mog protivnika-igrali smo 3-ci scenario(battle 4 pass) ,gde konjica nikako nije mogla da manevrisei pored mojih losih rollova,sem toga sto mi se najzad desilo da se pojave demoni niotkuda(na 2 sestice),uspeo sam da se izborim-sto ne govori o mom dobrom igranju vec o tome da konjica tesko moze bilo sta da trazi u ovoj ediciji...
teclis wrote:Ja mislim da ne moram da objašnjavam ljudima da je prvi korak uzeti brojeve telefone ljudi iz grupe i organizovati se za bitke, jer je ipak po stepenu ozbiljnosti hijerarhija telefon>pm/fejsbuk poruka>forum.
Tako su ljudi iz moje grupe uglavnom postupili i odigrali smo sve partije 10 dana pre isteka roka.
teclis wrote:4 greshke kirganove:
1. stavio si sve u 6 incha pa je casket moga oda bouncuje ( a LD prasence ti je 18" Ld10 od Archaona)
2. Peshadiju si stavio ispred quicksanda i usporio si se
3. sad sam proverio tvoju listu - zaboravio si da imas +1M u jedinici
4. Tvoj BSB na konju sam mislio da ce ujurishati moju obichnu sfingu i uzeti tih 230pts (mamut sfingu).
Da si 2. i 3. uradio kako treba i jedan "bok" peshadija jedan "bok" konjica - mogao si marshirati do mene i napadnuti me. Ali ti nisi izabrao da se kreces sa konjicom, a i sa pesadijom si bagovao jedan krug da pobegnes od zivog peska Khemrijevskog.
Ja sam Tomb King, ja igram uglavnom defanzivno jer branim grobnicu/Khemri od osvajacha i onih koji pokusavaju da je opljackaju. Scenario me je zbog nemogucnosti manevrisanja primorao da igram defanzivno. Ti sto nisi isao napred tvoj je problem sto si nezadovoljan partijom. Istina nije bila najzanimljivija al dobro.. .