Bi li ko igrao Mordheim
Moderator: teclis
- Petar-Pan.
Bi li ko igrao Mordheim
Skoro sam igrao nekoliko partija Mordheima u Segedinu sa ljudima koji su pretežno igrali AoS i 40k. Mogu reći da su mi to bili jedni od najzaniljivijih sati otkako sam se okušao u miniwargamingu. Zanima me ima li neko zainteresovan za koju prtiju Mordheima u Beogradu i okolini ili ako ima 2 ili više igrača za kampanju
Malo sam promovisao Mordheim i u Pančevu u klubu d20 i svako ko je probao mu se dopalo. Ljudi još nemaju figure pa videćemo kako će se razvijati ta priča dalje
Svako ko ima 10-15 fantasy figura može da se oproba a sva pravila, armije i liste su online i na broheim.net
Pozdrav!
Malo sam promovisao Mordheim i u Pančevu u klubu d20 i svako ko je probao mu se dopalo. Ljudi još nemaju figure pa videćemo kako će se razvijati ta priča dalje
Svako ko ima 10-15 fantasy figura može da se oproba a sva pravila, armije i liste su online i na broheim.net
Pozdrav!
Get off my way peasant!
-
Re: Bi li ko igrao Mordheim
Што да не? Хтео сам и ја да пробам ал нисам никад имао прилике. Бићу у Београду пар дана после 20. Можемо да се изиграмо.
"MUDA MUDA MUDA!"
- Petar-Pan.
Super Može posle 20. samo javi
Evo i linka osnovnih pravila, a na Broheim-u su sve ostale armijske liste iz starog sveta. Ja inace vodim witch hunters.
https://gurth.home.xs4all.nl/mordheim/M ... lebook.pdf
Evo i linka osnovnih pravila, a na Broheim-u su sve ostale armijske liste iz starog sveta. Ja inace vodim witch hunters.
https://gurth.home.xs4all.nl/mordheim/M ... lebook.pdf
Get off my way peasant!
-
Изгледа да ћу се налазити у Београду од ове недеље до среде. Јел' то одговара време за коју партију?
Расположен сам и за кампању, ал' преко лета. Мада, одмах да најавим да једно солидно парче лета нећу бити у Београду. "Tabletop Simulator" или нешто слично бисмо могли користили у данима кад нисам у српском Минас-Тириту.
Ја водим "Dwarf Treasure Hunters"
Расположен сам и за кампању, ал' преко лета. Мада, одмах да најавим да једно солидно парче лета нећу бити у Београду. "Tabletop Simulator" или нешто слично бисмо могли користили у данима кад нисам у српском Минас-Тириту.
Ја водим "Dwarf Treasure Hunters"
"MUDA MUDA MUDA!"
- Petar-Pan.
Za radne dane jos ne znam, ali vec sad ti mogu reci da mi nedelja posle podne odgovara U super, protv njih jos nisam igrao a znam da dobro pucaju.
Sto se kampanje tice to cemo jos videti. Ipak treba bar jos 2-3 ljudi da se najavi za igru
Sto se kampanje tice to cemo jos videti. Ipak treba bar jos 2-3 ljudi da se najavi za igru
Get off my way peasant!
-
Žao mi je što nisam ranije stigao da se javim i organizujem partiju/partije.
Mogu da potvrdim da ću četvrtak 25. biti tu puno radno vreme kluba, ti samo kaži u kom trenutku dana.
Mogu da potvrdim da ću četvrtak 25. biti tu puno radno vreme kluba, ti samo kaži u kom trenutku dana.
"MUDA MUDA MUDA!"
- Petar-Pan.
Ajde onda cu ja doci do Zmaja negde oko 3h. Ali javicu jos da potvrdim do cetvrtka
Get off my way peasant!
- Petar-Pan.
- Petar-Pan.
Pozdrav, zao mi je sto nisam video ovaj post ranije. Vec neko vreme spremam warband za mordheim, sad ih trenunto bojim. Da li jos uvek ima ljudi koji igraju i bili bi zainteresovani za kampanju?
- Petar-Pan.
Ja sam uvek za to da se pokrene kampanja, ali ne zalost imao sam dosta problema da pronadjem protivnike u Srbiji. Ako ti se igra slobodno me kontaktiraj da bacimo koju partiju. Ja imam witch hunters
Inace ako bi dosao do Panceva, gde imam dosta terena mogao bih da igram poslepodne bilo kog dana u nedelji osim ponedeljka i petka.
Pozdrav!
Inace ako bi dosao do Panceva, gde imam dosta terena mogao bih da igram poslepodne bilo kog dana u nedelji osim ponedeljka i petka.
Pozdrav!
Last edited by Petar-Pan. on Tue Aug 27, 2019 6:05 pm, edited 1 time in total.
Get off my way peasant!
Pozdrav, ja sam iz beograda, ja imam orkove, nisu jos uvek svi obojeni :D Ako budem svracao do panceva javicu se svakako, ako ti budes dolazio u koji od klubova u beogradu uskoro javi se da odigramo mozda koju partiju!
- Petar-Pan.
Dosao bih svakako ako se dogovorimo da odigramo 2-3 partije. Uglavnom mogu vikendom da dodjem do Begea. Ovog vikenda radim jos al sledeceg bih mogao recimo.
Get off my way peasant!
Super, meni vikend odgovara. Mozemo da se dogovorimo za sledeci ako si raspolozen
- Petar-Pan.
Moze. Cujemo se negde od srede da se dogovorimo za tacno vreme. Bilo bi super ako bude jos ko zainteresovan pa da mozemo da obrnemo match-upe.
Get off my way peasant!
Poslao sam ti dm
Pozdrav druze, jel se igramo za vikend? Kakva je situacija?
- Petar-Pan.
Ako neko jos bude imao zelju da nam se pridruzi na ulicama Mordheima igracemo sutra witch hunters vs orc mob u Zmaju od 14h
Pozdrav!
Pozdrav!
Get off my way peasant!