Ima i gorih od tebe - ima GK + DC

.
Elem, ja sam krenuo da popunjavam tabelu, pa cu popisati ovde ovo sto sam za sada komentarisao:
Austria: Lista 3: Trebao bih da testiram protiv ovakvih listi, verovatno mogu i bolje od 10:10, Lista 6: Cemu sluzi onaj inquisitor na kraju?, Lista 7: Sta radi onaj unit od 10 warlocka? Ako to nema neke invulnerable saves, trebao bih da mogu da ga dobijem (potrebno testiranje da znam koliko)
Belarus: Lista 3: Trebao bih da testiram protiv ovakvih listi, posebno sto ovaj nema XV88, moguce da mogu i boljem, Lista 5: ne znam sta radi mawlock, a ni ripper swarm. Ovo mi deluje kao lista koja nema sta da trazi protiv mene, ali bih voleo da prokomentarisemo u timu, Lista 6: imam puno toga sto ne znam sta radi, prokomentarisacemo, Lista 8: sta radi Vaul's wrath battery night weaver?
Croatia: Lista 2: Nemam predstavu sta ovi rade, ali mi se cini da nema cime da me ubije, Lista 7: Sta tacno radi onaj allied detachment? Lista 8: Sta radi onaj allied detachment?
England: Lista 1: Puno zavisi ko ima prvi krug. Ako ga ja dobijem, to dosta menja rezultat na bolje za mene, Liste 2 i 3: napomena zamene: proveriti tacno hit and runs, I ko ima scout move, I da li nakon scout move moze assault, Lista 4: opet pitanje kao ranije: sta radi ovaj spiritseer council? Lista 8: Posto se ova lista dosta ponavlja, a nisam siguran da li bas ovoliko mnogo gubim od nje, trebao bih da testiram protiv nekog dobrovoljca
Finland:Lista 4: U ovoj listi bas nista ne znam sta radi, moramo da prokomentarisemo, Lista 5: ovde je pitanje ko ima prvi krug, Lista 7: trebao bih probati protiv ovakve liste
France: Lista 8: Ovaj ima sve sto ne znam sta radi, moramo da prokomentarisemo. Ako nema inv save, ovoga bih trebao da pocepam. Da li ja nesto propustam ili Francuzi imaju mnogo jadne liste?
Greece: Lista 1: Sta radi taurox?, Lista 4: zavisi ko ima prvi krug., Lista 6: Morao bih da probam protiv ovakve liste, mislim da ne bih trebao puno da izgubim, Lista 8: Sta radi Clan Raukan?
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!