Utisci sa HS turnira #4

bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Evo i slike:
http://elektron.tmf.bg.ac.yu/bojan/razn ... ad%202007/

Povece su, ali mozete ih nabaviti i kod Starca, a od danas popodne i u HS-u...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Super su ti slike samo su malo tamne.
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
No 1

Post by No 1 »

Što je bilo puno Ogrovskih vojski na turniru, jeste li videli koliko ima njihovih slika.
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Image
joggy
Hronos
Hronos

Post by joggy »

molim vas uputite me ako naletite na slike 5 armija koje su bile u izboru za best painted, ja nisam video da ima
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

joggy wrote:molim vas uputite me ako naletite na slike 5 armija koje su bile u izboru za best painted, ja nisam video da ima
Ima u okviru drugog dana... sa greskom (uslikana Iskusinjo armija umesto ona koja se takmicila :lol:)
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

A koja nije uslikana?

Inace, nisam detaljno slikao kandidate za best painted iz dva razloga - prvo, nije bilo bas reprezentativnih primeraka, drugo, ja, debil, sam zaboravio navoj za stativ, te sam morao slikati iz ruke, sa blicem...
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

blabla...drugo, ja, debil, sam...blabla
ziva istina. 8)
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

lord warrior wrote:A koja nije uslikana?

Inace, nisam detaljno slikao kandidate za best painted iz dva razloga - prvo, nije bilo bas reprezentativnih primeraka, drugo, ja, debil, sam zaboravio navoj za stativ, te sam morao slikati iz ruke, sa blicem...
Pa na stolu na kome je stajala iskusinjo-armija, stajala je jos jedna (daleko losije ofarbana) te su svi mislili da se Iskusinjo prijavio :lol: (cak i ja, dok nisam pitao: zar Iskusinjo moze da se prijavi kad nije on farbao armiju?... i dobio odgovor da se nije Iskusinjo prijavio :lol:)
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
teclis

Post by teclis »

Ta imperija sto je bila na Iskusinjovom stolu nije uopste lose obojena... Dopalo mi se sto Hand Gunneri imaju bajonete, mada i War Altar je bio konvertovan samo sto mi se nije svidjalo jer je zlatna boja bila suvise drecavo zlatna...

Orkovska vojska sa HAND-MADE chukama i doom diverom - jos su svi posadnici uradjeni kao da su imperijalni robovi + jedinica Savage Orka koja je iskonvertovana iz obicnih orkova (na konjanickom postolju savage ork juri imperijalca koji bezi i vristi "crying like a little baby"), po meni je bila najkreativnija armija, samo sto su ostali orci obojeni prilicno lose + u drecavo narandzastim bojama ko da su iz gradske cistoce :twisted: !
Zogdar

Post by Zogdar »

teclis wrote:samo sto su ostali orci obojeni prilicno lose + u drecavo narandzastim bojama ko da su iz gradske cistoce :twisted: !
Dakle, započeo sam da im prefarbavam odeću u prirodne braon i sive tonove. Jeste da će to biti jedno 70+ za prefarbati ali ajde sad.
Inače, meni je najbolja vojska bila Richardova orkovska sa goblinom na vuku koji pokazuje srednji prst i sa pump wagonom koji pokreću squigovi. :lol:

EDIT: Goblin pokazuje srednji prst, a ne vuk. :lol:
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Zgazeni snotling kod pump-a 8) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Locked

Return to “Warhammer”