Koje sve WH armije zelite posedovati

Locked
Kirgan
Ser

Koje sve WH armije zelite posedovati

Post by Kirgan »

Ja sam upravo sad svatio da zelim sve armije da posedujem u WH pa reko da podelim to sa vama taj moj omanji napad ludila ako jos neko zeli slobodno nek izadje iz ormara i nek napise koje zeli armije da ima malo sam razmisljao da li da stavim u druzenje no ipak se resih za ovaj deo foruma a sad slobodno nastavite da pisete :roll: :wink: 8) :lol: :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Myth

Post by Myth »

Moj doprinos kolektivnom ludilu :)
Imam High i Wood Elfove, a zelim jos Imperiju i Tomb King-ove...mozda i Lizardmene :roll:
milos

Post by milos »

Ja imam sirotu imperiju, a voleo bi dark elfove i vampire.
SRBENDA

Post by SRBENDA »

Imam skoro sve orke ali bi hteo jos Lizardmene i Dark elfove
Image
Gorbash

Post by Gorbash »

Hteo bih jos Wood Elfova. :D
There are three things all wise men fear: the sea in storm, a night with no moon, and the anger of a gentle man.
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

There can be only one!!! Za mene Haos, i uvek ce biti. Imam i malu vampirsku armiju u nastajanju, a kada ce, (ako ikad)- ne znam...
Image
ImageImageImageImageImage
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Bretonci,Haos i Haj Elfovi.Imao sam Dark Elfove,Patuljke,Orke,Tumb Kingove i neshto malo Vampira i Imperije...
teclis

Post by teclis »

HE & TK mi je sasvim dovoljno sto se tice WHFB sistema... Za 40k uzeo bih tyranide 8)
deka
Medved ili Jeti? Odlučite sami.

...

Post by deka »

Pa ja se za sada zanimam sa WH40K, ali kada bi se sigrao sa WHFB mislim da bi mi primarna bila Imperija Karla Franca, a sekundarna Bretonija. Mada su mi zanimljivi i oni plaćenici (Dogs Of War, ako se ne varam)...
Image Image
slayer king

Post by slayer king »

Meni ne bi lose legla neka horda Beastmena, mozda ogri, ali u totalno Haos fazonu 8) ....
Image
opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Skaveni. Sve ostale rase su mi nekako "vec vidjeno" u fantasy svetovima.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Devoted of Slaanesh

Post by Devoted of Slaanesh »

Ia bih hteo novi DE!!! :wink:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Skaveni su oduvek bili moja decacka fantazija, ali bi ih skupljao samo pod dva uslova - da nadjem lepse modele, i da budem siguran da cu lepo pofarbati njih dvestotinak. Tako da se to nece desiti.

Od Beastemna nisam odustao, ali stagniraju do daljnjeg.

Od ostalih privlace me jos Mortal Chaos, Wood Elfovi ( :oops: ) i Imperija.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
kgkid

Post by kgkid »

oko 6500+ patuljaka imam
imam i malo (oko 800pts) Kisleva i jos ih kanim skupiti
Poceo sam sa skupljanjem TK

Zena ima WE.
kuliraj dete, zivot je pred tobom.
SRBENDA

Post by SRBENDA »

Pa zar niko nema zelju za orcima :?
Image
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Igrao sam ja s' Orcima.Orak sam u srcu i dushiiii! :twisted:
xclub

Post by xclub »

MLADENE DAJ KODEKS HIGH ELFOVA>..

Ne mogu se igrati bez knjige....

A figura se ima...
Image
mladjano bugarce

Post by mladjano bugarce »

WH:Imperija, Haos mortal, Haos demoni, Bretonija, Orci, Patuljci, Kislev razmisljam i o Dark Elfovima(mada mi u zivotu ne trebaju)
ImageImage
Vesela Hrvatina

Post by Vesela Hrvatina »

Ja imam svoje Vampire i Beastmene. Brat ima Wood Elfove koji su rasformirani već neko vrijeme. Zajedno imamo još i Dark Elfove.

Sa te tri vojske zapravo mogu postići skoro svaki aspekt igre tako da nemam zapravo želje ni za čim drugim. A sve te tri vojske (VC, DE i Beastovi) se igraju na vrlo različit način jedna od druge.
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Definitivno uzimam VC spearhead 8) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
-F-E-A-N-O-R-

Post by -F-E-A-N-O-R- »

Ortak i ja posedujemo Tapuljke, Haj i Vud elfove i Vampire ... sanjam o dark elfovima i nabudzenoj vampirskoj sili sa Blood Dragon Vampirom na celu iste ... eeeh ...

ostale armije naprosto ne zadovoljavaju moje estetske kriterijume 8) 8) :D :D
AnthraX

Post by AnthraX »

Ja samo jednu zelim dark-elves ali da se otkinem od rada na modelima,da svaki bude lepo odradjen i jedinstven.Jos ih skupljam,ako neko prodaje neke DE neka mi obavezno salje PM :!:
DeathJester

Re: Koje sve WH armije zelite posedovati

Post by DeathJester »

Imam oko 4k HE i oko 2,5k Daemona,mozda bi jos uzimao WE koji su mi interesantni zbog stila igre.A ako bi uzimao figure zbog lepote minijatura to bi definitivno bili Chaos Warriori.
Open mind is like a fortress with it's gates unbarred and unguarded.
BoltaFodda

Post by BoltaFodda »

Imam: Lizardmene(masala), Haos warriore(toliko da jedva skrpim postenu listu, pokazace facu na uprisingu) i demone(nedovoljno za listu, zbog radi finansija ih krpim vec duze vreme).
Zelim: Vampire, Imperiju u pucackom izdanju, Skavene (Zvonooo!).

Pusti snovi... kad vidim koliko kinte & vremena bi to sve odnelo...
I myself am a self-proclaimed expert, if I do say so myself.
Nindza

Post by Nindza »

Skavene imam, ali ne dovoljno :mrgreen: i bio bi bas heppy kad bi skupio sve sto mi treba
a nebi se bunio ni za neku armiju dwarfova i imperije posto i njih imam sve nesto polovicno
Mozda ako prodam bubreg i sakupim sve ovo ;)
Telion
Commissar Weasel

Post by Telion »

Voleo bih,ako bih ikad pocinjao WHFB,da vodim ili Imperiju(neki gunline) ili Vampire(sve sami kosturi i malo duhova) :D
"MISSION SUCCESSFUL! Once again, I...Cato Sicarius..."
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Wow, kakav threadomancy...
Image
milosh

Post by milosh »

Oko 9000 poena lizardmena posedujem.

Dva puta sam počinjao da skupljam demone (oba puta stigao do oko 800-900 poena) i oba puta odustao i prodao sve figure :oops:

Želeo bih da imam:
1. Skavene, jednu nepreglednu pacovsku hordu od nekih 250+ lepo ofarbanih modela (teško ostvarljivo :) ).
2. Zveri Haosa, tj hteo sam dok je postojala stara knjiga, sa izlaskom glasina za novu knjigu nisam siguran da ih želim.
3. Kornovu demonsku legiju (ako ikada budem uzeo da skupljam drugu armiju mislim da je ova opcija najrealnija).
Dopadaju mi se još tomb kingovi, vampiri i haos mortali.

Od armija koje nikada ne bih skupljao: vilenjaci svih vrsta (eventualno neka DE lista po mogućstvu bez ijednog elfa :) ), imperija, bretonija... Šta ću kad ne volim ljude i vilenjake u fantazijskim igrama, više me privlače karakondžule sa repovima, njuškama i kandžama :twisted:
Image
PeraNekron

Post by PeraNekron »

milosh wrote: ..više me privlače karakondžule sa repovima, njuškama i kandžama :twisted:
I krljustima i krestama. :wink: Sto se mene tice : kosti, kosti i samo kosti! Tomb Kings i Vampire Counts dolaze u obzir. Undead su mi uvek bili najomiljeniji, lepo je imati bezbroj bezumnih miniona koji rade tacno sta im se kaze (sto ume da bude problem, jer ne umeju da improvizuju). :D 8) Svaki put kada uzmem vampire da igram (pozajmim ih, jel'te, posto ih nemam, mozda krenem da ih skupljam jednom prilikom, skoro sam kompletirao Tomb Kings.), bez jedno 40 zombija ni ne pomisljam da igram. :lol: :lol: Gledao sam suvise zombie horror filmova da bi ih propustio. :D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

Imam Daemons of Chaos jedno 3000pts, Vampire counts 4000pts, Dark Elves 8000pts, Ogre Kingdoms 6000pts, Tomb Kings 10.000+pts.
Razmisljam jos samo o Empire i High Elves vojsci.
"They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In great armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Space Marines and they shall know no fear."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.

"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles

"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Pendargon
Moderator bez portfelja

Post by Pendargon »

Kao sto svi verovatno znju, nikada me nije interesovalo nista sem haotika... :-D u svim oblicima...
Ok, lazem , nekada davno sam hteo da sakupljam Army od Sylvania, cak sam i poceo, alionda su ubili SoC i nikada se nije nastavilo... :-D
Image
teclis

Post by teclis »

Tomb Kings 6000pts, vampira isto imam dosta, a uvek sam zeleo skupljati tuljke...
Telion wrote:...Vampire(sve sami kosturi i malo duhova) :D
pricaj mi o tome, i ja sam bio u tom kosturskom raspolozenju, i eto zavrsih sa 200 obicnih kostura + 30tak skelija na konjima 8O

... i naravno, ne mogu sve da ih iskoristim u listi :roll:
Dellamorte

Post by Dellamorte »

Imperija oko 2500,Orci i Gobossi oko 3500,haos skoro 2000,demoni okolo 1000(kornovci),i 500 patuljaka...
a zelim... sve osim bretonaca :)
al valjda cu uskoro zavrsiti sa haosima i da dopunim imperiju....pa cem videt shta dalje ...
..we have purpose
-----------------------
ako pobedish u olimpijadi za retardirane ,to ne menja cinjenicu da si i dalje... :commisar:
Snotling

Post by Snotling »

BRETONCI!!!!!!!!!! Samo da su malo manje ubogi...:)
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Post by Histericni Istoricar »

Kupih danas prvu fantasy jedinicu. Dark elf gusare! Imacu za neko vreme all gusar armiju.
U jednog Bocu, mi verujemo!
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Histericni Istoricar wrote:Kupih danas prvu fantasy jedinicu. Dark elf gusare! Imacu za neko vreme all gusar armiju.
Jos samo da naucis da kazes: YAAAARRRR!!!! :D
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Histericni Istoricar wrote:Kupih danas prvu fantasy jedinicu. Dark elf gusare! Imacu za neko vreme all gusar armiju.
:applause:
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Locked

Return to “Warhammer”