X - files

Highborn of Ulthuan

Re: X - files

Post by Highborn of Ulthuan »

Ceda je zatvorio 7 ediciju pobedom na mini turniru :mrgreen: :mrgreen: ,sala cedo svaka cast jos jednom :applause:
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Ja sam uvek tvrdio da su blokovi ubogih cika najbolji. :D Ne ocekujes da urade ista, pa kad zaginu, nije te briga i ne nerviras se. Ali umeju prijatno da iznenade. :mrgreen:
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Ozgilijat

Post by Ozgilijat »

Kaže ovako...
Silni vampirski lodr raybije neke demone, i overanuje u 2 beasta of nurgle. Pošro se bitka odvija u sledećem krugu, on biva učardžovan od strane regimente plaguebearera sa heraldom. Vampir ima vatrene napade, automatski pogadja, probija na 2+, za svaki naneseni wound dobija extra attack. Udari u beastove, nanese 4 rane, ali protivnik baci 4 warda, i vampir se od muke na combat reslution raspadne...
Treeman udara u Dark elfovsku kočiju. Ne nanosi ni jednu ranu, ali dobija kočiju sa outnumber i kočija ne uspeva da baci insane courage. Kočija uspešno beži kroz svoju hidru i kroz kočiju u kojoj je dreadlord. Hidra biva pregažena sa 7 impact hitova, 7 rana (bacio je pet šestice i dve petice na taj roll), ni jedna regeneracija i hidra umire, dreadlord trpi 2 rane od iste stvari.
U samo jednom krugu, Infernal gateway resava problem Darkelfovskog lorda na zmaju, tako što ga je poslala u drugu dimenziju.
I moj omiljeni: Waywatcheri ubijaju Black coach sa killing blow, samo zato što nismo znali da killing blow ne radi na unit strength veći od 2 :)
Locked

Return to “Warhammer”